Volt-e abortuszod valaha? (beszélgetés)
Sziasztok!
A vérzésem már majdemhogy elmúlt! De ideje volt, ez már a 4.nap! A nap is kisütött, a kedvem is jobb lett!
Akkor tényleg jó volt, sokat segített a tanulásban is és biztos hasznát is veszed még az ott szerzett tapasztalatnak ..:) De ,hogy őszinte legyek nem igazán hallottam róla mert nem foglalkoztam a választásokkal és rögtön kapcsoltuk is el a tv -t ha erről volt szó.
Azért menj el dokihoz! Jó ha van valami még ha otthoni meló akkor is. Biztos sikerül valami :)
Dana! Lányodnak jobbulást és mindenkinek kitartást!!
Remélem nem lesz bajod, h ennyit vérzel, de dokinak szólj róla mindenképpen. Meg lehet felír valami vas tabit vagy valami.
hát ez amolyan önkéntes munka volt, de imádtam csinálni. Legalább megtanultam oda-vissza a magyar választási rendszert és az alkotmányjog ZH-m is 5ös lett (mert a választójogosok ami én is voltam 2esről indultak a zh-n, mert több munkánk volt a dologban). De amúgy lehet, hogy hallottatok is erről, mert a tv-ben is benn voltunk:) A könyveket pedig bújom. szerencse h nagyon szeretek olvasni, így annyira nem nehéz. További szép napot (bár itt nem szép, mert esik:()
sziasztok!
Köszi ma már jobban vagyok! A sok vérveszteségtől egy kicsit kéba vagyok de ez is elmúli. Olyan kajákat próbálok enni, amibe sok a vas. Munkahaly egyenlőre nics, de varrónő vagyok, itthon dolgozok. El nem akarok kiabálni semmit, a kilátásokról. De ha mégse jön össze, beikoláztatom magam. De van érettségim, könyvelői és számtech.vizsgámm, meg varrónői is. Csak lesz vmi.
sziasztok! látom ma még senki nem járt erre. Frikusz, hogy vagy vérzésed??
Nekem bejött a félelem lányom beteg lett.:( Influenza szerű nyavalya kapta el. Ma a fél délelőttöt az orvosnál töltöttük. :( Nagyon sokan voltak, pedig azt hittem az eső miatt kevesen lesznek de tévedtem.
princess jobbulást először is. Ne keseredj el a munkád miatt te sem, nézd a jó oldalát, több időd jut a tanulásra. Nem sok idő van a vizsgákig gondolom én. Bár a tandíj sem két fillér de csak találsz valamit addig meg bújd a könyveket és itt írj nekünk sokat.:) Nem hagyunk unatkozni!:D
A melóhely miatt meg sorry. Van kilátásban más vagy munkanélkülin leszel?
Basszus az nem jó, hogy erősen vérzel.:( Menj vissza a dokihoz inkább nézzenek meg. Nehogy gond legyen!
Hát el szerintem egyikünk se fogja elfelejteni. A vérzésem újra erősödött, de várok még, mert délelőtt, meg észre se vettem. Én is épp a felmondási időmet töltöm. Az én munkahelyem teljesen megszűnt!
Még annyit kihagytam h a fórum sokat segített nekem is feldolgozni a történteket, de elfelejteni sosem fogom. Meg ez a tanácsadás is sokat segített, mert addig sem a lelki problémáimba merültem.
nem lettem volna a helyedben, nekem nem volt erős a vérzésem először, csak nagyon görcsöltem, de rem a későbbiekben a bogyó csökkenti a napokat, mert most 7 napig véreztem (mondjuk műtét előtt is) de valahogy én kevesebbel is beérném. Bár erről a természet dönt nem én.
én kicsit náthás vagyok, jövő7en elvileg valamikor megjön, mert kedden elfogy a bogyó az első levélről. Itthon ma bontották le a "munkahelyem". Nagyon jó volt pedig ott lenni... Nem igazi és rendszeres munka volt, hanem tanácsadás, de nagyon szerettem csinálni:)
Köszi megvagyunk, bár a lányom most ép nagyon úgy néz ki le fog betegedni.:( Velem egyenlőre minden rendben. Szerencsére nincs vérzés sem hasfájás sem semmi. Lelkileg is már jobban viselem. Pláne, hogy minél többet írtam és beszéltem róla egyre inkább tudom, hogy helyesen döntöttem akármennyire is drasztikus cselekedett volt. Már tudok aludni éjjel is úgy, hogy nem a sírógörcs kerülget. Elfelejteni nem lehet, de muszáj valahogy feldolgozni ezt az egészet, és úgy néz ki ez sikerül is :)
Szia!
Hála Isten sokat gyengült! Remélem túl vagyok a nehezén!Meg a fogamzásgátlót is elkezdtem, telán az is gyengíti! Ti hogy vagytok?
Sziasztok! Frikusz én a helyedben elmennék dokihoz, nem hiszem, hogy jó jel ha ennyire megjött. Ha újból erősödik menj vissza. Egyébként nálam is az algoflex vált be bár én a fortet szedem belőle.
Köszi a tippet. Az éjszakám kegyetlen volt! 3 tampon, 3 betét+egy huzatolás. De most már csökkent.
én algoflex M-et használtam, meg apranaxot, de ez utóbbi brutális nagyon, receptre írják csak fel és egy felet kell bevenni, de hatásos, mondjuk én elálmosodok tőle, de utána nem görcsölök. De az algoflex is jó vt nekem nagyon.
Szia!
Hát jön belőlem mint a fene! A hasam majd leszakad, a nospa forte se tart sokáig. Mármint a hatása. Ti mit vesztek be görcsökre?
örülök, h megjött és nincs baj:)
Látod ilyenkor milyen jó lenne egy kis nyugalom :)
Hidd el észre sem veszed és felnőnek.:(
A fiamon is látszanak a kamaszkor vagy a pimaszkor:) kezdeti jelei pedig még nem lépett bele.
De ez van ez az élet rendje.
Szia!
Ma hajnalma megjött! El is kezdtem a fogamzásgátlót szedni! Ez a böjt nagyon nem tetszett nekm! 5hét kihagyás, meg előtte a gyerekek nem hagytak magunkra. Valamiért most még tv-ni se akartak!
Akkor megnyugodtam! Az meg még remélem odébb van, mire a maguk útját járják!
Evvel én is így vagyok, pedig néha nem ártana kettesben lenni a párunkkal sem, és kellene is, hogy egymással is foglalkozzunk néha napján, csak mi gyerekek nélkül, de én sem tudom őket magukra hagyni. Sokszor megbeszéltük már, hogy kicsit kettesben leszünk 1-2 napra. De már azóta eltelt több mint tíz év :) De majd ha kamaszok lesznek és már tojnak a fejünkre akkor bepótoljuk.:()
anya is ilyen volt, hogy ha valakire rábízott akkor állandóan aggódott meg hívta telefonon ha tudta. De most is így van, elmegyek nyaralni és hív, hogy minden oké-e, pedig már 22 vagyok. Teljesen odavan szegényem ha valahova sokáig elmegyek:) Imádom nagyon:)
szia, nekem 6,5 hétre jött meg először, és ugyan olyan erős volt mint eddig. Mert van akinek gyengébb az első, de nekem nem volt. Persze embere válogatja.
További ajánlott fórumok: