Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vízügyi Igazgatóságokon jár-e cafetéria (SZÉP-kártya)? fórum

Vízügyi Igazgatóságokon jár-e cafetéria (SZÉP-kártya)? (beszélgetős fórum)


aug. 19. 23:03

Persze az igaz. Az is, ha nevetséges összeget kínálnának hagynám őket másik balekot keresni. Viszont amit végeztem azzal lehet ezt végezni. Ha nem lehetne nagyobb helyeken nem ezzel a végzettséggel keresnének olyat aki ott dolgozna.

Na de majd ha behívnak kiderül mik a feltételek. :) De nyilván diplomával nem fog senki 140 ezerért odamenni már ha egyáltalán annyit megadnak.

8. Channa* (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 19. 14:33
Itt nem spórolásról van szó, hanem arról, hogy az adott munkakör elvégezhető pl. gépírói végzettséggel, így hiába van neked diplomád és e mellé gépíró végzettséged, akkor is csak a gépíró végzettséget fogják figyelembe venni, mert a te diplomád nem jó/kell hozzá, azaz hiába a diploma.
aug. 19. 13:10

Köszi a válaszokat. Előbb utóbb kiderül majd, ha behívnak. Persze nyilván ha valakinek csak érettségije vagy ilyen technikumi végzettsége van azzal spórolhat a munkaadó.

Ezért is vannak kétségeim. De mivel nincs messze nyilván beadtam a jelentkezést mert egyetem után nehéz elhelyezkedni erre. Messzebb költözni pedig nincs lehetőség.

Amit tudok egyébként, hogy Szegeden 170 ezer és szép kártya is járt hasonló csak referensi munkakörre. Csak megint más egy megyeszékhely és egy kisebb város.

6. elbb (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 19. 08:12
Béren kívüli juttatás csak adható, nem kötelező elem. Elmész interjúra, és mindenre rákérdezel. Az még nem szerződés, onnan vissza is táncolhat az ember, ha nem felelnek meg a juttatások.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 19. 08:05

A magasabb iskolai végzettséggel, nem jár kevesebb fizetés. Annyit fogsz kapni, amennyit az általuk meghatározott besorolásban adnak arra a munkakörre.

De azért, mert egy olyan munkakörre pályázol, amihez elég 8 általános, OKJ képzés, középiskola, főiskola, azért mert neked egyetemi végzettséged van, nem kötelesek többet adni. Választanak azok közül, akik kevesebbért is dolgoznak.'Evvan. Amennyiben megfelelne neked a munkakör, nem muszáj a legmagasabb végzettségeddel előrukkolnod, nem jár érte 'bünti.

4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 19. 07:43
Nem biztos, hogy fizetnek a magasabb iskolai végzettségre, ha az a munkakörhöz nem szükséges. Bérezés mindig megegyezés tárgyát képezi, azaz ők mondanak valamennyit, te elfogadod, vagy nem fogadod el. Cafetéria is adható, de nem előírás.
3. fincsi5 (válaszként erre: 2. - Scherlock)
aug. 19. 07:38
De jó ötlet!
aug. 19. 07:30

Őszintén írom ide: nem tudom.


Meg is kérdezheted, mikor behívnak állásinterjúra.

aug. 19. 02:11

A kérdés, hogy szép kártya jár-e a vízügyi igazgatóságokon.

Valamint, ha olyan állásra jelentkeztem, ahol az egyetem csak előny és nem adták a meg a nyelvvizsgát feltétlenek milyen fizetésre számíthatok? Egyre inkább tartok, hogy alacsonyabbra, mint amit egy önkormányzatnál kaphatnék, mivel magasabbnak tűnik a végzettségem, mint amit elvárnak.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook