Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Virslis-szalonnás sült krumpli recept

Virslis-szalonnás sült krumpli recept

A Virslis-szalonnás sült krumpli hozzávalói:
1 kg burgonya
6-7 szelet bacon (nem füstölt)
6-7 virsli
1 kis pohár tejföl
30 dkg trappista sajt
mustár
ketchup
ételízesítő


A Virslis-szalonnás sült krumpli elkészítési módja:
A krumplit megtisztítjuk, feldaraboljuk, és ételízesítővel megszórva, alufóliával letakarva egy tepsiben sütni kezdjük. Míg pirul, elkészítjük a virsliket. A virslibe hosszában belevágunk, egy szeletke sajtot teszünk bele. A baconszeleteket megkenjük mustárral (esetleg ketchuppal), majd belecsavarjuk a virsliket. Miután a burgonya megpuhult, ráhelyezzük az előbb elkészített virsliket. Megkenjük tejföllel majd a tetejére reszeljük a maradék sajtot, és a sajt olvadásáig sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A virslis-szalonnás sült krumpli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook