Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Virsli batyuban recept

Virsli batyuban recept

A Virsli batyuban hozzávalói:
1 csomag mélyhűtött leveles tészta
1 csomag mini virsli 20 dkg füstölt sajt
dijoni mustár
fokhagymás majonéz
egy tojás sárgája a kenéshez


A Virsli batyuban elkészítési módja:
A felolvasztott tésztát kinyújtom vékonyra, bőségesen megkenem mustárral, ráreszelem a füstölt sajt háromnegyedét, kb. 10x10-es kockákra vágom, mindegyik közepére nyomok egy adag fokhagymás majonézt, ráültetem a mini virsliket, ráhajtogatom a tésztát, megkenem tojással, majd reszelt sajttal vagy szezámmaggal jól megszórom. 15 percig sütöm, és kész.

Sokat kell belőle készíteni, mert pikk-pakk felfalják. :)


Kategória: Húsételek receptjei


A virsli batyuban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook