Világegyetem keletkezése? Te hogy látod?! (beszélgetés)
és ne szedegessetek ki cikkeket a google-ról amiről fogalmatok sincs.HOGY NA TESSÉK LÁTOD... MONDTAM ÍGY VOLT...
mert az ultra gáz....:DDDDDD
amúgy ezek mind mind elméletek semmi sem bizonyított és nem hiszem el hogy itt mindenkinek tökéletes és hibátlan lenne az infója a Világegyetemről... az hogy te mit hiszel vagy ő mit hisz van én az semmi.... az egy nulla.sima kis mezei egerek próbálnak érvelni, hogy de -igenis a nagy bumm volt. Sokan itt azt se tudják mi az a nagy Bumm. és azt se h mi vagy ki Isten. akkor teljesen fölösleges erről vitázni, mert még a nagy tudósok sem tudják...... mert ha tudnák akkor megfejthették volna rég. De minél több a kérdés annál több a válasz és soha nem ér véget a folyamat. Az h te mit hiszel reálisnak ismét egy szubjektív vélemény, amit butaság lenne rá erőltetni másra, mert nem bizonyított ... minden csak elmélet...amit mindig meglehet cáfolni.
A világűrben más a szokás.Ezért az megmarad,mi meg meghalunk.
:D Akkor tényleg csak a nevét hallottad. Ha érdekel a téma érdemes utánaolvasni, tényleg érdekes nagyon.
Hallottam, de szerintem egy robbanás az pusztítani szokott, nem alkotni, ezért sántít nekem az elmélet.
Én sem a Földről, hanem az Ubóniverzumról beszélek. Az ősrobbanásról hallottál?
Nem a Föld nevű bolygóra gondolok, hanem egybevéve mindenre... A Föld az kialakult az idők során természetes módon.
Mármint, hogy a mienk mindig létezett? A tudósok másképp gondolják.
Szerintem mindig is volt világegyetem.
Persze, hogy nem feltétlen:)
Hozzám mindenképp közelebb áll az ősrobbanásos esemény, illetve az az evoluciós elképzelés, amit a töri atlaszomban nézegettem több éven át.
Bár nem rég, úgy 2-3 éve olvastam Newton-tól a lelkünk titkait. Ez is elég érdekes elképzelés az életről, lelkekről.
[link]
Újabb bizonyíték a tudomány mellett.
Évmilliókig él.
Egyébként lehet, hogy nem Visnu isten, bocsánat ha rosszul tudtam.
Ezt csak szimbólum gyanánt írtam.
Függetlenül attól, hogy hogy is volt, csak a hihetetlenül nagy időbeli távolság érzékeltetése végett írom, hogy azt hiszem a hinduk - vagy a krisnások, vagy mindkettő, mindegy - szerint azt hiszem egy-egy világkorszak az nem más, mint Visnu isten egy-egy kilégzése. Aztán ismét belélegez és véget ér az a korszak, és így tovább. És ő maga is évmilliókig ér. Most ezt csak azért írtam, hogy érzékeltesse, hogy milyen rég keletkezett a világ és milyen soká fog megszűnni! Felfoghatatlan.
Nem lattam semmit belole. Nem voltam ott.
:D
Volt az ősrobbanás és minden evolvált.
(nesze)
Nem keverik, a fizikát nem ismerik, így ez a lehetőség fel sem merül. Pedig az egyik legizgalmasabb dolog. A youtube-on érdemes rákeresni Dávid gyula előadásaira, amiket csillagászoknak tart, nagyon jó előadó.
Na, ebböl az jött le, hogy "tudom, hogy semmit sem tudok".
(Milyen igaza volt az öregnek!...) :)
Miert nincs?
Istent sokan keverik a fizikaval.
Én is a "nagy bumm" elméletet tartom a legvalószínűbbnek, és amíg nem találnak olyan tényt ami cáfolja addig ezt tartom igaznak is.
istenekben nem hiszek, egyikben sem :)
Nos, az én "igazam" a következöképp fest: nem hiszek semmiféle istenben, bár nemlétüket nem tudom bizonyítani; a világ keletkezésére nem tudok megingathatatlan tudományos magyarázattal elörukkolni, mégis ezt "hiszem". (Hát igen, a hit fogalma relatív...) :)
1-2 ember idetalál, és meglesz az is. Nem akarom én eldönteni a kérdést, meggyőzni se szeretnék senkit, de kíváncsi vagyok, ki hogyan érvel az igaza mellett.
Távol áll(jon) tölem! A szaros pelus pedig fényévekre. :)
Nem azért írtam; csupán megakadt a szemem eme pár szó mögötti bölcsességen. Föképp azért, mert az olyan fórumokon, amelyek erösen megosztják a véleményeket, pillanatok alatt egymás torkának esnek a maguk igazát hangoztatók. (Itt ez -még- nem történt meg...)
Nem, itt komoly koponyákról van szó. :)
További ajánlott fórumok: