Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vettetek már hipószagú húst? fórum

Vettetek már hipószagú húst? (beszélgetés)

13. jonazosz (válaszként erre: 8. - Libikóka)
tegnap 21:32
Egyetertek!
12. kispocok (válaszként erre: 7. - Titkos üzenet)
tegnap 21:29
Eléggé ízléstelen valóban. Nagyon kevés húst eszünk, amiről (még) nem mondtunk le néhanapi csirke levesbe, sütve. Rengeteg zöldség, sajtok, magok stb. viszonylag egészségesen főzök a férjem betegségei miatt.
11. kispocok (válaszként erre: 10. - Nénje)
tegnap 21:10
Értem. Szerintem se az volt rajta csak a szag, soha még ilyet.. blee.
10. Nénje
tegnap 19:42
Jártam már én is így csirkecombbal.Ki kell venni a csomagolásából egy tálba és lefedve betenni a hűtőbe.Szerintem a csirke a zacskóban "szagosodik" meg,és amit én vettem,nem volt romlott,friss volt,csak másnap akartam felhasználni.
tegnap 14:56
nem
8. libikóka (válaszként erre: 7. - Titkos üzenet)
tegnap 13:58
Ízléstelen megjegyzés.
7. Titkos üzenet (válaszként erre: 1. - Kispocok)
tegnap 13:44

Jól hangzik! Nem élek ilyennel, de hipótlannal sem!

Rántott sajt, rántott zöldségek a döghús helyett!

6. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Kispocok)
tegnap 11:27
Soha nem vennék ipari húst, így nem.
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Kispocok)
tegnap 11:06
Ja nálunk is van hentesüzlet, egyszer vásároltam ott csirkemellet, félig fagyott volt. :D Pont most írtam a másikba, hogy ha nagyon kell valami boltban nem kapható húsféle vagy egyéb, akkor kimegyek azért én is a piacra, de a sparos csirkével, pulykával tényleg jók a tapasztalataim, szebb mint a lidl-s, sosem volt vele gond.
4. kispocok (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
tegnap 10:44
Sparban? Köszi. Még nem csalódtam eddig. Sajnos itt nincs normális hentesüzlet a közelben, testvérem ott is vett már rosszat, úgyhogy nem tudom, ki kell fogni...
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Kispocok)
tegnap 10:06
Csirkét soha nem veszek a lidlben, nem feltétlen hipószagú, csak simán büdös, a comb szinte mindig, a mellet meg lehet kockáztatni. Sertés jó szokott lenni. Csirkét általában a sparban veszek, ott mindig jó. Piacra nem mindig tud az ember járni, meg iszonyat drága is...
tegnap 09:53

Csakis a piacon tessek hust venni! Irgumburgum. A szupermarketes husok mindigis kritikan alulinak voltak a piacihoz kepest. Volt hogy lusta voltam koran felkelni es bezart a piac mire elvanszorogtam odaig, vagy el se indultam es meg is kaptam melto buntetesemet: a szupermarketes hust. Mivelhogy kenytelen voltam azt venni.

Ugyhogy nekem is volt mar hipo szagu. Szerintem attol meg friss, viszont annyira nagyuzemi hogy koze nincs a haztajihoz es kezelve vannak mindennel, a joisten tudja mikkel. Nem veletlenul jart az idosebb korosztaly a piacra regen. Emlekszem mikor fiatal voltam, anyam a fejemet akarta venni ha szupermarketben vettem hust es nem veletlenul. Nem tudom hol laksz, de mifelenk nem dragabb a piacon.

tegnap 09:37
Kisvárosi Lidl, soha nem vettem romlott bármit, hosszú évek óta vásárolunk itt. Férj orra alá dugtam, azt hittem beképzelem, de ő is érzett enyhe hipó szagot uh pipi ment a kukába. Barátnőm szerint van ahol így mossák a romlottat, dehát tálcás, fóliás, lejárati idő messzi, ki gondolta.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook