Vetélés...lelkileg hogy hat egy nőre? (beszélgetés)
:-DDDEzek jó kis jóslások, remélem bejönnek:-D
Azért csak annyira legyen kint hamar hogy a Klinikán szülessen meg ne itthon, vagy útközben:-D
Reméljük True,hogy hemerosan mi is megtudjuk,hogy milyen érzés amikor gömbölyödik a pocakunk:-)
Tényleg a párod mostanában hogy áll a baba kérdéshez???
Köszi aranyosak vagytok!
Nekünk legalább egy óra lesz autóval bemenni a Klinikára. Azt mondta a szülésznő hogy ha dugóba kerülnénk álljunk félre és hívjunk mentőt. Hát remélem erre nem lesz szükségünk.
Én még nem szültem,de úgy gondolom,hogy ez a félelem mindenkiben bent van.Ne aggódj,szerintem észreveszed,ha megindul...Vagy megszülöd otthon!:-)))))Ez csak vicc volt:-)
Én nagyon szorítok neked!!!Lélekben szerintem mindannyian bent leszünk veled a szülőszobában!!!
Tudod én többször is lettem már terhes mégis ez az első baba aki marad.
Sejtem mit érzel, nekem is voltak ilyen érzéseim.
Igen mostanra elméletileg még a tüdeje is, az fejlődik utoljára.
Én anno 35.héten születtem.
Hát egy picit igen, mert uyge még nem szültem, nem tudom mi vár rám.
De leginkább az újtól való bizonytalanságnak tudnám nevezni.
És nem tudom nálam ez milyen szintű fájdalommal fog járni, és mit bírok.
Meg agyalok olyanokon ha pl nem veszem észre hogy elszökik az a dugó. Mondjuk a víz elfolyását nem lehet ne észrevenni.
Félsz a szüléstől?
Vagy ilyenkor már félelem sincs csak megszülessen végre?????
Igen biztosan:-DDD
Már várom nagyon.
Hát halljátok nem tudom mi lesz az első dolgom....:-D
De ha már itthon leszek biztos teszek fel.
Egyébként nem hiszem hogy elkapkodná a dolgot. Valószínűleg kénytelen leszek kivárni még ezt a 3 hetet.
Ezzel én is így vagyok!MInden nap lesem,hogy ír-e a Christi...,hogy megvan-e már a Bence!?:-)
Első dolgod legyen ám,hogy felraksz róla egy képet!!!:-)))Na jó,azért ne az első dolog legyen...:-)))))))))
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg?
- Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg a halált, a gyászt?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Hogyan lehet túlélni egy vetélést lelkileg?