Vény nélküli valóban valamit is erő gyomorvédő készítményt tud valaki ajánlani? (tudásbázis)
Ludeát lehet szedni terhesség alatt végig. Vényköteles. Én ezt szedtem.
Szerintem vény nélkül csak savközömbösítőt kapsz.
Véleményem saját magamhoz igazodik.
Nem írnék és ajánlanék senkinek semmilyen gyógyszert ismeretlenül, mert lehet azáltal miattam lenne rosszabbul.
Az, hogy más megteszi és az a gyakorlat, az legyen az ő jelene....
Mint írtam, ki fogom kérni gyógyszerész tanácsát ebben a dologban, csak ha lett volna tipp akkor arra a gyógyszertàrban rákérdezek, hogy az én gyógyszerelésem mellett alkalmazható-e mint étrendkiegészítő .
Köszönöm.
Ahány ember annyi féle!
Lehet amit itt tanácsolnánk, az egy-két embernek jó és használ, neked nem, a harmadiknak pedig egyenesen melléktünetei lennének.
Gyógykészítményt kizárólag orvosi tanácsra szednék és nem Vivo, vagy xy hozzászólása alapján.
A gyógyszerész, az orvos azért tanult évekig és tette le az esküt, hogy....
Mi pedig nem.
Ez a véleményem, ha valóban jót szeretnél magadnak.
Hú az első gyógyszert nem is szedhetném, mert Prednisolont szedek ami kortikoszteroid, és azzal együtt nem lehet szedni.
Plusz elég rémisztő dolgokat ír a betegtàjékoztató és ahogy olvasom ez is egyfajta savlekötő, az meg van vény nélkül is. De azért köszönöm a tippet!!
Azért jövő héten esedékes, mert ma már itt falun bezárt a gyógyszertár és mivel ma ezer féle kellett mennem ügyeket intézni sehova nem tudtam beugrani. És itt szombaton nincs nyitva gyógyszertár, azért meg nem megyek el egy másik városba ha jövő héten hétfőn vagy kedden úgyis mennék mert akkor ír a háziorvos recepteket, hogy kétszer menjek.
Van még itthon no-spam ha a gyomrom fájna és savlekötőm. De én gyomorvédőt keresek és azt hittem, van itt olyan ,aki tud vény nélkül kaphatóról.
Ennyi a magyarázat.
Irass a házidokival Controlocot. Fel fogja írni, azt folyamatosan szedheted.
Esetleg ami vény nélküli a Quamatel mini.
Sziasztok.
Lombikozok, immunológiai problémáim is vannak, szóval az elmúlt 2 és fél 3 évben elég sok gyógyszert kellett szednem és kell is , ha a baba összejön, a várandósság alatt is. Szóval májvédőt ami étrend kiegészítő szedek, de valami vény nélkül kapható hatásos gyomor védőt szeretnék szedni, mert már sokszor van sok savam, vagy épp fáj a gyomrom és szeretnék tanácsot kérni, hogy mit lehetne erre minden naposan szedni? Van valakinek valami ötlete? Persze patikustól is kérek majd tanácsot, de majd csak jövő héten lesz esedékes gyógyszertàrba menni, addig meg hátha van valakinek valami jól bevált készítménye.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Mit nem szabad enni vagy hasznalni homeopatias keszitmenyek szedese kozben?
- Utazási hányingerre-hányásra tudtok vény nélküli készítményt 2,5 éves kisfiamnak ajánlani?
- Milyen recept nélküli készitményt ismertek, ami segit lehozni a cuccot a nóziból?
- Tudna valaki ajánlani vény nélküli gyomorvédőt gyomorfekélyre?