Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Normális, ha így áll hozzá? fórum

Normális, ha így áll hozzá? (beszélgetős fórum)


18. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 20:38

Ahogy leírod, ez még csak azt jelenti, hogy ő a barátod, nem a párod. Ez egy laza kapcsolat, ha mindent Neked kell otthon megoldanod, és neki külön céljai vannak,és csak vendégnek érzi magát Nálad.

" nálunk vagyunk leginkább" Nem egyedül laksz ott ? Olyankor mit csináltok ? ( Ha nemcsak a szex miatt megy hozzád.) Főztök együtt ? Kártyáztok ? Beszélgettek ? Semmi olyat nem csináltok, amiben segíthetne, pl. valami férfias munkában, mondjuk szerelne valamit vagy megjavítana ?

Ez hiába tart másfél éve, nekem ez nem kapcsolat, nincs szeretet, szerelem. Vagy van ?

Én biztos nem kértem volna tőle, hogy költözzön hozzám ilyen felfogással,(külön célok, saját tervek) pláne nem többször, sokszor. Hagyd békén! Majd vagy változnak a hozzád fűződő érzelmei, és szívesen összeköltözne, vagy kiderül, hogy nem illetek össze.

A férfiak nem szeretik, ha a nő erőlteti a dolgokat, még az összeköltözést sem.

dec. 29. 20:16
Nem úgy néz ki, mint egy hosszú távon működőképes kapcsolat, ha a párod másképp tervezi, mint te.
16. oxygeen (válaszként erre: 15. - Bichi)
dec. 29. 19:49
Ha volt már felesége korábban, onnan fújhat a szél. Ha az ember megégeti magát, óvatosabb lesz a tűzzel. Bár nem tudni semmit az illető előéletéről.
15. Bichi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 18:56
Másfél év lehet már komoly is, és kevésbé komoly is, ezt csak te tudhatod. Az ő szemszögéből biztos nem komoly, vagy legalábbis még nem biztos abban, hogy te vagy az igazi....
14. oxygeen (válaszként erre: 13. - Simple)
dec. 29. 14:40
Nagyon meg kell nézni kinek adja ki az ember. Nagyon le tudják lakni egyesek a más házát.
13. simple (válaszként erre: 6. - Fel_a_fejjel!)
dec. 29. 14:12
Vendégház lenne a házából, nem adnák el. Ez lehetne egy plusz bevételi forrás nekik. Szerintem ez jó ötlet, addig se rohadna a ház, de ha szétmennek, lenne hova visszaköltöznie.
12. oxygeen (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 13:58
Lehet hogy korábbi házasságából tanulva nem akar közösködni, nehogy kisemmizve utcára kerüljön ha mégsem jön össze. Pasiként nehéz másodszor is a semmiből újra kezdeni.
11. Kuk@c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 12:28

Normálisnak normális.

A kérdés, hogy neked meddig jó ez így.

10. srcrss (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 12:14
Szerintem a különélésnek is megvannak az előnyei.
dec. 29. 12:13
A megosztást a feladatok megosztására értettem, amikre, mint írod egyedül vagy...
8. *Szöszke* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 12:13
Külön céljaitok vannak,egy szóval..nektek nincs dolgotok egymással.Ha az ember szerelmes,fel sem merül az,hogy ne közös tervei legyenek az embernek.
dec. 29. 12:09
Nem a megosztásról van szó. Nekem semmi nem kell ami az övé (megvan mindenem). Viszont a párkapcsolatokban együtt szoktak élni, nem? Nem vagyunk már fiatalok, lassan kifutunk a gyerek dologból is és ezért számomra fontos lenne a közös célok, közös tervek, problémák.
dec. 29. 12:08
Vendégház? Bővebben?
dec. 29. 12:07
Andinak igaza van, szerintem is fura, h. egyetlen közös célotok sincs?! Vele kellene erről beszélned, h. ő mit gondol erről? Lehet, h. az sem közös cél, h. összeköltözzetek. Azt mondja MÉG nem, de ki tudja, h. később akar-e költözni?
dec. 29. 12:02
Véndégházban gondolkoztunk már.
dec. 29. 11:54

Kérdésre, kérdéssel válaszolok:

Ha olyan közel lakik Neked mért fontos az összeköltözés? Azt gondolod, h. akkor megosztjátok egymás közt azokat, amire most egyedül vagy?

Lehet, h. nem akarja a házát "üresen" hagyni?

Kérdezted már tőle, h. esetleg albérlőknek kiadná és úgy költözne hozzád?

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 11:49
Szerintem az nem teljesen normális, hogy olyan emberrel erőltetsz kapcsolatot, akivel semmi közös célod nincs, neki ellenben vannak olyan céljai és tervei, amiben te nem szerepelsz.
dec. 29. 11:40

Van egy másfél éves kapcsolatom. Mindkettőnknek külön háza van ugyanazon a településen nem is messze egymástól. Viszont itt nálunk vagyunk leginkább. Én sajnos mindenre egyedül vagyok, mindent egyedül kell megvalósítanom, terveznem, megvennem, stb.. Páromnak külön céljai, saját tervei vannak, nem közösek a célok. Sokat kérem tőle, hogy költözzön ide, de Ő még nem akar.


Szerintetek ez egy másfél éves kapcsolatban normális?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook