Végre NEM dohányzom! (beszélgetés)
Igen, tudom...nem is szeretnék többet rágyújtani, ugyanis tervezzük a kistesót:)
De bevallom, nagyon szerettem cigizni...
És ha nem lettem volna terhes, valószínű még ma is cigiznék.
És igen, a "szertartás" még most is hiányzik néha.
De hát a gyerekemért mindent:)
Szerintem ez akkor kezd idegesítő lenni, amikor már tudod magadról,hogy függő vagy. És zavar, hogy nem tudsz meglenni nélküle. Nem?
Egyébként én még mindig nem döntöttem el, hogy dohányos vagyok-e vagy sem. Mert buliban elnyomok kb. fél-egy dobozzal, de aztán egy hétig rá sem nézek. Egyébként pedig napi 1-3 szál az adagom.Ha úgy érzem nagyon rákattantam leállok egy időre.
Azért ez elég nagy váltás! Nem vagy semmi!
De szerintem ne gyújts rá többet, mert megkísért a "feeling". Hiába nem esik jól, a szertartása hiányozna, mondjuk egy buliban és akkor annyi a cigimentes éveidnek.
Vagyis???
Nem sikerült leszokni?
Nagyon ügyes vagy, engem az borzasztott el, hogy a testvérem a terhessége alatt is cigizett. Annyira elszomorító, én nem akartam ilyen lenni.
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, soha soha nem gyújtsd meg a cigit, a könyvben arról írt, hogy nincs egy szál cigi, az mindig követel mégegyet. Ha egyszer letetted felejtsd el örökre.
ÉN 8 évig dohányoztam, napi 1 másfél dobozzal szívtam.
Aztán 2008. decemberben már tudtam, hogy terhes vagyok. Na attól a naptól fogva nem cigizek:)
Vagyis volt kb. 2 alkalom, hogy pia mellé rágyújtottam,(persze ez mostanában volt már) de nem esett olyan jól
Akkor neked is gratula :)
Mióta nem dohányzol?
Nehéz volt nagyon?
Ajánlom olvasd el, megerősíti az elhatározásod :)
Köszi :)
Neked mi a véleményed róla, bevált?
Köszönöm :D. Biztosan megfogom, nagyon jó érzés, hogy meghoztam a döntést, ez volt a legnehezebb...
Te dohányoztál/ dohányzol?
Gratulálok!!
Csak tartsd is meg jó szokásodat!:):)
Sziasztok. Kb 3 hete életem leghasznosabb olvasmányát vettem a kezembe: Allen Curr: Végre nem dohányzom.
A könyv 108 oldal, egyéb elfoglaltságom miatt csak ma jutottam a végére. Ma már nem dohányzó vagyok. Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, aki megelégelte a cigeretta alatt való raboskodást.