Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Vega rakott spagetti recept

Vega rakott spagetti recept

Elkészítési idő 35 perc

A Vega rakott spagetti hozzávalói:
1cs.durum spagetti (masmilyen is jo)
Fokhagyma
Voroshagyma
Fel kg gomba
Spenot (nem szoktam mirelitet hasznalni, de kb. 2 cs.,ha cki abbol kesziti)
Kokuszolaj
So, bors
Marvanysajt ~35 -40 dkg
Tejszin/tejfol


A Vega rakott spagetti elkészítési módja:
A spegettit szokasos modon kifozzuk, leszurjuk.
Keszitunk egy gombaporkoltet, ill.egy spenotot, nemi tejszinnel/tejfollel bekeverve.
Egy jenaiba teszunk egy adag spagettit, ra a spenot egy reszet/felezhetjuk is vagy az egesz. Utana a marvanysajtbol reszelunk ra, kovetkezik megint egy sor spagetti, ra a tombaporkolt, ismet marvanysajt. Retegezzuk,amig el nem fogy az alapanyunk.
Osszesutjuk par perc alatt.


A marvanysajttol eleg budoske lesz, szval ne kozvetlen a vendegek erkezesekor keszitsuk :)


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei

A receptet beküldte: , 2016. márc. 6. 21:13
A vega rakott spagetti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook