Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » "Védd magad! Méginkább" II/2. fórum

"Védd magad! Méginkább" II/2. (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: "Védd magad! Méginkább" II/2.

12. winny (válaszként erre: 7. - Lhara)
2010. okt. 18. 18:48
Köszönöm.
11. Lhara (válaszként erre: 10. - Birgi74)
2010. okt. 18. 14:25
Akkor hát elérte a célját!... és köszönöm az elismerő szavaid.
2010. okt. 18. 13:38

Kedves Lhara!

nagyon jó! érdekes és izgalmas, nemkülönben mély. gondolatokat és kérdéseket ébreszt. nem feltétlenül neked irányzott, inkább magunk számára megválaszolandókat. gratulálok. :)

üdv.brigi

9. Lhara (válaszként erre: 5. - Judittus)
2010. okt. 17. 22:25

Örülök, ha tetszett. Igen, feladat... és rátalálni a helyes útra nem könnyű. A tudásért a világ végére is kész vagyok elmenni... pokolra is, ha kell.

Van egy jó kis idézet Richard Bach: Minden és mindenki egy című könyvében, ami a szívem szerint szól arról, hogy hogy érzek eziránt. Pontosan ezt gondoltam, amikor megelégeltem, hogy a kérdéseim csak özönlenek, de a válaszokat sehol sem lelem:

"...megállás nélkül tanulni, kutatni fogok, könyvtárakat bújok, előadásokat, szemináriumokat hallgatok, naplót vezetek a feltevéseimről és a következtetéseimről, leírom minden ötletemet, hegycsúcsokon fogok meditálni, a végére járok álmok és véletlenek sugalmazásainak, ki fogok faggatni vadidegeneket - mindent el fogok követni, amit az olyan ember tesz, akinek az, amit meg akar tudni, amit tudni akar, mindennél fontosabb." És valóban. Amikor ezt "véletlenül" elémadta a sorsom, már egy jó ideje így éltem... és azóta is.

8. Lhara (válaszként erre: 3. - Lyrian)
2010. okt. 17. 22:06

Teljesen igazad van. A helyesírását illetően magam is így tudtam, de amikor ezt írtam, erős hatása alatt voltam a szülőhelyem tájszólásának, hanglejtésének, ennek hangulatának és nem írtam át később sem. Ez valahogy így zenél a szívemben... otthon ezt mindenki így ejti ma is: hugom.

A winnynek írt tiszteletteljes magyarázatom uígy ajálom neked is elolvasásra. Csak ismételném magam. A Te megtisztelő megértésed is kérem és szeretettel várom a következő írásod.

7. Lhara (válaszként erre: 2. - Winny)
2010. okt. 17. 21:57

Tudom, komisz dolog volt ezt az írást is "csak úgy" aktiváltatni. Valóban illik hozzátennem , hogy bizony ez nem más, mint egy leendő könyv "nyersanyaga", ráadásul tanulmány szintű munka, ami a kellő átdolgozás után a diplomamunkám egyik részlete lesz majd, ha végre bevégzem az iskolám. Rengeteg olyan utalás, gondolatmenet van benne, amit a tanultak nélkül alig, vagy egyáltalán nem érthető.

Gondolkodtam is erősen, hogy feltegyem-e, de végül is szerves része ez az előzővel együtt egy témának. Ez ilyen.

Nem kell feltétlenül a misztikumot látnunk ebben. Abszolut logikus, érthető tudományosan is egyre inkább felfogott és elfogadott tudás ez. Bárki számára elérhető, ha érdeklődik ilyesmi iránt.

Megértésed kérem, kedves winny.

2010. okt. 17. 21:31
Ezúton kérek elnézést, hogy csak most kerültem ide, hogy reagáljak.
5. judittus (válaszként erre: 1. - Lhara)
2010. okt. 17. 18:59

Nagyon tetszett az írásod! :)


Csak reménykedni tudok benne, hogy egyszer valamikor kicsit is tudok olyan erős, és talán bölcs lenni mint Te!Hisz mindenkinek meg van a feladata, csak rá kell találni a helyes útra...

4. winny (válaszként erre: 3. - Lyrian)
2010. okt. 17. 15:24

Örültem volna ha elmagyarázod:)))

Mindegy.Maradok tudatlan:(

2010. okt. 17. 11:13

Én sem sokat értek belőle, de hát én nem vagyok hívő lélek. Nem tudom magamévá tenni azt, amiről írtál. Biztosan más érteni fogja.


Viszont kibújt belőlem a munkamánia. :) A "hugom" szó helyesen "húgom", ugyanis hosszú ú, kivéve a hugi. :)

2010. okt. 17. 10:19

Kedves Lhara!

Érdekes cikk.De én annyira földhöz ragadt vagyok,hogy nem értem.

Ez nem a te hibád!

A kínaiak se hibásak,hogy nem értem meg őket:)

Fejlődnöm kell!

2010. okt. 17. 10:08
Hm… Ismét láthatom hát a hasznát, az értelmét a lélekcserének. Bizony… ennek a helyzetnek a megoldásához is kevés lenne az „első” ereje. Az új erő „nagyobb, elegendő, a feladat nagyságához illik.” „A régi ember lelki erejét már túlhaladták az új feladatok. ” – idézhetem...

Ugrás a teljes cikkre: "Védd magad! Méginkább" II/2.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook