Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » "Védd magad! Leginkább." III/1. fórum

"Védd magad! Leginkább." III/1. (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: "Védd magad! Leginkább." III/1.

9. Lhara (válaszként erre: 7. - Winny)
2010. okt. 28. 13:19
Köszönöm, hogy ezt is elolvastad.
8. Lhara (válaszként erre: 3. - A284cbe523)
2010. okt. 28. 13:17

Megtisztelő az érdeklődésed. Köszönöm a hsz-od. Olyannnyira összetett gondolatokra ragadtattam magam tőle, hogy külön időt kellett most szakítsak a válaszra, hogy méltó tiszteletet mutathassak viszonzásul. Ezért ez a késlekedés.


Semmiképp sem róható fel az olvasóimnak itt a Hoxán, ha valami/k nem érthető az cikkeimben... hiszen ezek amolyan tanulmányszintű, helyenként valóban túl magasröptű, helyenként pedig igencsak poros-sáros hétköznapi történetek... amolyan nyersanyagai egyik-másik könyvemnek. Így nem tudnak a teljességre törekedni, hiszen az "érthetetlen" dolgokat magyarázó, érthetővé tevő momentumok pont a könyv más részeiben találhatóak. Sajnálom, hogy még nem kész a könyv/ek és nem vehetitek a kezetekbe...


"Az irodalom ilyen. . . minden műben ott az élet."- írtam valahol szintén válaszul annak, akiben hasonló kérdés merült fel, mint most benned, és ennél pontosabban, esszenciálisabban ma sem tudom megválaszolni. Talán csak azt érdemes hozzá tennem, hogy tán nem is olyan fontos, hogy az íróé vagy valaki egészen másé ez az élet.

Örülök, hogy olvastad a cikkem.

2010. okt. 27. 18:25

Lhara kedves!

Nagyon szép ez a cikked.Köszönöm,hogy olvashatlak.

6. Lhara (válaszként erre: 5. - Ca9e4fb9e4)
2010. okt. 25. 12:24
Üdvözöllek. Köszönöm.
2010. okt. 25. 03:41
Jó téged olvasni, Lhara!... S most csak ismétlem magam... :-)
4. Lhara (válaszként erre: 2. - C95c921ae7)
2010. okt. 23. 16:33
Köszönöm, és örülök, ha tetszett.
2010. okt. 23. 15:22

Szia!


Alapvetően én nem szeretem az ilyen "ömlengéseket", de ez most mégsem az. Elolvastam többször is, nagyon mélyen szántó és tele van empátiával, de pár apróság nekem nem jött át, illetve olyan nagyon személyes, hogy számomra érthetetlen. Nagyon jól leírtál mindent, de én nem ismerem az életed (és feltételezem, hogy a legtöbb olvasó sem) és így nem teljesen érthetőek a leírt érzések. Illetve egy részük. De nagyon érdekes. Alapvetően én ki nem állhatom a hatásvadász cikkeket (mostanában volt pár), de úgy érzem ez több annál, de vannak fekete foltok.


Egyébként ez fikció (úgy értem esetleg érzések átültetése egy kitalált történetbe), vagy maga a valóság?

2010. okt. 23. 13:24
Megint nagyon szépen írtál. Szeretem a stílusod, a történeteid. Gratula:)
2010. okt. 23. 10:08
...Na tessék! Máris zavarodottan elhallgatott… rossz jel. Ilyenkor kezdi bontogatni a fenevad ketrecét... kicsinyes bosszúság gyötri… óvodás bosszúvágy, ami, ha nem szűnik meg időben, egészen a gyűlöletig terebélyesedik… elveszi minden józanságát. Ezt úgy kihagynám… békére vágyom… Mindketten arra vágyunk. Szeretem.

Ugrás a teljes cikkre: "Védd magad! Leginkább." III/1.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook