Vannak-e normális nők? (beszélgetés)
Ennyi erővel ha innen nézzük egyik ember sem teljesen normális... legyen nő vagy férfi... Mindenkiben találunk hibákat, senki sem lesz soha tökéletes...
Én nem hiszek abban sem, hogy létezik mindenkinek egy "igazi". Olyan viszont biztos van valahol, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint én... akivel jól érzem magam, és akinek a hibáit el tudom fogadni és képes vagyok a hibáival együtt vele együtt élni.
Ennyi erővel ha innen nézzük egyik ember sem teljesen normális... legyen nő vagy férfi... Mindenkiben találunk hibákat, senki sem lesz soha tökéletes...
Én nem hiszek abban sem, hogy létezik mindenkinek egy "igazi". Olyan viszont biztos van valahol, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint én... akivel jól érzem magam, és akinek a hibáit el tudom fogadni és képes vagyok a hibáival együtt vele együtt élni.
Hát...pedig így 30 évesen is van bőven tapasztalatom.... :)
Amúgy szerintem olyan, hogy normális nő, meg pasi, nincsen... Szerintem mindenkiben van valami olyan tulajdonság, ami a másiknak annyira nem tetszik,- de tolerancia és kompromisszum kérdése az egész,- meg persze, hogy ki mennyire szereti a másikat...
Relatív... :)
Lehet, aki nekem normális, vagy legalább közel áll a normálishoz, az másnak közel sem az! :D
"A kulcs, és ez nagyon fontos, hogy találj valakit, akinek az őrültsége passzol a tiédhez."
Sziasztok!Kicsit lemaradtam, de visszaolvastam mik történtek itt tegnap óta!
Igen, kaptam egy képet az úrtól!:-)
Igazából kissé féloldalas de ránézésre nem egy "simlisnek" néz ki:-)
Amugy volt már hogy tévedtem ilyen dologban ugyhogy nem alkotok még véleményt egy kép alapján!
Na, most tényleg kötözködésnek látszik majd, amit írok, de: :)
mikor én regisztráltam, akkor is voltak kérdéssorok, de én kihagytam őket, mert nem volt kedvem válaszolni (ill. egyre válaszoltam, hogy hogyan találtam rá az oldalra).
Az a baj, ha ilyenekre "vaktában" válaszolgatsz, még jobban növeled a gyanússági indexedet. :D
Nem kötekszem, de remélem, érted, mire célzok.
hmmm... bocs hogy offolom a beszélgetés fonalát, de megláttam a fórumcímet, és eszembe ötlött a következő kérdés:
ÉS NORMÁLIS PASIK??????????????????
már bocs....
Sok a Hp, aláírom, de hogy a pasik se jobbak...
(tiszt.kiv.)
Az a kérdéssor regisztrációnál és vaktában történt jelöléssel történt.
Nincs gyermekem, de szerettem volna az exemtől, míg együtt voltunk, de Ö ÉLNI akar, nem pedig háztartást vezetni, gyereket nevelni.... és most jött rá.
jaaaaaaa!:D
bekur!Mire írtad,hogy szerinted?!
:) Azért ne túlozd el, nem óvó figyelmeztetés, csak jótanács volt...
Viszont pont azért mondtam, hogy ha nem akarod, hogy kételyei legyenek a fórumozóknak a történeteddel szemben, felesleges volt két kböző kort írnod, mert - még ha te nem szándékosan is- de gyanússá tetted az egészet.
Meg légyszi, válaszolj már többünk kérdésére, azzal a gyereklányos-kérdéssel kapcsolatban. :) Please!
Na szijasztok,
Hű...nem néztem fel este, és mennyi új hozzászólás lett :o :)
Hát a fórumnyitó tényleg lelépett...úgy látszik, rájött, hogy túl kamuszagú volt a "sztoríí" :D
De Reni! Tényleg! Milyen képet küldött neked? :D
Mondjuk ezért írtam neki asszem ide, hogy ne keresse görcsösen a boldotágot mert abból jó nem származik.
Szerintem egy szakítás vagy csalódás után le kell nyugodni, kicsit kivülről látni magunkat és aztán folytatni. Sőt egy nagy kopp után lehet rámegy az azt következő pár kapcsolat ha nem vigyázunk!
További ajánlott fórumok:
- Debrecen és környékéről párkereső lányok vannak-e itt?
- Mi a véleményetek egy nem valódi (hamis Prada táskáról), vannak-e különleges ismertető jelei?
- Honnan tudhatom, hogy egy kozmetikumban vannak-e kőolajszármazékok? Hogyan jelölik ezeket?
- Piacképes szakmák, vannak-e egyáltalán?
- Nálatok vannak-e állatok?
- Mikor lehet a CASCO-t felmondani? Vannak-e rá különleges szabályok?