Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Vaniliás tiramisu almával recept

Vaniliás tiramisu almával recept

A Vaniliás tiramisu almával hozzávalói:
4 db savanykás alma
egy csipet fahéj
2 teáskanál méz
4 dl 100%-os almalé
vaniliarúd-forgács
40dkg sovány túró
10 dkg teljesőrlésű kétszersűlt
kókuszreszelék
mentalevél


A Vaniliás tiramisu almával elkészítési módja:
A kimagozott,meghámozott almát cikkekre vágjuk,a fahéjat a mézet és az almalevet felforraljuk,és ebben pároljuk a gyümölcsszeleteket 2 percig,majd hagyjuk benne kihűlni. A vaniliát,a túrót és a fűszeres almalé felét krémesre keverjük. Egy üvegtálban vagy formában alulra egy réteg kétszersűltet teszünk,és meglocsoljuk a maradék gyümölcslével. Erre rakunk egy réteg almaszeletet,illetve túrókrémet,majd még egy réteg következik az alapanyagból. Letakarva legalább két órára tegyük a hűtőbe. A kókuszreszelékkel megszórva,mentalevéllel diszitve tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A vaniliás tiramisu almával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook