Van újrakezdés?! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Van újrakezdés?!
tudom :)
én is azért írtam: ő nekem cinikusnak tűnik de értelmesnek.
az kicsit erőszakos hölgyemény meg hát ... őőőő... nagyon erőszakosnak és és meglehetősen értelmetlennek.
nálam az ő kettősükből csont nélkül a srác a nyertes.
most gondolom majd mi is várhatunk ilyen privát-anyázást, majd jól elküldöm valahová...
mondjuk Kobudera naplójába, hadd virítson ott a gyűjteményben mementóként az utókornak :D
Kicsit erőszakos a hölgyemény, de azért én el tudom képzelni azt is, hogy az életben szolidabban adja elő magát.
Egyébként én nem róla írtam, hanem Kobudera-ról. :)
mert más a cinizmus és más amikor valaki szimplán bunkó...
a cinizmushoz azért szükségeltetik némi intelligencia is.
a levél írója meg egyébként a saját bevallása szerint fogalmazási versenyek győztese, meg moderátor, meg nem tudom én micsoda, tehát nyilván ő sem akárki csak hát a leveléből ez így azért nem nagyon jött át :D
egyébként aki privátban ilyen stílusú levelet ír, az nagy valószínűséggel az életben is ilyen...
Megnéztem a levelet,csak ennyi és ilyen ordenáré stílusban telik tőle?Fogalmazás átlagon aluli,helyesírás átlagon kívüli,stílus értéken aluli.Ennêl pocsêkabb levelet még nem olvastam.Ha már mocskolódik,legalább stílusosan csinâlná,de nem is ide írja,nehogy mások is rosszul legyenek a stílusától.
Kobudera öszinte részvétem,ez még egy árnymanònál is rosszabb,alakváltónak túl primitiv,Calenril nevében pedig kikéem magamnak,h az emberekhez tartozna:)))
Igen, de és ez most ideillik:
"Ha én csinálom beledöglesz, SZAMÁR!"
Milyen aranyos hasonlata ez a cinikus kommunikációnak. :D
A császárszalonnát imádom, úgyhogy most már nekem is bicskanyitogató vagy. :))
"Az ogre olyan, mint a hagyma. ÁÁÁ, ha napon hagyod bebarnul és fehér szőre nő?" Shrek és Szamár :)
Ez a téma sokrétű, de kezd büdösödni is.
Néha én is haragszom rá:)
De amúgy ő tudja hogy mit csinál.
Azt tudom,hogy olyan szintre nem igazán süllyed le,mint a levélíró.
A bicskanyitogatás jó dolog.:) De csak ésszel mert akkor adhatok Neked vele egy katonát a császárszalonnából. Esztelenül meg csak vagdalkozás lesz, annak aki véresen komolyan veszi.:)
Pedig a témákban az a jó, hogy olyanok mint a hagyma, némelyik büdös, a másik meg réteges. :D
Az a levél gusztustalan volt.
Kobudera nem írna olyan levelet.
Köszönöm ismeretlenül a személyeskedésedet:-)
Lehet, de elhiheted nem fáj:-)))
én sem értek veled sokmindenben egyet,dettól még nem értem miért tartozik másra más privát levele..
na mindegy,nem érdekes
Kár,hogy törölték azt a levelet,mert MissBabyka maximálisan megérdemelte a hozzáfűzött szavakat.
Épelméjű ember nem ír le olyan sorokat,mint amik abban a levélben voltak.
a 406.hsz-om arra volt válasz.
Nos a becsülendő kivétel! Te vetted a fáradságot és rákérdeztél mi a helyzet.
De sokan csak a fikázásig jutottak.
Értelek. Viszont ha olvastad és Te kaptál volna ilyet lehet Neked sem tetszene. Hol van a felelőségvállalás? :)
Mindegy lehet nem épp ide való, nyitottam róla egy naplót, az érdeklödők megnézhetik. :)