Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Van olyan titkos napló, amiben csak azért maradok, hogy ne... fórum

Van olyan titkos napló, amiben csak azért maradok, hogy ne... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. csemár (válaszként erre: 19. - Nikice)
dec. 16. 11:25
Milyen jókat írsz!
19. Nikice (válaszként erre: 15. - Csemár)
dec. 16. 09:58

Csatlakozom.

Meg aztán mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb.

Én is olvasok olyat, akinek igazából azt sem tudom, miről szól a naplója, de a hölgy amúgy kedves. Csak valahogy nem tudom követni, sub rosa minden bekegyzés, szerintem csak ő tudja követni.

Meg olyan is, aki nehéz helyzetben van, de sokszor azt érzem, ez következménye a nagyon negatív, demagóg, kritikus életnek, amiben van. Az értékrendje rendben, de a pohár félig üres mindig.. aztán a élet néha jól ki is borítja.. meg a maradékot is.

Biztos engem is lehetne térképezni a napló alapján, és másképp csinálnának dolgokat néha.

18. csemár (válaszként erre: 17. - Csemár)
dec. 16. 06:36
...Az én "titkos" naplómat viszont, remélem, csak olyanok olvassák, akiket nem zavar az (sem), hogy őszintén szeretek írni magamról. Ha lehangolt vagyok, akkor úgy, ha jó a kedvem, akkor pedig azzal összhangban.
17. csemár (válaszként erre: 16. - 55Judit)
dec. 14. 09:31

Van az úgy, hogy kapcsolatba kerülsz valakivel, akár itt a neten is, és csak későn veszed észre, hogy nem tesz jót neked a viselkedése, a vele való beszélgetés, kapcsolat.

A naplójában, szerintem, mindenki az őszinteségre törekszik.

Nos, ha ez a békétlen természet a naplóolvasás során derül ki, és az a napló, történetesen zárt napló, olyankor kerülök abba a helyzetbe, amiről előzőleg írtam.

16. 55Judit (válaszként erre: 15. - Csemár)
dec. 14. 09:10
Én pont ezen okok miatt kerülöm a gyűlölködőket.
15. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 14. 04:44

Én is így teszek.

(Tapintatból egyrészt, másrészt pedig a lelki békém szinten tartása érdekében.)

dec. 14. 00:08
Ha nálam olvasnál, én örülnék neki ha elmondanád hogy egészselégetelenül gyűlölködőnek látsz, mert a gyűlölködés mérgezi a gyűlölködőt is.
13. Panna.33 (válaszként erre: 5. - Simple)
dec. 14. 00:02
A titkosnál látja ez ember, hgy ki marad.
12. Érdekes73 (válaszként erre: 5. - Simple)
dec. 13. 20:18
A titkos a látja ki lép ki azt nem látja ki veszi ki a kedvencei közül
dec. 13. 19:55
A gyűlölködés elrontja a hangulatod. Sőt. Ami még sokkal rosszabb, hozzászoksz, és természetesnek tartod.
dec. 13. 19:53
Mi értelme ennek ?
dec. 13. 19:32

Én be sem lépek a titkos naplókba.

Nem kérek belépési engedélyt senkitől.

Csak a nyílt naplókból szemezgetek.

Azokból sem olvasom mindet.

Egyszerűen nincs időm, vagy nem érdekel a témája.

8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 13. 18:37

És miért nem mondod meg neki, hogy úgy látod tele van gyűlölettel, hogy változnia kéne a saját egészségének érdekében?

Ezzel a vallomással nem lehet, hogy magára ismer?

Miért kértél beengedést? Miért nem mersz őszintén beszélni vele, hamár beengedett?

Részemről soha nem is kértem ilyen zárt naplókba betekintést és a sajátomba sem engedek be senkit.

dec. 13. 18:00

És mi van, ha megharagszik? :)

Kit érdekel?

dec. 13. 17:51
Teljesen igazad van
dec. 13. 17:46
Én azt se értem, honnan tudná meg, hogy ki lépett ki a naplóból? Csak azt látja, hogy egyel kevesebb olvasója van, nem?
4. diversay (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 13. 17:42
És biztos vagy benne, hogy megbántódna, ha kilépnél tőle? :) Én több titkos naplót is olvasok, és nem egyben elhangzott már, hogy ha unalmas/nem szimpi/lehúzó/akármilyen, akkor ki lehet lépni, mindenféle harag nélkül.
dec. 13. 17:16
Mennyire másak vagyunk. Én a gyűlölködő embereket kerülöm.
dec. 13. 17:05
Van ilyen nem titkosban is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook