Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van megoldás a szerelmünk beteljesedéséhez? fórum

Van megoldás a szerelmünk beteljesedéséhez? (beszélgetős fórum)


1 2
34. katácskák (válaszként erre: 30. - Viki82_03)
2008. okt. 26. 02:29
Remélem azóta, már elmúlt egy kis idő, talán "könnyebb" helyzetben vagy. Ird meg, ha akarod mi történt Veled?, Veletek..Nagyon szurkolok...:) Akárhogy is történt.
33. viki82_03 (válaszként erre: 32. - Df2a740c00)
2008. szept. 5. 15:19
Azt hiszem sajnos igazad van...
2008. szept. 5. 13:18
Bájos történet.. szerintem a szerelem nem tűr meg ilyen korlátokat, hogy majd ha a nejnek lesz valakije, majd akkor..talán..lehet valami. de az is igaz, mindenki máshogy működik. Látatlanban azt mondom, most egyedül maradt a srác, jó lenne valaki, aki egy kicsit pátyolgatja. De ahhoz nem elég tökös gyerek, hogy fel is vállalja azt a valakit. lojalitás az utált feleséggel szemben?:) Már a fülemben is cseng a magyar népmesék dallama:D
2008. szept. 5. 12:51
a pasik annyit tudnak hazudozni, hogy egy nőt megszerezzenek vagy lefektessenek.
2008. szept. 5. 12:49

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a témához!

Mióta beírtam ide a fórumba,eltelt több,mint 10 hónap.Gondoltam leírom,h azóta mi történt.

A nős férfival kb.2havonta beszéltünk telefonon,megbeszéltük kivel mi történt...egyszer nem bírtam már,és úgy éreztem látnom kell-ez május elején volt-elmentem arra felé,ahol lakik,a háza előtt gurultam pont,amikor megcsörrent a telefonom,és Ő hívott,h mi van velem,h vagyok,annyira boldog voltam...mondtam neki,h a háza előtt vagyok,nem akarta elhinni...ez véletlen lenne,h pont akkor hívott fel,mikor ott voltam az otthona előtt? Kb 20 perc múlva ért haza,találkoztunk-hosszú percekig csak öleltük egymást,nagyon jó érzés volt a karjaiban érezni magam. Mondta is,h ha nem megy Mohamed a hegyhez....hát igen,nem bírtam,gyenge voltam. Kb fél órát beszélgettünk,öleltük egymást,aztán elbúcsúztunk.Mondta,h változtatni akar,m ez így se neki ,se a gyerekeknek nem jó.

Aztán egy ideig nem kerestük egymást..június végén felhívott egyik este (rendezvényeket szerveztek,bonyolítottak a testvérével),h már nagyon nem bírja nélkülem,látni akar,de lehet nem jó ötlet,és nem is kellett volna felhívnia...én viszont elmentem hozzá,mikor újra hívott aznap este már úton voltam hozzá. Mondtam,h nem érdekel kinek mi a véleménye-mert a báttya is mit fog szólni szerinte-találkoznuk kell,és beszélnünk.Majdnem végig beszéltünk telon,míg odaértem-barátnőmék vittek ki hozzá,így nem én vezettem-tesójának mondta ,h velem beszél,és megyek hozzá,aztán átadta a telot,beszéltem tesójával is,aki megkérdezte,h :"milyenek a szándékaid az öcsémmel?" "Komolyak!"-mondtam.El se hittem,h ott vagyok,h találkozunk valóban,nagyon jó volt megölelni,ültünk kint a levegőn,beszélgettünk (3-an a tesójával)végig fogtuk egymás kezét,olyan volt,mint régebben,mintha nem is telt volna el idő egymás nélkül,ő is csak húzott oda magához,h bújjak...a tesója annak idején sokszor beleszólt a kapcsolatunkba,h nem kéne ezt így csinálni,nem helyes,velem is beszélt külön,meg vele is.Utána meg is változtak a dolgok,akkor döntöttünk úgy,h menjen vissza a családjához,én meg nem fogom keresni.A báttya amúgy most él a 3. házasságában,az elsőből van egy 16 éves fia,a mostani felesége meg 5 hónapos terhes,szóval pont ő akart kioktatni minket,h mi helyes,mi nem az...mi meg befolyásolhatóak voltunk/vagyunk..Bocsánatot kért most mindenért, többször is,h megbántott,beleszólt az életünkbe. Jobb később,mint soha,de sajna ezzel még nem vagyunk kisegítve.Egész éjjel beszélgettünk,sétáltunk,de csókon kívül más nem is történt-nem a szexre ment ki a játék.

10 napra rá újra találkoztunk,egész délutánt együtt töltöttük,elkísértem-dolgozott-majd este későn ment haza tőlem. Mondta,h nagyon szeret,én is Őt. 5nap múlva újra felhívott,és elmesélte,h vége a feleségével,megbeszéltek mindent,h ez egyiküknek sem jó,mert csak veszekednek,és főleg a gyerekeknek nem jó.Elköltözött. Ennek már majdnem 2 hónapja. Nem költözött azóta se vissza a feleségéhez.

Mikor elköltözött,megbeszéltük,h nem is kéne beszélnünk,m rendezni szeretné az életét,tiszta fejjel akar gondolkozni,úgy h nincs mellette senki. Megértettem,nem is kerestem,csak 1x,mert nagyon hiányzott,és nem tudtam magam tartani..felhívtam. utánna többet nem. Ő hívott még kb 2-3x a nyáron,de megbeszéltük nincs értelme így,m ő nem lehet velem...ha megtudja a felesége,h van valakije,akkor a gyerekektől eltiltja,és ellene is neveli majd őket,és ettől nagyon fél,mert nagyon szereti őket.Most heti 3x találkozik a gyerekeivel.

Szeptember 1-én felhívott,h már hetek óta akart hívni,beütötte a számon,aztán mégse..most viszont már nem bírta! Nagyon szeret,nagyon hiányzok neki.Kérdezte,h van-e valakim,mondtam,h nincs-valóban nincs-kérdezte,h miért nincs? Mert szeretek v.kit,és így nem tudok mással lenni. És neked van v.kid?-kérdeztem. Azt mondta,h nincs, ha lenne v.kije,akkor az csak én lennék! Azt is mondta,h lehet el kéne engednie,mert szeretné,ha boldog lennék! Kérdeztem tőle,h fel tud-e vállalni,tudunk-e együtt lenni? Azt mondta,h még nem.Meg h gyenge. Arra is vár,h a volt felesége találjon magának egy párt, mert akkor minden rendben lenne. Erre várni? Hát nem! Mondtam,h én azon vagyok,h túllépjek ezen az egészen.Ezért nem is keresem,hívom már jó ideje. Nem elfelejteni akarom,m azt sose fogom szeintem,csak szeretnék normális életet élni!És ha ezt vele nem tudom,akkor nélküle kell tovább mennem. Szerintem a döntés már csak az ő kezében van/volt,úgy érzem én nem bírom így tovább... ezt neki is megmondtam.

2006 október óta vártam rá...(Most 26 éves vagyok.)

Nagyon szeretem,de be kell látnom,h nem lehetünk együtt!

Ami nagyon zavar,h hiába határozom el,h lezárom,nem megy...lehet nem akarom? Vagy nem vagyok elég határozott? ja,és mindig mikor eldöntöm,h ennyi volt,akkor mindig felkeres...miért csinálja ezt az élet? vagy ez szimplán a véletlen műve? Lenne lehetőségem -több is-h új kapcsolatot kezdjek v.kivel,de valahogy nem vágyom másra. Nem tudom mit kéne tennem.Az idő megold majd mindent? Meglátjuk. Hallottam már másoktól,h működhet ez a dolog,valós példákat is elmeséltek.

Ha valaki volt már ilyen helyzetben,kérem írja meg nekem a tapasztalatait.

2008. máj. 27. 12:39
Nincs
2008. máj. 20. 10:15
Szerintem ha egy pasi utál egy nőt,de úgy igazán,akkor 6 lóval se tudja az ágyába vonszolni az ominózus hölgyemény!!Téged átvernek rendesen!Ne hagyd magad kihasználni!!
27. 274c9996b8 (válaszként erre: 26. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 16:52

Tudod ez 1-nagyon regi trukk/az egyebb trukkök között/ hogy a lany terhes lessz es igy fogja meg maganak a kiszemelt pasit ! Hamarjaban több hasonlo esetet tudnek fölsorolni . Az hogy mit akar valaki es , hogy valosagossan mi az amit meg is csinal , van nemi kulömbseg !

Barhogy is van , kicsiket kesön jött ra a pasi hogy utalja a feleseget , szerintem ! Es hat minden valoszinuseg szerint , nem azt mondta neki hogy "dragam utallak !" amikor agyba vitte es összehoztak a 3-ik gyermeket ? Pedig akkor mar TE bent voltal a kepben , nem ?

Es akkor neked mit mondott erröl ? Esetleg , hogy "megeröszakolta!"? ötet az utalt nö ?

Na , mindegy , ha mindenkeppen muszaly maradnod , legalabb arra vigyazz ,hogy jobban NE kötelezd el magadat mint MUSZALY !

26. viki82_03 (válaszként erre: 24. - 274c9996b8)
2007. nov. 23. 16:24

Azt tudom,h nem szereti a feleségét,ebben tuti biztos vagyok,el is akart vállni,csak a nő nem írta alá a papírokat.Vannak közös barátaink,és ők is azt mondják,h utája a feleségét,csak a gyerekek miatt ment vissza,h nekik jó legyen! Szerintük baromira nem illenek össze...

De jó ez egyáltalán a gyerekeknek? hallani a veszekedéseket? Vagy alig látják az apjukat,mert állandóan dolgozik? Ez tényleg nehéz ügy! Főleg nekem,mert nincs még gyerekem,bnem tudom mi t tennék,ha már csak a gyerekek tartanának össze! Szerintem nem maradnék a férfi mellett! És azért sem szülnék eg ygyereket,h magamhoz láncoljam a "szeretett" férfit!

25. viki82_03 (válaszként erre: 23. - 1a50c86bb0)
2007. nov. 23. 16:16
Megoszlanak a vélemények!Van két nagyon jó barátnőm,mindkettő mást mond! A 24 éves azt mondja: hallgassak a szívemre! Legyek boldog! a 29 éves: hogy felejtsem el,még fiatal vagyok,annyi fiú van még! Tömören ennyi.
24. 274c9996b8 (válaszként erre: 21. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 16:11

Hat , igen amikor szerelmessek vagyunk , akkor pontossan igy erzunk ahogy TE leirtad ! Hogy mikor mulik el a NAGY erzes ? ! Azt nagyon nehez megmondani,kitalalni ! De , ha fejest ugrasz ebbe a zurzavarva garantalom hogy nagyon gyorsan fog menni....DDD.... az allando anyagi gondok, a gyerekek akik nem a tiedek de allandoan ott vannak a kepben , es nem utolso sorban a masik asszony ! Mindezek a valosagok nagyon gyorsan kepessek elpusztitani a szerelmet !

Az hogy a pasi mit mondott neked , egyebkent nem sokat szamit ! Azert mert hogy valahogy agyra vigyen NEM mondhatta azt hogy pl "szeretem a felesegemet , de Tegedet is akarlak !" Minden valoszinuseg szerint Ö az egyetlen aki nagyon jol erzi magat 2-növel , es termeszetessen min d a 2-ötöknek hazudik , szerintem.

23. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 22. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 16:05
Mit mondanak erre az egeszre a barataid, kollegaid?
2007. nov. 23. 16:01
Mindenkinek nagyon köszönöm,aki próbál tanácsot adni!
21. viki82_03 (válaszként erre: 19. - 274c9996b8)
2007. nov. 23. 15:59

A Szívem azt mondja,h maradjak vele,az eszem azt,h nem lehet,ennek nincs semmi értelme! Ezért vivódok,és ezért is írtam be a fórumba,hátha csak nem látok a rózsaszín ködtől!

És mikor fog ez elmúlni? Hogy ne gondoljak rá? Munka közben is állandóan eszben van!

20. viki82_03 (válaszként erre: 16. - 1a50c86bb0)
2007. nov. 23. 15:51
akkor már utban volt a 2.gyerek,mikor már velem volt,előtte hozták össze,mikor még nem laktunk együtt. A 6 és fél éves lányt akarta eltiltani tőle,ha nem ment volna vissza hozzá,imádja a kislányt,és ő is az apját!Ezért írtam,h a gyerekkel kényszerítette bele ebbe a helyzetbe,h vele maradjon.Pár hetes volt,mikor megtudták,h baba van. A fiú nem akarta megtartani,csak a csaj.
19. 274c9996b8 (válaszként erre: 17. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 15:38
Hat , igen egyalltalan NEM ketelkedek a NAGY szerelmedben , maskeppen ugye nem is irtad volna be a dolgot a forumba ! ? De , ezt nagyon meg kell gondolni es ha kepes vagy ra bizony le kell zarni ! A sajat jövöd erdekeben . Hidd el , barmenyire is faj a gondolta a szakitasnak pont most ! De , elfog mulni es adsz magadnak egy eselyt tiszta lappal ! Nem pedig mas ember utjat jarod es annak a pronblemait a nyakadba veszed .
18. b59d693a46 (válaszként erre: 17. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 15:38
Keress egy megfelelő apát a születendő 2 gyerekednek, szerintem ne pazarolj rá több időt és energiát! :-) Ez az egész ügy elég gyanús és zavaros.
17. viki82_03 (válaszként erre: 14. - 274c9996b8)
2007. nov. 23. 15:27
nagyon sokat agyaltam már ezen az egészen! mikor még csak két gyerek közt voltak,el tudtam volna képzelni,h mindent meg tudunk oldani!De így jobban belegondolva...én szeretnék 2 gyereket,az már összesen 5 gyerek...lehetetlen nekik így mindent megadni szerintem!
16. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 15. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 15:02
Es ebbe a zsarolásos visszatérésbe hogyan fért még bele plussz 2 gyerek összehozása, mialatt téged szeretett?
15. viki82_03 (válaszként erre: 11. - Castellina)
2007. nov. 23. 14:59
Az első gyerekkel terhes volt a csaj,azért vette feleségül,már majdnem 9 éve.Annyiból gyenge,h nem tudja otthagyni a gyerekeit. A felesége eltiltotta volna a gyerektől(a lányát nagyon szereti).Csak ez miatt ment vissza. De most,h írom neked a választ...tényleg elég furán hangzik ez az egész!
14. 274c9996b8 (válaszként erre: 10. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 14:52

En arra gondoltam itt , hogy kepes lennel-e vallalni ezt az egesszet ? ! Egy eleten at . Ebbe beletartozik az hogy a pasi a fizetese nagy reszet ki KELL hogy fizesse gyerektartasra kb 20-evig ! Aztan a gyerekek minden valoszinuseg szerint meg is fogjak latogatni az apjukat , ami sutessel,fözessel jar es nem utolso sorban pezbe kerul ! ? Aztan minden valoszinuseg szerint Te is akarsz gyerekeket ? A pasinak kapcsolatban kell lenni a gyerekei anyjaval es meg KELL targyalni egy csomo dolgot stb,stb...... BIRNAD-E EZT MIND ?

Nagyon fontos az hogy az ember NE szurjon ki sajat magaval , nem ?

Ez a pasi mar elkötelezte magat , barmit is mond neked , szerintem.

13. viki82_03 (válaszként erre: 7. - 1a50c86bb0)
2007. nov. 23. 14:50
eszembe se jutott,h esetleg házas! akkor 27 éves volt,most 30 lesz.Hát igen,tényleg naiv vagyok!
12. viki82_03 (válaszként erre: 7. - 1a50c86bb0)
2007. nov. 23. 14:48

egy helyen dolgoztunk,neki ez új munkahelye volt. Ő annak idején úgy jött oda ,h minden kollégának és kolléganőnek elmondta,h nős,csak valahogy én ebből kimaradtam.Ezt többen is mondták később.Ő azt hitte,h tudom,h elmondták a csajok vagy a srácok... gyűrűt nem hord a mai napig sem.

Mondtam neki,h nem tudtam! Ha tudtam volna,nem álltam volna le vele...

2007. nov. 23. 14:47
Ez nekem fura, ha nem szereti a feleségét, már az elején el kellett volna hagynia, nem pedig 3 gyereket összehozni neki. Szerintem gyenge jellem lehet, ha hagyja sodorja az ár, és nem határozott, hogy kiálljon magáért és a szerelméért, ha az igaz.
10. viki82_03 (válaszként erre: 6. - 274c9996b8)
2007. nov. 23. 14:41
Hát ez az,nagyon nehéz eset! nem tudom,h tudnám-e egy életen át szeretni! ezt nem lehet így tudni szerintem! októberben volt egy éve,h külön vagyunk,és még mindig ugyanúgy érzek iránta. már majdnem 3 éve összesen.tudom ez nem nagy idő még.Amikor még csak egy gyereke volt,azt mondtam,van ilyen,mások is élnek külön,és járnak a gyerekhez,és a gyerek is jár hozzájuk.,meg tudtam volna szokni. Így már ez sok nekem,azt hiszem! Az a bajom,h nagyon befolyásolható vagyok! Próbálok,nem rá gondolni...
9. viki82_03 (válaszként erre: 3. - B59d693a46)
2007. nov. 23. 14:30
az első gyerek 8 éves,a második februárban lesz egy ,a harmadik március végén fog megszületni. Nem tudom igazából,mit higgyek! eddig teljesen biztos voltam benne,h ő kibír ennyi időt,elbizonytalanítottál. hónapok óta csak aludni jár haza,két munkahelye van,beletemetkezik a munkába,h ne kelljen otthon lennie.
2007. nov. 23. 14:21
Bocsi a szoismetlesert!
7. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 5. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 14:20

Vegyuk elolrol: Amikor veled kapcsolatot kezdett, elfelejtette kozolni, hogy nos es apa. Ez mar eleve eleg gane huzas. A masik, hogy egy ferfit sem lehet gyerekkel megtartani. Olyan nincs, hogy valakit igy tud egy no magahoz edesgetni es elszakitani a notol, akit valojaban szeret.

Ha teged szeret es a gyereke miatt ment vissza (mert olyan hulyenek nezett, hogy beadta ezt), mi volt az a 4-5 honapponkenti szeretkezes? Az valoszinuleg valoszinuleg valamifele hazaselet volt, nem pedig veletlen. Raadasul kozben ha jol ertelmeztem veled is volt kapcsolata.

Hat igen, biztosan nagyon kenyelmes lenne neki a tobb partner, de nem ezt erdemled. Becsapott, hasznalni akar, a helyedben nem hagynam.

6. 274c9996b8 (válaszként erre: 1. - Viki82_03)
2007. nov. 23. 14:17

Hat , hallod ez borzaszto nehez eset ! A pasinak immar 3-gyereke van/lessz ! ?

Azt irod szeretitek egymast ! A szerelem sokmindent legyöz es megold ! De , vallalod - e ezt , egy eleten at ? Mert ugyebar a gyermekeiröl a pasinak mindenkeppen gondoskodni KELL , amig fel , nem nönek ! Tenyleg akkora a a szerelmed hogy mindezt ki tudna allni ? !

En a magam reszeröl surgössen odebballnek !

5. viki82_03 (válaszként erre: 2. - 1a50c86bb0)
2007. nov. 23. 14:15

Már mondtam neki,h ne keressen,mert így nekem nem jó! Neki a legjobb,mert nem kell elválnia a családtól,és még én is megmaradok neki. De én nem akarok 2.lenni(szerető),ezt így nem csinálom! ÉS még azt is mondtam neki,h a gyerek csak kifogás,nem akar ő eljönni! Szerintem megbántodott,mert nem keresett,egy hétig...de én csak azt mondtam neki,amit éreztem akkor.

Vár ránk még a napokban egy nagy beszélgetés...

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook