Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Van még remény? fórum

Van még remény? (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Van még remény?

1 2
2013. máj. 14. 09:48

Újra itt :) A világ legboldogabb anyukája vagyok :) A -részben - negatív előzmények után


2013.április 2-án háromszoros ÉDESANYA lettem .


A cím mindent elmond,az "írásjel" a végén a körülményektől függően változik... üzenem mindenkinek,aki babára vágyik,és nehezen akar jönni,vagy egyáltalán nem jött eddig,hogy IGEN! mindig VAN REMÉNY !!! Amikor már a párom megmondta,hogy ő nem akar még egyszer olyan helyzetbe hozni,hogy elvetélek vagy éppen missed ab. lesz a vége,és amikor már én magam is majdhogynem teljes egészében elfogadtam az érvelését,szóval a legutolsó pillanatban megfogant Ő. Nem számítottunk rá (illetve én bíztam benne),megszakítással védekeztünk,és így lettem kismami a 6. megszakításos hónapban.


Azóta pedig már itt szuszog az édes kicsi "csomagocskánk",aki minket választott szüleinek,a nagyfiainkat pedig testvérének.Mindenki rajong érte.Érte,aki a mi kicsi csodánk.A babák TUDJÁK! mikor kell leszületniük és azt is,hogy hová.Soha nem voltam hívő ember,illetve hittem is,meg nem is...Ez azóta megváltozott:HISZEM,hogy valaki(k) odafentről lenéznek ránk,és segítenek álmaink-vágyaink megvalósításában.

Kismamik és leendő kismamik :SOHA NE ADJÁTOK FEL?hisz az én példám is bizonyítja : MINDIG VAN REMÉNY !!!


A várandosságom maga volt a csoda..Mindháromszor áldott volt az állapotom.Mindhárom szülésem csodálatos élmény volt,bár a második és a harmadik nem volt könnyű "menet".De amikor Rájuk nézek...Leírhatatlan . Hihetetlen csodáim,imádlak benneteket !!!

33. Segreta78 (válaszként erre: 32. - CsengiBoti)
2012. aug. 21. 18:24
Én olvaslak drága :D Igen nemsokára már 3 drága tündér anyukája leszel, majd jól megdögönyözöm :DDDD
2012. aug. 17. 14:02

Talán már nem olvassa senki,de tudatom :IGENIS VAN REMÉNY.Hisz a remény hal meg utóljára ,és amikor már elengedünk valamit vagy -úgymond lemondunk róla- akkor jönni fog.

Apa tiltakozott az utolsó próbálkozás után,mondván nem akarja,hogy nekem bármi bajom essen -ez fantasztikus érzés-,és már én is beletörődtem.Különben is : van már két szép nagy fiam -épp most kamaszodnak ;)))-és ez már így is marad-gondoltam.

És eltelt két hét és nem jött meg a következő menzeszem...Pár nap elteltével csináltam egy tesztet ami teljesen egyértelmű volt,kb 10 mp kellett hozzá,hogy 2 határozott csíkocska jelenjen meg...

Itt van és ma már az uh-n már izeg-mozog és dobog a pici szíve :)))

Március végén lesz a nagy nap,vagy talán éppen a kisebb fiam születésnapi ajándéka lesz...Mindegy, a lényeg,hogy hamarosan 3 gyermekes anyuka leszek.

Mert :

AMELYIK BABA MEG AKAR SZÜLETNI , AZ MEG IS FOG SZÜLETNI !!!

31. CsengiBoti (válaszként erre: 30. - Bujuli)
2012. jan. 29. 17:25
És mi a cikked címe?Igazán kíváncsi vagyok rá!!!
30. bujuli (válaszként erre: 27. - CsengiBoti)
2012. jan. 29. 08:53
Nekem is mondták, hogy minek, hsz van már 3, és gondoljak rájuk. Van erről egy cikkem, olvasd el, ha gondolod. Hát persze, hogy gondolok rájuk,d emi van, ha még szeretnék?
2012. jan. 28. 14:33

Sziasztok Lányok!


Ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam eddig, de nem voltam a gép előtt, mert lelkileg annyira hullámzó vagyok, hogy van olyan nap, amikor már tudok picit mosolyogni meglévő gyermekeimre, de legtöbb esetben sírni tudnék minden percben. Jó érzés volt leülni ma a gép elé és olvasni a biztatásotokat és a megértő szavakat, mindenkinek őszintén köszönöm és tényleg csak abban bízok, hogy "holnap is felkel még a nap". Nektek is minden jót, szeretetteljes napokat és kellemes hétvégét kívánok! Andi

28. pandreax (válaszként erre: 25. - CsengiBoti)
2012. jan. 28. 14:29

Nagyon kedves vagy és őszintén köszönöm a megértő szavakat, igazad van abban, hogy itt a Hoxán tényleg megértő szívekre találok és valóban jó kiírni magunkból mindazt, ami bánt. Neked is minden jót és örömet kívánok a jövőben! Kellemes hétvégét!

Üdvözlettel: Andi

27. CsengiBoti (válaszként erre: 20. - Bujuli)
2012. jan. 27. 17:14

Képzeld:nekem volt aki azt mondta,hogy mit akarok még,hiszen van két gyerekem...

Hát,én mindennél jobban szeretnék egy harmadikat:)

Nagyon bízom a szép,babás jövőben és nektek is HAJRÁ:)))

26. CsengiBoti (válaszként erre: 4. - Ageeeka)
2012. jan. 27. 17:08

Most olvastam én is a Te történetedet:)nagyon nehéz lehet,de kicsi Angyalkád biztosan gondoskodik majd arról,hogy megleljétek a lelki békéteket,és elküldi majd nektek a legnagyobb kincset.

Őt semmi nem pótolhatja,de biztosan eljön az a nap is,amikor a felhők közül újra kisüt a NAP.

Sok erőt és kitartást kívánok

25. CsengiBoti (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 27. 16:55

Ez BORZASZTÓ...

Ezt túl lehet élni???Tudom,túl KELL élni a fiaidért és a férjedért:(

A második vetélésem itthon zajlott,igaz,még "csak" 13 hetes volt,de láttam ŐT,megvolt mindene,és nagyon-nagyon megviselt.Lelkileg teljesen padlón voltam,de azt mondják,az idő minden sebet begyógyít.Lehet,hogy gyógyít,de csak felületesen.Ő már mindig a gondolataimban lesz,a nap amikor megtudtam,hogy van,aztán mikor itt hagyott és amikor meg kellett volna születnie...Ezek a dátumok mindig Őt jelentik majd nekem.Úgy,ahogyan neked is:(

Úgy érzem,hogy akkor leszek igazán boldog,ha születik majd egy pici babám,de ŐT akkor sem fogja senki viszaadni nekünk.

Amikor itt hagyott a kisfiunk,nekem is hasonló "élményekben" volt részem egy vidéki kórházban...A világ legérzéketlenebb orvosát(?) sikerült kifognom...Feljelentettem,mert úgy gondoltam,hogy bár nekem már nem segít,másnak ne legyen ilyenben része.Fegyelmit kapott...

Nem elég az embernek a maga baja,még ilyenekkel is szembesülnie kell.

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked és a családodnak,és hidd el:ha bánt valami,itt a HOXA-n sokan megértenek és átérzik a bánatot és az örömet is.

Azt kívánom mindenkinek,aki hasonló "cipőben jár",hogy a sors duplán adja vissza azt,amit egyszer vagy többször elvett.:)

Már csak annyit:ti értitek,miért van az,hogy aki várja,akarja és szeretetben nevelné fel a gyermekét annak nehezen sikerül,aki pedig dohányzik,iszik...annak sorban "potyognak"a babák???


Mindenkinek nagyon köszönöm azt,hogy bátorít és tanácsokkal lát el,és:


SOHA NEM ADOM FEL !!!


Senki se adja fel!!!

2012. jan. 27. 15:11

A reményt soha nem szabad feladni!


Ajánlani tudom a [link] oldalt. Hátha segít annak, aki hasonló gondokkal küzd, mint te is. Nekem használt, az biztos. Itt is van egyébként fórum róla!


Szívből kívánok nektek sok sikert!!!!!

2012. jan. 27. 10:51

Sok boldogságot a meglévő családoddal, és sok sikert a jövevényhez!

Kívánok egy pozitív tesztet!

22. bujuli
2012. jan. 27. 10:39
Andi, a legksebb baba, aki életben maradt a világon 230-gos volt. Az a borzaztó, hogy nem segítettek rajta, pedig szerintem lehetett volna még. Én szándékosan nem néztem meg az én megszült halott babámat. Az is egy borzalom volt, halott babát szülni, de legalább velem kedvesek voltak a dokik meg a nővérek is. Nagyon-nagyon sajnálom, fájdalmad jóval felül múlja a mienket, de hidd el, megértelek.
21. bujuli (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 27. 10:35
Sajnálom, és szurkolok neked.
20. bujuli
2012. jan. 27. 10:33
CsengiBoti, nagyon sajnálom, én negyedik gyerekre vágyom, de nagyon, Két vetélésem volt eddig, a második most, szeptemberben, és még mindig elsírom magam, ő a 15. hétben halt meg, a 17. hétben szültem eg iszonyú kínok között. Mostmár lassan próbálkozhatunk, nemis adom fel, te se add fel. Nem tudom, van-e még spirálod. Ha igen, én kivétetném a helyedben és úgy próbálkoznék. Biztos van remény, én sem adtam föl, pedig nekem, ha lesz, 3. császármetszés lesz és hormonális gondjaim is voltak. Összesn nekem is 3 vetélésem volt már, ne adjuk fel!!!!
19. urbanszkyviki (válaszként erre: 1. - CsengiBoti)
2012. jan. 27. 09:23

Sokminden oka lehet 3 egymás után történő vetélésnek/magzatelhalásnak, ezt alaposabban körül kéne járni.......Tesómék ugyan nem vesztettek el egy babát sem (el sem jutottak odáig, hogy látszódjanak az uh-n), náluk a sárgatesthormonnal vagy mivel volt baj.....Én csak tanácsolni tudom a teljes vérkép vizsgálatot, és vitaminkúra kezdését, hogy nagyobb esélyetek legyen.

Nagyon sajnálom, ami veletek történt, borzasztó lehetett átélni, és még ennyit! :(((( Részvétem. Férjed úgy reagál, ahogy szerintem is sok más férj, természetes, hogy félt téged, hiszen erre vannak beállítva. Viszont ha megnyugodtatok, akkor próbálkozzatok, ne adjátok fel! Sok sikert és boldog kisbabázást ! :)

18. urbanszkyviki (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 27. 09:16

Húú de borzasztó!!! Mélységes együttérzésem és részvétem nektek. :(((((((((

(Én szétvertem volna ott a szülőágyon az orvos fejét, hogy így mer beszélni egy még élő angyalkáról! :()

2012. jan. 26. 18:08

Sajnálom!!!Én négy vetélés után sem adtam fel.Újra próbálkoztunk.Lett egy méhen kívülim amit nagy műtéttel tudtak csak megoldani,de úgy hogy többet nem szülhetek.A férjed hozzáállása normális.Az enyém is nagyon féltett és hát meg is lett a baj.Persze ez nem törvényszerű,csak szerencsétlenül alakult!Így a kisfiam egyke marad!

Sok sikert és kitartást!

16. a3a6030669 (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 26. 17:33
ó istenem....minden tiszteletem a tied,hogy ezt ép ésszel túl tudtad élni...:((
15. nadri7
2012. jan. 26. 16:38

szia!

átérzem ami veled történt. valamin én is keresztül mentem, és én se gondoltam volna, h ez velem történik meg.

nekem még nem volt akkor gyermekem így nagyon nehéz volt, de sikerült a lelki dolgokon túltennem magam.

szóval történt h 2010 nov2 20hetes spontán ikervetélés, 2011márciusára voltam kiírva az ikrekkel. és mit ad isten abba a hónapban fogant meg a fiam akit 2011dec11 hoztam világra.

röviden csak azt akartam jelezni , h van remény.

viszont a 14ik bejegyzést is érdemes megfogadni, ugyan is én pcos műtéten is átastem az első terhesség elött. később ir.-t diagnosztizáltak, és mindezek ellenére itt foghatom kezembe a fiamat.nagyon nagy kitartás kell hozzá h tényleg elérje az ember amit akar..


szóval kitartás

2012. jan. 26. 15:44
érdemes elmenni egy cukorterhelésre, nekem az első terhességem inzulin-rezisztenciát okozott (gyógyszerrel és diétával gyógyítható)! az ir beágyazódási problémákat és vetélést okoz..sajnos...
13. fe3d58d788 (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 26. 15:10

Nagyon sajnálom ami veled történt. Az én első terhességem is így kezdődött. Az én citológiai eredményem után az orvos azt mondta, hogy egy hónap múlva csinál még egyet. Ha akkor nem romlik az eredmény, majd meglátjuk a teendőket a szülés után, mert a baba csodákra képes. Ha viszont romlik még terhesen is megműt. Ebből a vírusból alakul ki ugyanis a méhnyakrák. Szerencsére nem romlott az eredmény, a szülés utáni pedig teljesen jó volt. Az első és a második terhességem alatt is volt kézzel történő vizsgálat. Nem okozott semmi gondot, és ha a műtétet is szóba hozta, annak sem szabad. Valamit nagyon elronthatott a dokid. Hisz, ahogy írtad, a vizsgálat után lettél rosszul és indult meg a szülés. Ami pedig a kórházban történt veled az iszonyat. Hogy lehetnek ilyen szívtelenek az orvosok. Én biztos összeomlottam volna, amikor megérzem a motoszkáló babócát, és tudom, hogy nem vihetem haza. Esélyt sem adtak annak a picurkának. Bezzeg az eutanáziát nem segítik elő, mert harcolni kell az életért. Gyönyörű gondolkodás.

Kívánom, hogy sikerüljön a negyedik apróság, és ha lehet egy gyönyörű kislány személyében érkezzen hozzátok a boldogság.

12. bettike2007 (válaszként erre: 6. - Pandreax)
2012. jan. 26. 14:38
engem is megvizsgáltak minden alkalommal amikor mentem a dokihoz,nézte a méhszáj állapotát,nem volt gond sosem,ezt nem tudom,lehet durva volt a doki?
11. bettike2007 (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 26. 14:35
szia!Nekem is volt végig a terhességem alatt gombás fertőzésem,semmi gondot nem okozott,majdnem túlhordtam a lányom.Sajnálatos miket meg nem tesznek a kórházakban,elhiszem hogy trauma volt ez neked,még olvasni is szörnyű.A tüdeje még nem lehetett érett,de ha kap érlelőt talán lehetett volna esélye,ezt már nem tudod meg,de majd lesz még újabb baba,én drukkolok nektek!
10. Évili84 (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 26. 13:41
Még olvasni is nagyon nehéz volt. Nagyon sok erőt kívánok Neked!
9. ILI.
2012. jan. 26. 13:16
Sziasztok! Ezek a sokkoló történetek :( részvétem lányok, és becsüllek benneteket, hogy ilyen erősek vagytok. Nekem 3 vetélésem volt, sajnos még nincs gyermekem, a sors mindig közbe szólt.
8. Liviaa (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 26. 11:21
Borzalmas ami veled történt, sok erőt kívánok neked! Nem is gondoltam, hogy van ilyen, nem bírnám ki ha velem történne ilyen, még most is sirok:(
7. pandreax (válaszként erre: 4. - Ageeeka)
2012. jan. 26. 11:18

Kedves vagy! Nagyon szépen köszönöm és én is minden jót kívánok Neked!

Én elhatároztam, amiben természetesen a férjem is partner, hogy fél évet várunk és utoljára megpróbálkozunk még egy babával. Nem adjuk fel, hinni kell benne és szerintem akkor sikerülni fog!

Nektek is ezt kívánom szeretettel!

Andi

6. pandreax (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 26. 11:13
Az előzőekhez megemlíteném még, ami kimaradt, megvan a citológiám eredménye, amit január 13-án vett le az orvosom, a szülést megelőzően aznap, és képzeljétek, p2-es lett, tehát semmiféle gyulladás akkor már nem volt a szervezetemben, a baba szövettanija is megvan már, semmiféle fertőzése nem volt a babámnak, ezt csak azért írom meg, mert azzal próbáltak magyarázatot adni a történtekre, hogy a hpv vírus támadhatta meg a babát és ezért lett vetélés az eredménye. A babának semmiféle fertőzése nem volt! És erre már nem nyilatkozik senki! Csak a nagy hallgatás van! Miért kell piszkálni, vizsgálni kézzel a terhes kismamákat? Én megértem az orvost is, aki bizonyosságot akar szerezni, hogy minden rendben van, de valami akkor is történt, hisz teljesen egészségesek voltunk, mint kiderült így utólag!
5. ageeeka (válaszként erre: 3. - Pandreax)
2012. jan. 26. 11:11

Kedves Andi!

Sajnálom ami veled történt, borzasztó volt még olvasni is.

Remélem egyszer sikerül majd talpra állnod ebből.

A fájdalom sajnos mindig ott lesz, csak az idő múltával enyhülni fog.

Nekem is van egy Angyalkám, 1-jén lesz 7 hónapja, hogy itthagyott minket!

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook