Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Van köztetek olyan aki részt vett már Zepter tanfolyamon? fórum

Van köztetek olyan aki részt vett már Zepter tanfolyamon? (beszélgetős fórum)

1 2
2015. máj. 26. 16:03
Mostanában eléggé átalakult az egész zepter társaság, és ez nagyon jót tett a cégnek! A húgom dolgozik ott értékesítőként és ő mondta, hogy már nem az idősebb korosztály a célcsoport (ami még most is a közhiedelemben van), hanem már abszolút a tehetősebb, minőségi eszközöket preferáló vásárlók, akik például tudják, hogy mit jelent a fordított ozmózis eljárás. Szóval akinél felmerült az ötlet, hogy elmenjen egy interjúra, az most tegye meg :)
2011. máj. 30. 10:29
Zepter- vállalkozói kell hozzá előbb - utóbb
2011. febr. 14. 14:36
Olvassátok el zeptersecret.blog.com
2010. dec. 3. 19:39
Csillagnak teljesen igazat adok. Mi is vagyunk jó páran, akiknek volt tapasztalata a céggel... és ugyanilyen érzéssel hagyták is ott.
41. bet87
2010. okt. 16. 00:44

hmmm, látom végül itt is vita alakult ki.

én múlt7en tettem le a vizsgát a zepternél, el is kezdtem, de nekem nem nyerte el a tettszésem. a vizsgán tényleg szinte mindenki átmegy,bár úgy állítják be h nagyon komoly, persze meglehet bukni ha tényleg semmit nem tudsz. aztán a meló része. hát tényleg szinte a semmiért téped a szád a telefonon, ráadásul 2 telefonra voltunk vagy 8an ha nem többen. hát így meg pláne nem lehet dolgozni,saját kontómra meg nem fogok telefonálgatni. pedig a meggyőzőképességemmel és a beszélőkémmel nincs probléma. de én olyan vok ha valakinek nem kell valami nem fogom csakazért is rátukmálni a terméket. főleg a mostani helyzetben h senkinek sincs pénze, pláne nem ezeknek a szegény kisnyugdíjasoknak...szval mindenki döntse el h kell-e ez neki, ha valaki nem hiszi csinálja végig és úgyis megtudja h megy v nem megy ez az egész. ráadásul tényleg van 1-2 aljas emberke is, de kb hol nincs? no de mind1, 7főn kezdek egy másik helyen, itt legalább van fix jövedelem :)remélem tudtam segíteni a döntésben, és akármi is legyen az remélem h megtalálod a neked megfelelő munkát

40. Jucuska25 (válaszként erre: 30. - Mayahh)
2010. okt. 14. 21:21
Köszi a választ,inkább ne írtál volna!!
2010. okt. 14. 21:20
Kérlek titeket.hogy én miattam ne vesszetek össze,én csak választ szerettem volna és nem azt hogy nézeteltérés legyen,oké???Puszi mindenkinek!
38. Mayahh (válaszként erre: 36. - 7564d965a1)
2010. okt. 14. 12:53

A piramisjáték teljesen más,no de mindegy!


Viszont az igaz,hogy sajnos az a pár szörnyű ember,aki bekerül,csak rontják egy cég jóhírét,de így van ez mindenhol,nálunk orvosoknál is van kakukktojás.Ettől még nem rossz és szerencsére az ilyen emberek nem sokáig dolgozhatnak,mert ha egyszer kiderül,repülnek.Persze ezek az emberek máshol is megcsinálják ezt,ez kivédhetetlen!


Nem egy olcsókategória,de nézzük csak meg a mai mosógépeket!100 alatt normálisat nem kapsz és 4-5 évre vannak gyártva.Vagy nézzük azt,hogy egy családon belül hány telefon van(amit 2évente azért cserélünk),vagy a félmillás tv-ket,sorolhatnám.Így azértt márt mindjárt más értelmet kap az,hogy mi a drága!

37. Mayahh (válaszként erre: 35. - CsillagTM)
2010. okt. 14. 12:43

Te!

Lessed már meg akkor azt is,hogy miben adok még tanácsokat!


MLM-ről!Ugye tudod,hogy abban a témában én az orvoslátogatókról beszéltem,a természetgyógyászati szerekről,orvostechnikáról...,mert valójában Ők is hasonló tevékenységet folytatnak?!Nem,ha tudnád,nem írnál ostobaságokat!

2010. okt. 14. 12:38

Nem szeretnék beleavatkozni a nézeteltérésetekbe, DE azt kell hogy mondjam mind a két félnek igaza van.


1: sok termék hatásos, de nem tudom a 5/19-es nikkel ötvözetű hamutartó 15 000 ért mit segít az egészségemen. Nem vonom az eszközök "jó"ságát kétségbe, de az ára nagyon borsos... Sokan nem engedhetik meg maguknak.


2: Sajnos ma már egyre gusztustalanabb dolgokat modanak és csinálnak ezek a bizonyos ott dolgozó emberek. Én ott voltam ahol a lámpákat nyomatták. Nem egy-nem két ott dolgozó embert hallgattam meg hogy csinálja. A hajam égnek állt. és rámenősek. Az egyik percben még a lámpát mutatja a másikban szerződést tol a bácsi orra alá aki nem érti most mi van. Régen volt a zepternek egy nívós neve. Ez mára ezeknek az embereknek köszönhetően semmi lett. Én is azt tudom mondani hogy akik meghallották a zepter nevet futottak. Az egész egy piramisjátéknak hat ki....

2010. okt. 14. 12:37

utolsó észrevétel a többiekhez:


hasznos megnézni 1-1 embernél, hogy milyen témákhoz kommentel. ha a témák negyede Zepterről avgy MLM-ről szól, az elég beszédes.


nem kell hinni nekem. no para. csak gondolkozzatok, kérlek.

34. Mayahh (válaszként erre: 33. - CsillagTM)
2010. okt. 14. 12:33

Jó próbálkozás,próbálod itt adni a szentet,de nagyon átlátszó.


Az én nevemben nem kell elnézést kérned senkitől-szerintem Gine nevében sem-,hisz nem én kezdtem a vitát,hanem te.

Ez viszont dícséretes,hogy megtetted,már te is belátod,hogy a kötekedés nem vezet sehova!

2010. okt. 14. 12:28

többiek:


én kérek elnézést mindhármunk nevében. mindenki döntsön belátása szerint, de kérlek, tájékozódjatok alaposan.


részemről befejeztem a vitát.

32. Mayahh
2010. okt. 14. 12:10

1Mész utána mint egy pulikutya,látszik tényleg nincs jobb dolgod!


2Voltál bent.Na és?Miből gondolod,hogy az a jó,amit te gondolsz?Nekem dolgozik ott nem egy,(orvos)barátom is és Nekik bevált.


3Itt is te voltál az,aki fröcsögött!Ezt bárki le is ellenőrizheti!Olvass csak vissza,mert szerintem már megint elfelejtetted amit írtál.

Gine elmondta a véleményét.Erre jössz te és rögtön elkezded a kötekedéseidet!Ö nem szólt hozzád addig,te kezdted,tehát hiába próbálsz itt mindenkit magad mellé állítani,láthatják,hogy össze-vissza beszélsz!!


4Kinek mi a rossz döntés?Ezt sem a te tiszted eldönteni!

A rosszindulat meg igenis süt belőled!


5Azért mert valaki elégedett a céggel,termékeivel,jó tapasztalatai vannak,még nem akar átverni másokat,ahogy azt a te korlátolt kis agyacskád gondolja.


6A ruhádat nem leszóltam,ahogy te azt gondolod!Kérdezz meg pár olyan ismerősödet,akikkel én is tartom itt a fórumon a kapcsolatot,hogy mi a véleményük!A szemedbe azt mondják,hogy milyen jó,a hátad mögött meg már mást írnak.Ilyenek az emberek,én legalább őszintén véleményeztem,de te még emögött is valami mást látsz!

31. CsillagTM (válaszként erre: 30. - Mayahh)
2010. okt. 14. 10:54

1) NYILVÁN. nincs is jobb dolgom. (te, amúgy nem vagy politikus véletlenül?:))


Zepteres kérdés: mint írtam, voltam "bent".


Csak egy gondolatébresztő kérdés a többiekhez:


Ki mond vajon igazat és kinek mi áll érdekében?


A. aki minden erejével a Zeptert védi, és fröcsögni kezd, amint valaki ellentétes véleményen van

b. aki felhívja a figyelmet a buktatókra és a manipulációkra, pedig se előnye, se hátránya nincs az egészből


kérlek, csak gondoljátok végig.


ui.: Gine és Mayahh...tudjátok az a bosszantó az egészben, hogy ezzel a kisstílű vitával én is lesüllyedtem a szintetekre, pedig a legkevésbé volt ez a célom. csak az a probléma, hogy reagálni akartam: nem magamért, nem azért, h titeket bántsalak (azt csináltok és úgy éltek, ahogy akartok), hanem azokért, akik nincsenek képben, és esetleg belefutnának életük egyik rossz döntésébe. én már csak ilyen hülye vagyok, nem szeretem, ha átverik az embereket - akár idegenek, akár nem.


ui.2: a Zepteres termékekről egyszer sem nyilatkoztam, mert a minőségükről tényleg nem tudok nyilatkozni...csak az árukról, és a köréjük fonódó cirkuszról.

30. Mayahh (válaszként erre: 29. - CsillagTM)
2010. okt. 14. 10:40

1te nem tanácsokat adni vagy itt,hanem másokat,főként Ginet bökdösni,ezt más is tisztán láthatja!


2A jó vélemény is vélemény,nem csak a te negatív dolgaid azok


3Mindenk ahhoz a témához szól hozzá,amihez akar,ezt nem te döntöd el


4Ez csak jótanács:válassz másik ruhát,mert ehhez túl szélesek a vállad,nem előnyös,ezért nem is szavaztam a kiírásodra!

Aviszontlátásra,várnak a pácienseim!


Zepteres kérdésre:Meg kell próbálkozni vele,csak így tudod meg,nem pedig úgy,hogy mások véleményére hallgatsz ezügyben!

29. CsillagTM (válaszként erre: 27. - Mayahh)
2010. okt. 14. 10:19

ééés felbukkant a másik Zepteres:) mi az, Gine, erősítést hívtál?:P


Mayahh, ha nem érted a hasonlatot, legalább ne áruld el magad...egyébként nem értem: miért nem dumálgattok a másik Zepteres fórumon? szegény fórumindító tanácsot kért tanfolyam/állásügyben, és mi próbáltunk segíteni neki. nem itt van a helye az elvakult marhaságotoknak!


(az értelmi képességeimre tett szurkálódó, kicsinyes megjegyzéseiteket pedig hadd ne kommentáljam...még a végén "legyőztök a rutinotokkal")

28. Gine (válaszként erre: 27. - Mayahh)
2010. okt. 14. 09:55
Uhhh:):):)
27. Mayahh (válaszként erre: 23. - CsillagTM)
2010. okt. 14. 09:54

Aztán mi a lótúró köze van a matematikának ehhez az egésznek?Nagyon összefüggéstelen,amiket írsz!:D


Lehet van diplomád kislány,de élő példa vagy rá,hogy az észt,nem ezzel a papírral osztogatják!:DAviszontlátásrabye:)

26. CsillagTM (válaszként erre: 25. - CsillagTM)
2010. okt. 14. 09:49
jé, TÉNYLEG írtam, h utálsz...:D egye fene, visszavonom akkor, hiszen látszik, mennyire kedvelsz;)
25. CsillagTM (válaszként erre: 24. - Gine)
2010. okt. 14. 09:47

:D ez a szöveg ismerős :D


csak röviden, mert többet nem ér a téma: ki mondta, h utállak? látod, itt TE vagy az, aki mindenfélét állít a másikról, pedig akiben egy kis ész is van, néha tud bölcsen csendben maradni...


NEKED bizonygassam, h sem rosszindulatú, sem gonoszkodó, sem "önmtelt" "emberke" nem vagyok? mivégre?! mellesleg NYILVÁN a rosszindulatú emberek sajátja, h próbálják megóvni a többieket az átverésektől...logikából megint egyes:P


na de tényleg nem fejtem ki a véleményem, mert

1. falra hányt borsó

2. minek untassuk a többieket? "akinek szeme van, lásson, akinek füle van, halljon"...nemde?:)

24. Gine (válaszként erre: 12. - CsillagTM)
2010. okt. 14. 09:37

...hogy én utállak?Nem,tudod én nem ilyen ember vagyok.Számomra van aki szimpatikus és van,aki nem.Főleg nem egy fórumon,ahol valójában nem tudok a másikról túl sokat.

Viszont neked ez megfordult a fejedben,ez csak téged minősít,látszik milyen rosszindulatú,gonoszkodó,önmtelt emberke vagy,tele gyűlölettel,de hidd el,ez nem vezet sehova,őszintén mondom!Próbálj meg egyszer kedvesen közeledni az emberekhez és meglátod,ezt kapod majd vissza!Hidd el,jobban érzed majd te is magad,ha nem leszel tele rejtett agresszióval!Minden jót CsillagTM!Szia!

23. CsillagTM (válaszként erre: 22. - Gine)
2010. okt. 14. 09:25

:D


de cuki vagy:)


nem hinném, h ingyen dolgozom, mivel megkapom a fizut, csak csúsztatva:)

de ezek szt ingyen fogok lakást venni, mer ugye hitelre lesz... de jóó:P


figyi, megpróbálkozhatsz az agymosott vackaiddal (bár intelligens ember remélem nem dől be neki), de szerintem velem szemben ne erőltesd a szájkaratét, mert már a másik Zepteres fórumon sem ment...


(most erről eszembe jutott egy tök aranyos anekdota, bemásolom, hogy okosodj kicsit:


"Az alábbi történet a 'valószínűségszámítás atyjával' történt meg. Bár igen békés természetű ember volt, történt egyszer, hogy egy izgága honfitársa mindenáron párbajozni akart vele.

– Rólam köztudott, hogy elvi ellensége vagyok a párbajoknak – mérte fel ellenfelét. – Önnel azonban hajlandó vagyok kiállni.

– És milyen fegyvernemet választ?

A tudós ridegen elnézett ellenfele feje felett:

– A matematikát, uram, és ön máris halott..."

22. Gine (válaszként erre: 19. - CsillagTM)
2010. okt. 14. 09:01

Látom nem vagy topon:)

Ha elmész bhova dolizni,nem fognak rögtön a kezedbe nyomni x összeget,a még el sem végzett munkáért,majd egy hónap múlva megkapod a fizud,addig viszont ingyen dolgozol!

2010. okt. 14. 02:22

Én is csináltam egy darabig... az az igazság hogy attól is függ melyik részre mész... nekem a szöveg nem tetszett.. a telefonkönyvből vagy amit kérdőíveztél azokból a telefonszámokból jívsz be embereket hogy részt vett egy sorsoláson és nyert egy ajándékcsomagot amit át kéne venni éés itt jön hogy egy bemutatót végig kell ülnie. Nem mondom azt hogy hatástalanok meg nem jók de az átlag nyugdíjas (nekik ők a legtutibbak) nem tudja ezeket megfizetni. Jó beszélőkém van de én csődöt mondtam. megmondom őszintén főleg a vezetőm kamuszövegeitől hátast dobtam. nekem nem ment hogy orrba szájba kamuzzak. Illetve ha érdekelt valakit a termék kibökjem hogy nem olyan olcsó... a képzésem nekem is meg van, azért van amire hasznos, de porosodik a szép kis füzetecske... 1 hónapig voltam ott, napi 200 embert hívtam fel, abból hetente kb 6 ember jött be. És persze nem sokan akartak vásárolni...

Azt mondom lelked rajta ha van hozzá elszántságod

20. CsillagTM (válaszként erre: 14. - Gine)
2010. okt. 14. 00:48

a "Zepteres" jelzőt úgy értettem, h agymosott, elvakult.


nem "nem tudtam" náluk érvényesülni, hanem fél óra "meló" után abbahagytam, mert hányingerem volt és elbőgtem magam a megaláztatástól , h ilyen szart csinálok. (mentségemre szóljon, frissdiplomásként 3 hónapig nem volt munkám és már nagyon a spórolt pénzem végén jártam)


mesélek, jó? (mármint nem neked, hanem annak, aki esetleg gondolkozna ezen a "szuper" melón.)


-.-


irodai munkára kerestek embert. gondoltam, nem vág épp szakmába, de egye fene, jó lesz...elmentem az állásinterjúra, ahol szembesültem vele, hogy még vagy harmincan ott vannak, majd közölték velünk: ha már ilyen sokan jöttünk (nem értettem, gondolom mindenkit ők hívtak, na sebaj), akkor csoportos interjú lesz.


és innentől kezdődött az agymosás, ami a tanfolyamon is folytatódott. az elején hüledeztem, aztán elkezdtem jegyzetelni az előadó logikátlan, vagy gerinctelen beszólásait (a legenyhébb: "a vevőnek mindig igaza van. lehet, h igazából hülye, de..."), végül már csak unatkoztam. illetve néha elkeseredtem az üres szemeken és a bólogató fejeken. ennyire egyszerű manipulálni a tájékozatlanabb embereket...még jó, hogy tanultam reklámszociológiát, érveléstant és logikát...tulajdonképp vicces volt látni a tankönyvi példákat élőben.


a "vizsga" egy vicc volt. persze mindenki átment. utána kezdődött volna a meló. irodáról már szó sem volt, először meg kellett néznünk pár adásvételt. kissé volt csak gusztustalan, ahogy szerencsétlen kisnyugdíjas nénikre próbálták rátukmálni a cuccokat, potom több tízezres havi részletre, miután meggyőzték őket, mennyire megéri majd nekik (ami mellesleg baromság, de ez megint más tészta.), utána pedig pofátlanul vigyorgott egymásra a két csávó, h sikerült.


aztán mentünk kérdőívezni az Árpád-hídhoz. naná, h mindenki nagy ívben elkerült, amint meghallotta, kik vagyunk. én meg ott álltam az elsőrangú diplomámmal, és tudtam, h azt gondolják mások: tuti még érettségim sincs, azért van ilyen alja melóm...na és persze azt is tudtam, h amit csinálunk kérdőívezés címén (szimpla adatgyűjtést), az mennyire gáz. fél óra után feladtam, mert hányingerem volt és utáltam az életet is. hazamentem, és hála az égnek, másnap állásinterjúra mentem, és felvettek....mint a mesében.


egy dolgot tudok azóta: semmi pénzért nem fogok a jövőben sem olyan munkát vállalni, ahol minden percben utálnom kell magamat. előbb megyek el takarítónőnek, mint kiskosztümös, öregeket kirabló ribinek. ezt persze a Zepteresek úgy mondanák: "a hiba mindig benned van". de bevallom, a véleményüket...magasról lesz.rom.

19. CsillagTM (válaszként erre: 16. - Gine)
2010. okt. 14. 00:31

hát...nekem nincs gond a kommunikációs képességeimmel, exújságíróként és exszínészként gáz is lenne:) ami hiányzik, az a vastag bőr a pofámról.


és nemtom hol dolgoztál eddig, de nekem minden óra munkát kifizetnek a munkahelyemen...

2010. okt. 13. 23:39

Fórum - Tényleg hatásos?

Esetleg ezt is olvasd el...

17. 63f169ae4d (válaszként erre: 5. - Jucuska25)
2010. okt. 13. 23:29

Anno még volt az embereknek vagy megtakarított pénzük, vagy hitel-bevállaláshoz merszük. Nem tudom, hogy most mennyire lehet esetleg eladni, mert ugye a Zepter ügynöki jutalékot fizet az eladásaid után...

És valóban sokat kell majd költened benzinre, telefonra, stb. Aztán meg nyaggatnak, hogy miért nincs kötésed, stb.

Én most tuti nem csinálnám! Főfoglalkozású egyéni vállalkozóként meg - egyenesen - felejtsd el!

16. Gine (válaszként erre: 15. - Anonimitas)
2010. okt. 13. 21:52

Ez így igaz,kommunikációs készség mindenképp kell hozzá,aki nem mer,vagy nem tud beszélni,az ne menjen ide!

Ha úgy vesszük,egy hónapig mindenhol ingyen dolgozik az ember,bhova is megy...

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook