Van kérdésetek teherbeesésről, terhességről vagy bármiféle nőgyógyászati témában? Szülésznő(hallgató) szívesen válaszol (beszélgetés)
Békés megye...
Mindenképp kell inszem? Mert az orvos egyből a lombikot mondta, hogy azt fogjuk csinálni.
Szia :)
Én nem vagyok szakértő, de túlvagyunk 5 inszemen és hosszú évekkel ezelőtt volt lombikom is.
Most az van, hogy ha TB támogatásra szeretéd akkor ingyenes 5 db kezelés, visszaültetés. Ahhoz viszon meg kell legyen a minimum azt hiszem 4 sikertelen inszemináció.
A TB támogatott verzióban sajnos az előzményes vizsgálatok, vérvétel stb... nincsenek benne, ezt neked kell fizetned. Valamint a hormonok sem túl olcsók.
Megkérdezhetem hol laksz? Ha pesti vagy a Dévai intézetet tudom ajánlani, ott nincs várólista.
Remélem tudtam picit segíteni :)
Igen köszi, van időpontom magán drhoz jövőhétre. Csak iszonyatosan rettegek, mivel az sztkban a dr nő nagyon flegma és lekezelő volt.
Mondta, hogy lát petezsákot, és mintha valami vibrálna, de nem mer semmi konkrétat mondani mert nem jó minőségű a gép.
Az ambuláns lapon:ép külső genitalék, rendesnél nagyobb, gravid antefektált, mobilis, nem érzékeny uterus, a douglas nem ledomborított, nem érzékeny.
Rettegek hogy méhen kívüli vagy bármi negatív dolog:(
Nagyon szeretnénk a babát.
Sziasztok!
Segitsetek legyszives...
okt 26-an jött meg utoljára, azóta 3 különböző tesztet csináltam, mind a három pozitív lett, melleim nagyobbak lettek, egy pár napja öklendezek , de nem hánytam, egyelőre....
ma voltam az sztkban, ahol nem tudták megállapítani semmit,arra hivatkoztak nem elég jó az ultrahang gép, nem lettem okosabb semmivel.
Szerintetek?
Én a lombikról kérdeznék! Menete, ára?
Hiába írom ki, elveszlik a kérdésem a sok fórum között, nulla vagy csak 1-2 válasszal. :(
Sziasztok!
Babaprojeckt elkezdődött :D novemberben kezdtünk el próbálkozni, de eddig sajnos sikertelenül mert megjött. Nemvárt után ugyan úgy próbálkozunk, de még semmi, szedem a femibion 0 vitamint. Mit gondoltok mennyi időbe telik h össze jöjjön? Ovuláció előtt és után is voltunk együtt
Köszi Bogcsó
Sziasztok !
Szeretnénk még egy babát 3 hónapja próbálkozunk .Vettünk ovulációs tesztet is ... Mindig redszeres volt a menzeszem 29 , 30 napos ám 2 hónapja teljesen felborult minden . Múlt hónapban 5 nappal , most meg 10 nappal jött meg előbb . Mitől lehet ez ? Teljesen elvagyok keseredve . Már van 2 gyerekünk , az első az 1 hónap alatt , a másik a 2.hónapban összejött.
Köszönöm a választ.
Mivel januárban lesz egy éve hogy próbálkozunk, ha addig nem jön össze, akkor irány az orvos. De sajnos annyira nem tudom, hogy működik ez....
Még sosem volt nőgyógyászati bajom, évente csak a rákszűrésre járok el sztk-ba, de ezzel szeretnék magánorvost választani.
Egyáltalán milyen vizsgálatokra kerül ilyenkor sor?
Esetleg aki Eger-Miskolc vonalon ismer jó orvost, annak örülnék. A kettő közt lakom félúton.
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni.
Babát szeretnénk egy ideje.
Használok LH tesztet, a 13-14. ciklusnapon mindig erősen pozitív lesz délután. Viszont nem tudom, melyik a legideálisabb nap. Amikor pozitív, vagy pedig az utána következő nap? A neten hol ezt írják, hol azt....
Sajnos volt egy vetélésem a 8.héten, és abban a hónapban a pozitív nap utáni napon voltunk együtt a férjemmel. Ez vajon véletlen, vagy érdemes ezután így próbálkozni? Előtte 6 hónapon át mindig aznap voltunk együtt, amikor pozitív lett, és akkor sosem volt baba...
Mik ezzel kapcsolatban a tapasztalatok?
37. Héttől bmikor szülhetsz, a baba teljesen kifejlődött, örülj ha magától beindul. Én sem szedtem magnéziumot egyik terhességem alatt sem a 37. héttől. Lazíts relaxálj és készülj a szülésre!
Gyönyörű babás éveket!
További ajánlott fórumok:
- Esemény utáni tabletta milyen hatással van a későbbi teherbeesésre ill. terhességre?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Ha kérsz nőgyógyásztól teljes kivizsgálást teherbeesés céljából, miért nem akar elküldeni vizsgálatokra?
- Nyíregyházán van olyan nőgyógyász, aki az Rh-összeférhetetlenség miatti problémás terhességet nagyon jól tudja kezelni?
- Ectopia mit jelent? A nőgyógyászom terhességet állapított emg, 4-5 hetesnek megfelelő szabályos petezsák.Kolp:ectopia. Mit jelent?
- A terhesség hányadik hetében érdemes elmenni nőgyógyászhoz, miután a teszt pozitív lett?