Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van jelentősége hogy egy válást mindkét fél akarja vagy csak az egyik? fórum

Van jelentősége hogy egy válást mindkét fél akarja vagy csak az egyik? (beszélgetés)

12. Lady Lavender (válaszként erre: 11. - Violet18)
okt. 19. 15:37

Tudtommal a gyerekről is meg lehet egyezni. Költségek, láthatás. Aztán felolvasás után a bíró előtt alairni.

Egy közös beadvannyal régen ment.

okt. 19. 12:01

Kérdés mitek van ami közös. Ha van ház meg mindenféle akkor nehezebb megállapodni, persze nem mind1 mi történt stb....

Nekünk csak a gyerek volt. Tudtam mit akarok, nem nagyon volt beleszólása. Válni akartam ő nem.... igy járt 🤷🏻‍♀️

10. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 19. 10:02

Ha mindketten akarják akkor lehet u.n. közös megegyezéssel válni. Ez sokkal gyorsabb, kevesebb konfliktussal jár.

Az "anyagi fájdalmasság" mindkét felet érinti.

Fizetik az ügyvédet és az egyéb költségeket is.

okt. 18. 23:13
egyentalan nincsen!
okt. 18. 21:53
Ha felgyuljanam az új lakást, akkor is itt lenne otthagy az új nojojet
okt. 18. 21:51
... Mert megegyeztünk
okt. 18. 21:51

Éy az apám szerint "orditozok" a volt pasimmal. Akivel simán leulunk hármasban beszélni, ő hozott nekem valamit, én fűszeres vajat adtam.

Hivatalosan egyszer váltam, de kétszer.

Ha most segítség kellene, itt lenne.

okt. 18. 21:20

A valasz: igen. Mert akkor csak be kell menni, és egyszer alairni.

Meg kérdezik, hogy nem akarunk-e vagyoni szetvalasztast, el akarunk-e válni, aztán szevasz tavasz.

Azt hiszem, pár hét volt a hitelesítés régen, amit levélben küldtek.

4. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
okt. 18. 21:14
Persze a tárgyaló termen kivul
okt. 18. 21:13

Mi közös megegyezéssel váltunk.

Egy nap kimondtam, hogy váljunk, pár hónappal később szetcuccoltunk, pár évre rá hivatalosan is elvaltunk. Alairtunk, nem maradtunk, csa!

Mindketten sírtunk a bíróságon és megoleltuk egymást.

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 19:38
Ha csak az egyik akarja, akkor is válás lesz, mert senki nem akadályozhatja a másnak a személyi szabadságát. Az hogy ki fizet és mennyit, más lapra tartozik. Fizethetik megegyezés alapján közösen is.
okt. 18. 19:30

Van jelentősége hogy egy válást mindkét fél akarja vagy csak az egyik?

mert így is úgy is válás lesz a vége, mindenképp elválnak ha csak az egyik akarja akkor is... így ha az egyik fél "betart" és szándékosan húzza az ügyet akkor ezzel a másik fél mellett magának is árt, mert a világon semmit se ér el vele csak azt hogy anyagilag még fájdalmasabb lesz neki (is!!)

nemde?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook