Van itt valaki, akivel el tudnék beszélgetni a frigidségről? (beszélgetés)
Te még nagyon fiatal vagy, változhat is a dolog!
Ha akarsz írj privit, megértelek, én is untam a szexet.
Ugye nem magázódunk? :)
10 éve élek a párommal.
Sok időbe telt, és nehéz volt, de már belefáradtam a próbálkozásba. Elfogadtam így magam.
Most írtam hogy velem is ez volt!!! Foglalkozz magaddal, ismerd meg magad!
5 éve lassan így..már ráuntam..:(
Ezen nem fogok, és nem is akarok vitázni, úgy érzem nekem könnyebb lenne az ha ezt kibeszélem ugyanilyen emberekkel mint én, és kész
Azert nehogy mar 21 evesen beletorodj!
És Ön maradt a párkával? Vagy mennyi idő volt míg teljesen túllépett ezen?
Mar bocs,de hova vezet ha valakivel egyutt sirhatsz? Nem orvosolni kene eme bajod? Vagy csak az o nyugere vagy kivancsi?
Sokan nincsnek tisztaban a noi nemi szervvel es a gyonyorszerzes kulonbozo modjaval..olvass utana..Ha mar megtetted es akkor sem semmi,akkor szerintem fordulj segitsegert,mert ez megmergezi az amugy tokeletesnek hitt kapcsolatod!
Akad sorstárs.
Nekem sem sikerült még soha, sehogy. 40 éves vagyok. Én már lemondtam róla. Szexológusnál is voltam. Semmi. Szóval ennyi.
Csak az aki hasonló cipőben jár elképzelhető, hogy nem fog tudni segíteni neked. Mivel magán sem tud. :-))
nem orvos, pszichológus:) Ennek sokszor lelki okai vannak, amiket szerintem érdemes "kezelni".
Ink valaki olyannak beszélnék erről aki a sorstársam:S
Orvoshoz azért még nem mennék..
Pedig az el tud rontani egy kapcsolatot, ha az egyik félnek nem okoz örömet a szex. Egyébként én tanultam szexuálpszichológiát, tök jófej volt a tnő, és ő praktizál is, szóval, ha gondolod..
De akivel ezt kibeszélhetném..aki ugyanilyen cipőben jár mint én???
Én 21 éves vagyok, 17 éves koromban vesztettem el a szüzességem, azóta ugyanaz a párom, bár ő az egyetlen férfi az életemben, még más barátom se volt, de emiatt sose cserélnék
Én 25 évesen élveztem el először. Az akkori Párommal nem passzoltunk össze. Meguntam hogy nincs orgazmusom és vettem egy vibrátort és próbálkoztam. Azóta minden rendben, persze a pasi is le lett cserélve :D
Itt nem is a megnevezés a lényeg:S hanem a szánalmasság:s
Sehogy semmilyen módon, sem magamban, sem pedig a párommal, soha
Ha kívánod a szexet, csak nem sikerül az élvezet akkor nem vagy frigid.
Mert aki frigid az a szexet sem kívánja.
Őhm..nem akarok nagyon indiszkrét lenni, de ugye többféle módja van a szexben az örömszerzésnek..neked egyik sem jó, vagy csak maga a szex nem jó?
Hát...évek során belefáradtam a próbálkozásba, a kudarcba, pedig sose ez volt előttem a cél. De csak manapság tudatosult bennem, hogy valami baj van ha nem sikerül, pedig minden feltétel adott
Ezt is megtudtuk...de valaki aki ugyanilyen sorsban él? Van itt?
Miben merül ki a frigidséged? Elmondanád pár mondatban?
"A libidó teljes hiányát jelenti, amely különböző ingerekkel sem aktiválható, ami legtöbbször lelki okokra vezethető vissza. "
Én úgy tudom aki nem kívánja, az az aszexuális. A frigid kívánja, de nem élvezi a szexet..bár lehet én vagyok fogalomzavarban, de "bárhogy is nevezzük a rózsát, épp oly illatos"
Szerintem egy dolog a frigidség és egy másik ha valaki még nem élvezett el.
Aki frigid az kívánni sem kívánja a másikat.
További ajánlott fórumok: