Van itt magányos embertárs? (beszélgetés)
Én középkorú családanya vagyok.
Te?
Végül is a remény hal meg utoljára :)
12 év alatt legalább 5 tartós kapcsolat, az már valami.
Igazad van tulajdonképpen.
Nem is lebeszélni akarnám a fórumindítót.
De kecsegtetni se tudtam.
Mi az,hogy sehogy??2009-től vagyok itt,legalább 5 tartós,lelkitársas kapcsolat alakult ki itt,amiről tudok,és még kitudja mennyi...fog.Bárhol találkozhat bárki az Igazival,legutóbb az egyik barátnőm,temetésen ismerkedett össze,azóta is boldogságban vannak.
Ez olyan mint a pénz,nem csak megdolgozva vagy csalva juthat hozzá az ember,váratlanul is jöhet bárhonnét...
Lelki társat, itt? Sehogy.
Itt kismamák vannak, főzicskéző nénik, középkorú családanyák, friss kapcsolatban élő fiatalabbak, néhány öregúr, meg ha megnézed a fórumokat és vallomásokat: testi kapcsolatra vágyók. (Még pár prosti, de az nem releváns)
Ne légy szomorú, bármi megtörténhet. Az is meglehet, hogy rosszul gondolom, és lesznek néhányan, akik mégis írnak ide.
Addig is talán ha írnál ide magadról valamit arról, hogy egy kicsit közelebbit is tudjanak rólad:
- az ország melyik részén élsz
- milyen foglalkozásod van,
- milyen érdeklődési köröd, hobbid van
hasonlókat
E-mail címet? Törvény nem tiltja, de gondolj bele, akkor a válaszolónak is e-mailban kellene írnia, és akkor már nem csak az itteni nick-nevét tárná fel (ami végülis takarja a valódi adatait), hanem az e-mail címe alapján a konkrét személyes adatait adná ki.
De ha gondolod, megpróbálhatod, én nem dönthetek helyetted.
Ha legörgetsz az oldal aljára, ott vannak korábban hasonló témában indított fórumok, olvass bele, esetleg találsz.
Vagy az oldal jobb felső sarkában van "Keresés", beírod hogy társkereső, és ming a google-ban majd kidob valamit... azt nem tudom, hogy konkrét társkereső oldal működik-e.
Valahol itt láttam társkereső blogot/témát nemjól emlékszem?
Ki írhatom ide az E-mail címemet/elérhetőségem?
A Hoxa nem társkereső oldal, bár előfordul, hogy emberek között szorosabb barátság is szövődik.
Szimpatikus az indításod, de:
- mivel anonim indítottad a fórumot, senki sem tud neked priviben írni
- aki viszont ide ír, annak a nick-neve látszódni fog
- ha te anonim akartál maradni, az a másik miért is fedné fel magát mindenki előtt.
Köztes megoldás lehet, ha valaki, (akit régebb óta ismersz itt a hoxán) felajánlja saját privijét, mint közvetítő...
Engem ne számíts az esetleges jelentkezők sorába, akár a nagyid is lehetnék, de sok sikert kívánok neked és az egyelőre általad is ismeretlen párodnak.
Hol találom meg esetleg lelkitársam akivel motiválnánk egymást, az Élet szép oldala felé?
Ne csak befordulva szomorúságban, roszkedvűen egyedül elmulni?
Nagyon rosz egyedül.
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Nézitek úgy embertársaitokat, mint az állatokat?
- Honnan ered az ember indulata? Mi késztetheti az embert arra, hogy ártson embertársának? És honnan ered vajon az emberek nyugalma, jóindulat
- Szegényebb embertársaink
- Emberekrők, akik embertársaik segítő szándékával visszaélnek