Van ellenséged? (beszélgetés)
Én speziell mindig nagyon szépeket gondolok rólad..-DD
Nem is rohadék :inkább kioktató, felsőbbrendű és pikírt.
Férj tudna mesélni a f@sságaimról.😵💫
Savanyú volt a szőlő, mert nem érte el. 😄 Feltételezem, hogy nem ok nélkül szoktál rohadék lenni. Vagy igen?
Tudtom szerint nincs de soha nem lehet tudni.
Kinek nincsen?!
("Ember embernek farkasa.")
Rólam már leszoktak,de most hallottam vissza ,hogy én voltam a kis városunkban a legszebb csaj.
Ezt az mondta aki konkrétan leri..ozott😵💫
(Biztos nem álltam szóba vele.)
Á,tudok én roh@dék is lenni,ha akarok.. 😁
Biztos van, de nem foglalkozom vele.
Nekem is, csak nem akartam mindent felsorolni, amit valaha mondtak nekem, vagy inkább rólam, mert a hátam mögött bátrabbak. Mindig visszahallok dolgokat. 😄 Itt is kedves vagy. A többség nagyon előítéletes, vagy inkább vak.
Nem tudok róla. És nekem sincs.
Há' abból, jobb kimaradni, ha úgy, ha amúgy a '
Nehéz Ügy, az Biztos!
Semmis!
B@szki ,mintha én írtam volna.
Nekem még azt is mondták,hogy lenéző a nézésem😵💫
Viszont mikor megismertek nem akarták elhinni ,hogy milyen kedves és aranyos vagyok.
Pedig olyan sokba került az egyik karórám, amit sok pénzért vásároltam
Vannak olyanok, akiket nem szeretek, de ettől még nem tartom őket ellenségeimnek - sőt, még csak nem is utálom őket. Biztos van, akinek meg én nem vagyok szimpatikus. Szerintem ez természetes: nem szerethet mindenki. :)
Az valóéletben nem tudok róla, hogy lenne ellenségem.
Én sem ellenségeskedek senkivel.
A Hoxán érzem, hogy van. Van aki nekem sem szimpatikus, de nem tartom ellenségnek az biztos. Más az élet és más a világháló, lehet az életben jól elbeszélgetnénk.
Tudtommal nincs, és én sem utálok annyira senkit.
Volt egy, de őt elvitte az ördög.😀
Van egy-két személy, akit okkal utálok, mert ártottak nekem. Engem viszont többen utálnak ok nélkül, akik alig ismernek... Olyan hülyeségekkel indokolják, hogy beképzelt az arcom, meg a járásom, esetleg a pasija vagy a férje egyszer rám mosolygott, vagy köszönt nekem, neadjisten beszélgettünk. 😄 Meg nekem milyen könnyű... 🙄 És akadnak mérgező hímneműek is, akik utálnak, mert visszautasítottam őket. Ez van.
Csoki, süti, keksz, nápolyi. Főleg a csokis, diós, mákos.
Konkrétan ellenségről nem tudok, de olyan biztos van aki nem kedvel. Ez természetes. Ugyanez fordítva is.
Nem tudok róla. Olyan van aki nem kedvel.
Pontosan.
Könyörtelen, és az egyetlen, ami pénzért nem megvásárolható.
További ajánlott fórumok: