Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon? fórum

Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2013. febr. 6. 15:05
Ez azért durva volt aki azt irta milyen jogon nyomozgat..Olyan jogon hogy a párja és biztos van rá oka..Engem is zavarna és feltünne ha nök profiljait lesegetné a párom..Beszélj vele de ha mindig egyet néz hát akkor ott van valami..
23. csesz (válaszként erre: 20. - B87caa8af0)
2013. febr. 6. 15:05
Köszönöm. De talán félek is a választól, amit kapnék. Mert ugye mi van ha okkal keresi fel újra és újra nap mint nap azt a bizonyosat??? De persze az is lehet, megnyugodnék ha tisztáznánk a dolgot, bár a páromat ismerve csak egy legyintéssel intézné el a dolgokat.
22. b87caa8af0 (válaszként erre: 18. - Csesz)
2013. febr. 6. 15:03

Ha a kapcsolatodban bármi is aggaszt, vagy rágódsz rajta, mindegy mi az, meg kell beszélni, meg kell kérdezni. Olyan nálam nincs, hogy ezt vagy azt nem szerencsés megkérdeznem. Ha engem valami foglalkoztat, az fontos. Az is én vagyok, és ha kellek neki, akkor úgy kellek, ahogy vagyok.


Ezen elcsúszhat a kapcsolat, mert esetleg bolhából elefántot csinálsz, holott közben kiderülhet, semmi nincs mögötte.

21. csesz
2013. febr. 6. 15:02

igen, állítása szerint nem fontos, viszont mivel nő vagyok, ismerem a fajtánkat :) és némelyikünk ugyebár nem csak azért ír, mert jópofa, hanem okkal... és ő meg van olyan rendes, hogy válaszol, hiszen nem akarja megbánta arany virágszálamat.. bezzeg mikor nekem kellene válaszolnia... hááát az már nehezére esik...

remélem kellő képpen érzékelhető az irónia!

2013. febr. 6. 14:59

Ha elkezdett ez a kérdés foglalkoztatni téged, akkor annak van valami oka. Ezek az oldalak tényleg be tudnak kavarni a kapcsolatokba. Én ezt még nem tartom nyomozgatásnak.


Milyen jogon "nyomozgatna"? Amiatt, hogy aggasztja, zavarja valami, amit a párja elbagatellizál vagy nem ad neki a kérdésére normális választ. Ezzel max. eloszlatja a gyanút jobb esetben.


Én is meg szoktam nézni néha emberekét, pasikét is, hogy mi a helyzet velük, de semmi több. Ha többet gondolsz mögé, kérdezd meg tőle. Csak ne hagyd magadban forrni a dolgot, mert azzal magadnak is, és a kapcsolatnak is ártasz.

19. Ekka
2013. febr. 6. 14:58

..de lehet, hogy neki nem is fontos, elfelejti.


Egyébként olyan 'durva' üziket kap, vagy mi?


Mégegyszer hangsúlyozom, hogy azért mondtam, hogy nem szerencsés ilyen kérdést feltenni, mert van olyan férfi aki pl., 'rossz szokásból', megszokásból, egyszerű kíváncsiságból nézegeti más nők profilját, van olyan is akinek van hátsó szándéka.., de ezt mi nem tudhatjuk, szerintem Te sem, csak az, aki csinálja.

18. csesz
2013. febr. 6. 14:54
külön kértem, hogy inkább szóljon, ha ilyen üziket kap... lehet, hogy tapintatból teszi, de számomra sokkal tisztább a dolog ha megemlíti. nem a tartalom érdekelne, csak hogy van benne annyi h megemlíti. talán én sem gondolkodom túl logikusan
17. csesz
2013. febr. 6. 14:51

ennyi erővel akárki kérdésére ráhúzható a "milyen választ vársz de őszintén??" szöveg.

ha gyereket várnék és azzal kapcsolatosan kérdeznék is ezer féle fajta választ kapnék, hogy ki hogy élte meg... ha valami jó receptre lenne szükségem se csak egy félét kapnék...

Egyszerűen érdekelt a kívül állók véleménye. kész. nem megoldást várok a kapcsolatom jobbá tételére, azt majd intézem én.

16. Ekka
2013. febr. 6. 14:45

Persze, érdeklődhetsz itt is, csak nem biztos, hogy szerencsés.


Másrészt pedig nem biztos, hogy a párod titkol valamit, nem biztos, hogy azért nem szól sms-ről, egyéb másról, mert titkolózik, csak azért nem, mert tapintatos.

Tudja, hogy milyen vagy, hogy ez Neked rosszul esik, így nem szól.

És nem megbántásból, de nagy valószínűséggel ezt Te érted el magadnak. (mármint, hogy nem mond el dolgokat)

15. Castia
2013. febr. 6. 14:44
Azt nem értem, hogy mit lehet várni ilyenkor egy topiktól... Tökmindegy, hányan és mit írnak, te már eldöntötted, hogy van okod a féltékenységre. Tényleg legfeljebb arra jó, hogy még jobban belelovald magadat.
14. csesz
2013. febr. 6. 14:40
vele is megbeszélem a témát, csak érdekelt kinek mi a véleménye, elvégre ezért vannak ezek a portálok, nemde??
13. csesz
2013. febr. 6. 14:38
ige, tisztában vagyok azzal is, hogy mások az igényeink, épp ezért nehéz elfogadni, hogy őt ennyire érdekli mi van a csajokkal stb... én megemlítem ha épp kapok mailt v smst valamelyik exemtől vagy hapsi ismerőstől, ellentétben vele, aki csak titkolja, ha hasonló történik, és ebből csak nézeteltérések születnek...
12. Ekka
2013. febr. 6. 14:36

Nézegeti... Azért van a szeme!:)

Én is megnézem, ránézek más férfiakra is a páromon kívül, mégsem jelenti azt, hogy a 'más férfiaknak' a nadrágjába is 'benyúlok'..


HA meg van rá gyanúd, hogy másfelé is kacsingat, akkor ezt vele kell(ene) tisztázni, szerintem az a legtisztább, itt úgysem fogsz tényleges választ kapni a problémádra, max., valaki majd mégjobban elülteti a bogarat a füledbe.

2013. febr. 6. 14:34
Én annyit tudok hogy nem tetszene ha számonkérne amiatt hogy miért nézem meg xy profilját.Én néha megnézem az ex pasim képeit(igaz,nagyon ritkány),volt hogy meg is mutattam a páromnak mert ő is ismeri látásból.Amiért semmi közünk egymáshoz valakivel,attól érdekes látni hogy a régi ismerősök élete hogy alakult,mennyit változtak stb.
10. csesz
2013. febr. 6. 14:33

Köszönöm a válaszokat és a kérdéseket egyaránt.


Hogy milyen jogon kutakodom? Semmilyen jogom nincs rá valóban, de ez az én dolgom. Hosszú történet... Némi okom van a gyanúra, hogy másfelé kacsingat a párom. Ebből sztem kiderül, a másik nem a célpont. Van, hogy az exeit, van, hogy a benzinkuton látott kasszás hölgyikét nézegeti....

9. 9d7907a17a (válaszként erre: 1. - Csesz)
2013. febr. 6. 14:27
A párodat már kérdezted?
8. f3ef3e826b (válaszként erre: 2. - Csesz)
2013. febr. 6. 14:27

Szerintem ezt tőle kellene megtudnod. Igazán hiteles választ csak ő adhat. :-)


Nehéz ezt nekünk megválaszolni, mivel nem ismerünk titeket. Amit tapasztalatból tudok, hogy vannak olyan emberek, akiknek vannak elég hülye berögzött szokásaik. Konkrétan van olyan ismerősöm, aki nem bírja nem megnézni egyes emberek adatlapját bizonyos időközönként, de nem is tartja velük a kapcsolatot. Egyszerűen csak szükségszerűnek érzi.


Nem feltétlenül ad okot aggodalomra. :-)

7. Ekka
2013. febr. 6. 14:26

Ezt Neked kell tudnod!

Egyébként nekem a hócipőm tele az ilyen portálokkal, mert a többség arra használja, hogy a másikat ellenőrizgesse.

Komolyan, Nektek nincs jobb dolgotok?!

Megnézte X v. Y profilját, és akkor mi van?!?! Nem az ágyába bújt be!

A saját magatok életét keserítitek meg ezekkel a 'nyomozgatásokkal'. Mire jó ez?!?!?

6. pink sunrise (válaszként erre: 2. - Csesz)
2013. febr. 6. 14:25
Biztos nem véletlenűl kattint folyton a profiljára...Lehet kiváncsi mi van az illetővel,hogyan néz ki stb...Amugy hogyan vetted észre hogy nézegeti?:)
5. d71ef05a8e (válaszként erre: 2. - Csesz)
2013. febr. 6. 14:24

Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de miért nézel utána annak, hogy ő kiket nézeget?


Amúgy persze, van jelentősége. Egyik ember sorsa, élete, megosztásai jobban érdeklik, mint másokéi. Ha ezek ellenkező neműek, akkor esetleg, hangsúlyozom, esetleg lehet elgondolkodni a dolgon. De bármi lehet.

2013. febr. 6. 14:23
Lehet, van okod aggodalomra, de mégis milyen jogod kutatsz utána?
2013. febr. 6. 14:23
igen
2013. febr. 6. 14:21

Nos, én arra vagyok kíváncsi, szerintetek van-e jelentősége annak, hogy a párom kik után böngészik az egyes közösségi portálokon?? Ugyanis akad akinek gyakran nézegeti a profilját. Van okom aggodalomra???

Köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 6. 14:20
Nos, én arra vagyok kíváncsi, szerintetek van-e jelentősége annak, hogy a párom kik után böngészik az egyes közösségi portálokon? Ugyanis a
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook