Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak? (beszélgetés)
Különösebb javulást nem érzek. Holnap megyek kontrollra. Lehet, hogy megint meg is röntgenezik.
Nekem is nagyon jó üzleti érzékem van minden eladásában. A volt munkahelyemen árultam már illatszereket és most legutóbb könyveket. Egy nagyon dadogós srác hordta hozzám a könyveket és én a kolleganőknek, kollegáknak árultam, 10 % hasznot kaptam. Jól jött mindig volt egy pár ezer forint plusz pénzem.
Tudok tündér lenni:)
Csak az árakkal van bajom, mindig a nővérem szabja meg, mert én nem szeretek pénzt kérni, hiszen szívesen csinálom. Tudom, hülye vagyok:DDDD
Köszönöm szépen!
Szeretem csinálni, csak az ünnepnapjaimat nem szeretem feláldozni, se karácsony, se anyák napja:(
Akkor van a legnagyobb hajtás, éjjel-nappal dolgoztunk.
Hogy vagy?
Javul a vállad?
Nem vagyok jó üzletember, leszel a menedzserem?:DD
Gazdagok leszünk:DDD
Egyébként a képes naplómba tettem fel néhány képet a csokraimból. Referenciának:DDDD
Mindenből túlkínálat van. Az azért még nem jelenti azt, hogy ami elkel abban nincs jó haszon.
Én is látnék benne fantáziát, csak én nem értek hozzá, bár lehet, hogy tudnék olyanokat csinálni mint néhányan itt nálunk.
Szeretem csinálni, a családnak és minden ismerősnek én csinálom a csokrokat, koszorúkat.
Itt minden temetőnél túlkínálat van olyankor, de az ismerősök úgyis hozzám jönnek, abból leesik némi pénz:)
Végül is sírcsokor lesz, 2 nagy és 2 kisebb.
1-1 már készen van, most a 2. nagyot csinálom, az utolsót elteszem holnap délelőttre.
Még szép, hogy meg tudom csinálni, virágkötő is voltam:)
Nem jól gondoltad.:DDD
Hány koszorút készítessz? Nagyon ügyes vagy, hogy meg tudod csinálni.
Ilyenkor?
Már besötétedett, mit csináltál odakint?:)
Szentjánosbogarakat szedtél?:DDDDD
Pista, Te még mindig sehol?
Már kettő teljesen kész van, most szünetelek:)
Helyzetjelentés:
A két nagy sírcsokor-alap kész, még van két kisebb, aztán jöhetnek bele a virágok:)
Most szünetem van:DDDDD
Nekem ma esélyem sincs aludni:)
Te mindenképpen pihenj le, bár nem tudom, mikor leszek:)
Ma nagyon hajtós napom volt. Most megyek kutyát etetni. Majd jövök, de ma nem is aludtam.:DDD
Eddig.
Közben hazaértem, de mindjárt nekiállok koszorút kötni. Néha benézek:)
Milyen napod volt?
Sziasztok!
Most jutottam idáig.
Lassan hazaérsz Pista, én pedig most megyek el:(
Este összefutunk, remélem!:)
Azóta újabb sétán vagyok túl a virágoshoz, és megint egy félórás pletykán:)
Mindenki annyira ráér mostanában:))
Jó reggelt!
Már megjártam az iskolát, bevásároltam, pletykáltam egy félórát az utcán:)
Nagyon aktív vagyok:)))
Ezentúl én sem úgy fogok:)
Új élet, új remények:DDD
Bár egyenlőre nem találtam:)
További ajánlott fórumok:
- Nyaki nyirokcsomó duzzanat jelentősége
- Az ölelés jelentősége
- Van jelentősége annak, hogy kimondjuk, vagy éppen nem mondjuk ki azt, hogy "szeretlek"?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Szerinted mi a karácsony igazi üzenete? Az ajándékozás jelentősége..
- Szerintetek van annak jelentősége, ha egy férfi fényképezéskor a lányt (aki nem a barátnője) vállon át öleli meg, vagy deréknál?