Változtatnom kell, mert..... (beszélgetés)
Nem védem, de nem akar ő szerintem bántani, csak megvan a maga sarkos véleménye a dolgokról. Neki ezek a tapasztalatai...
De nem is hánytorgatom, nem a szomorításod a cél..:)
Köszönöm mindenkinek. Alig várom hogy kezdődjön végre a vizsgálat, tavasszal. Utána okosabbak leszünk. De nem fogjuk feladni, még nem!
Így is félek nagyon, de egy ilyen fórumozó nem fogja elrontani a kedvem és nem hagyom, hogy a lelkembe fúrja a negatív gondolatait! Élek-halok azért, hogy anya lehessek és ez nagyon erős bennem!!
Kedves Moderátor!
A rosszindulatú hozzászólást, butaságokat, ostoba tanácsokat, véleményeket innen könnyen ki lehet törölni. De az már "elhangzott". Épp az "hallotta" akinek nem kellett volna. Lehet nagy sebet ejtve a tanácstalan lelkének.
Ne hallgass már minden idiótára.
30 éves vagy. Még bőven időben a lombikhoz. Nekem 35 évesen sikerült. Szerintem 40 sem baj.
NE ADD FEL! Sok sikert!
Tudom, hogy nem akartad elbagatelizálni. :)
Most jönnek a meddőségik aztán lombik. Ha ott se lesz semmi, akkor nem tudom hova tovább. De ezek még minimum 1 éves dolgok.
Oh,dehogy.Felre ne erts nem bagatelizallni akartam a gondjaidat,csak van kiut.
Nehez lesz ,de senki nem mondta ,hogy az eletnek hivott jatek könnyü.
Lehet nem kellene nagyon ragörcsölni a baba temara
Engedd el es majd jön magatol ,ha jönni akar ,ha ne adj Isten megsem:oka lehet
Van szeretö ferjed es Anyukad.Sokaknak nem adatott meg ennyi sem.Ez lebegjen a szemed elött.
Én is..
Mindig eldöntöm, hogy mimden más lesz, nem stresszelem magam..sose válik be. 😁
Akkor azt màr elbuktam..
Már aranyba foglaltam a görcsöt és az lett az alvótársam.. :(
Igazából a kapcsolatunk, mint szerelem, nagyon jó.
Nálunk azzal van a legnagyobb gond, hogy nem jön a gyerek. Emiatt sokat veszekszünk. Én sírok, Ő magába zárja. Maga a szeretlek része működik, csak kezdünk belefàradni a 8 éves küzdésbe egy gyermekért. Főleg nagy a nyomás, mióta kiderült, hogy lombikoznunk kell.
További ajánlott fórumok:
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- Hogyan lehetne szebbé tenni a szobát? Mit kellene változtatni rajta?
- Nem hangzatos diéta kell, hanem életmód változtatás!
- Min kellene változtatnom?
- Hosszú haj vagy divatos rövid? Akik mertek változtatni...
- Hová kell menni, ha át akarjuk változtatni az arcunkat?