Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Változás fórum

Változás (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Változás

2012. jan. 17. 12:19
Köszönöm a hozzászólásokat, aranyosak vagytok. :) Ez a sancka meg annyira nem hat meg, hogy válaszolni sem fogok neki.. :))
2012. jan. 14. 18:27

Biztos vagyok benne, sokan tudjuk, mit jelent, ha az ember lányát már az általános iskoában mellőzik, és éppen a kamaszkorban, aminek az emlékei határozottan beleégnek az ember elméjébe, szívébe.

Hogy ilyen fiatalon, korán ráébredtél, hogy tehetsz ez ellen, számomra nagyon dicséretes és példaértékű. Sok frusztrált fiatalnak vona szüksége iyen változásra, és akkor talán könnyebben alakítanának párkacsolatot, merészebbek ennének a munkavállalásban, stb. Én ugyanezt kb. 30-33 évesen kezdtem el, és komoyan mondom, addig sokat szenvedtem tőle. Felismerni hogy értékes vagyok, és ezt "hasznáni" egy-egy szituációban, magabiztosságot sugározni, bekapcsolódni társasági beszégetésekbe...számomra ezek a lépések mind próbatételek voltak.

A külsőmön 39 évesen változtattam, lefogytam a terhességek alatt felszedett kilókat, lecseréltem a slapmpos ruháimat fiatalosra...a környezetem el volt ájulva, én pedig kinyíltam, sokkal szabadabban élek.

Nyilván közben önmaga marad az ember, a gének, a lélek...azért mindenhez nem férünk hozzá...szerencsére:))

2012. jan. 14. 18:19
Lehet, hogy nem ártana VÁLTOZNOD, mert ha így tudsz földbe döngölni Valakit, akinek közlendője vot, az nem sok jót árul el rólad.
2012. jan. 14. 13:45

Azért nem biztos, hogy mindenki tisztában van azzal, amit a cikkírónk most közölt.

Jó, ha Te igen, de a cikkről alkotott véleményeddel határozottan nem értek egyet... és nem is szép, hogy így "döngölsz".

2012. jan. 14. 09:17
Megdöbbentő változások várnak rád. Meggyőződésemmé vát ilyen öreg (40-vagyok) fejjel, hogy a lélek mindent elfelejt, amint új testbe költözik. Rajtam múlott, rengeteg időm munkám telt el mire szinte kicsit bezárkózva -már amennyire városi életvitelben, és kereskedelemben lehet- megfejtettem a saját kivoltomat. A mondás miszerint a VÉR NEM VÁLIK VÍZZÉ komoly alap, hogy a lelkünk visszaemlékezésében segítséget kapjunk. Kerestem magamban ki vagyok éreztem, hogy több mint amit kifelé mutatok, és több mint amire használom magam. Fontos hogy megismerjük származásunkat, és helyére tegyük a dolgokat.Félre a lustasággal, és foglalkozzunk magunkkal, mert ha megismertük csak azután tudjuk hasznosan embertársaink javára fordítani azt az értéket amivel rendelkezünk, és ami még ott lapul bennünk, és benned. Komoly feladatok várnak ránk.
2012. jan. 13. 16:05

Így van ez. Változunk. Ahogy írod, vagy a saját akaratunkból, szándékai szerint, vagy valaki, valami kívülről hatva változtat meg akaratunktól függetlenül. Csak azzal egészíteném ki ezt, hogy a változás maga az élet.


Nem is tudunk nem változni.

Nekem mindig jó, ha elhatározok valamit és sikerül megváltoztatni és nem mindig, ha rákényszerülök vagy rákényszerít valami, de néha még az is jó.

2012. jan. 13. 11:34

Életünk folyamán folyton változunk, kívül és belül.. nekem ez a tapasztalatom. Persze alaptulajdonságaink megmaradnak, tehát legbelül mindig ott van az, aki sosem változik, de majd megfogod látni, ahogy múlik az idő... változik a személyiség is... általában "jó" irányba fejlődünk. Minél több tapasztalatra teszünk szert, annál több értékes következtetést tudunk levonni dolgokból és hasznosítani a tanulságot saját magunk javára.

A külső megújulás is fontos szerintem, ettől leszünk kicsit izgalmasabbak, nem a megszokott séma szerintiek évtizedeken keresztül:) Én mégis tettem szilveszteri fogadalmat: pont a cigi leszokást:) De eddig minden simán megy. Ja és az új évben nekem is új hajszínem van... Sok sikert Neked a továbbiakban, hogy mindig önmagad maradj, de ugyanakkor változz és változtass, ha úgy érzed szükség van rá! Üdv. Szilvi

2012. jan. 13. 10:19

Sose bánd, hogy korán kellett felnőnöd. Ez csak előny. :-)

A cikkből viszont hiányolom a miértjét, így igazán nem érteni a lényeget. Bár gondolom nem akarsz róla írni.

2012. jan. 13. 09:47
Saját tapasztalataim alapján térek ki a változásokra. Mitől változhat szerintem egy ember, és én mitől változtam. Továbbá egy szilveszteri érdekességet is hozzáfűztem. Nekem igazából tetszik, remélem más is így gondolja majd. :)

Ugrás a teljes cikkre: Változás

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook