Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Valószínűleg mérgezés, ami megtámadta a központi... fórum

Valószínűleg mérgezés, ami megtámadta a központi... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4
júl. 5. 00:08
108. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 105. - Typhoon)
júl. 5. 00:06
Hát nagyon-nagyon valószínű hogy a mérgezés okozta!
107. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 105. - Typhoon)
júl. 5. 00:05
Ma lehet hogy bevállalok egy hosszabb távot, csak nehogy elessek! Bár mondjuk múlt hét vasárnap bútor rakodást vállaltam, jó volt az idő, és kifejezetten jól esett, jobb lett utána. Nagyon kellett figyelni, koncentrálni, ezek is megdolgozzák az agyféltekéket és az idegrendszert, gondolom ezért!
106. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 105. - Typhoon)
júl. 5. 00:02

Köszi, egyre jobban megyek, mintha a látásom is javult volna úgy 20-30%-al, élesebben látok, nem ugrál-forog annyira, de néha visszaesek, főleg kelés után.

Ezerjófű teát iszok, meg szódabikarbónás vizet, ezek méregtelenítenek, meg próbálom balanszírozni magam!

Köszönöm a kérdésed!

Nálad vannak gondok ezügyben?

105. Typhoon
júl. 4. 20:11
Hogy vagy?
104. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 102. - Birebora)
júl. 3. 22:44
Erre ha nem gond, akkor nem válaszolok, megvan az oka hogy miért!
103. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 100. - Globus)
júl. 3. 22:44
🏆
júl. 2. 16:36
Egyébként voltál orvosnál?
101. Typhoon (válaszként erre: 100. - Globus)
júl. 2. 15:15
Gratu :)
100. globus
júl. 2. 09:51
100
99. Typhoon (válaszként erre: 90. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 1. 22:42
A kék fény az, ami bezavarhat. Érdemes szemkímélő módot állítani
98. Typhoon (válaszként erre: 95. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 1. 22:41
Igen! Adj időt magadnak, főleg ha gyenge az immunrendszered.
júl. 1. 17:45
A számítógép képernyő még mindig ront a helyzeten, ahogy összezavarja az agyféltekéket. A tévé nem annyira.
júl. 1. 17:44

Ez most a 2. hetem. Kőkemény 1 héten vagyok túl.

Talán már egy kicsivel jobb. Jobban tudok menni. (egyensúly)

júl. 1. 17:42

Hát, ma egy kicsit "megvilágosodtam"!

Szerintem komoly mérgeződésem lehetett, nem véletlen.

Még mindig szédülök, de próbálok gyakorolni és tisztulni.

Reális az akár 3-4 hét felépülés, ahogy olvastam?!

júl. 1. 17:39
Olyan mintha egyensúlyi vagy keresztező gyakorlatokat csinálnál.
júl. 1. 17:38

Ez a gyakorlat is segíti az agyféltekék és az idegrendszer összehangolását, az egyensúly megteremtését.

Kineziológiában ismeretes, főként pillanatnyi stresszoldásra és emlékfeltárásra használják.

[link]

jún. 29. 15:14
A keresztező (egyensúly) gyakorlatok is a két agyfélteke és az idegrendszer egyensúlyát segítik.
jún. 29. 15:11
Ugye az agyféltekék egyensúlya is hatással van a központi idegrendszerre.
jún. 29. 15:09

Az agyféltekékről mondott -e valamit a doki hogy ilyenkor mennyire vannak szétkapcsolva, kibillenve?

Ugyanis a képernyő (főleg a monitor) szétkapcsolja, ezért is rosszabbodik a tünet olyankor!

Sőt, még a fekete színnek is van ilyen hatása, ha ránézel, de bármilyen stressz is szétkapcsolja, tehát rosszabb lesz, ezt már tapasztaltam korábban!

89. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 86. - Typhoon)
jún. 29. 15:03
Van egy speciális légzőgyakorlat: ha mélyen az orrodon keresztül szívod be a levegőt és a lehető leglassaban fújod ki a szádon, az a tüdőn keresztül méregtelenít és balanszíroz!
88. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 86. - Typhoon)
jún. 29. 14:59
Szerintem méreglerakódásom van, első nap ne tudd meg mennyi minden jött ki belőlem! Szóval amíg nem éri el a tisztulásom a kritikus szintet, addig ez lesz, van egy olyan érzésem! Méregtelenítési fázisban vagyok, a máj, a vese és a tüdő munkáját segítem!
87. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 86. - Typhoon)
jún. 29. 14:53

Köszönöm, nagyon sokat segítesz!🙏

Hát tulajdonképpen az összevissza látáson, a változó mértékű szédülésen, és legfőképpen az egyensúlytalanságon kívül nincs is más! Ez is éppen elég!

Eszek levest, meg vizet iszom, meg gyulladáscsökkentő természetes anyagok, meg egyensúly gyakorlatok!

Viszont ettem szilárd édeset, sütit, az nagyon felerősítette, gondolom a cukor alkoholképződése miatt! Ugye az alkohol is "méreg" és természetesen ezt billenti ki!

Legalább tanulok hogy édeset NE, vagy csak mértékkel!

86. Typhoon (válaszként erre: 84. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 28. 23:27

Köszi, hogy adtál több infót!

Ez csak igazolja, ez bizony az lesz labirynthis.

Igen ráhúzódhat, általában kezeletlen fülgyulladás, erős felsőlégúti szokott rámenni, de spontán "egyenesen" a belsőfülre is rámehet mindenféle előjel nélkül, akár 2-3 héttel egy felsőlégúti után. Allergia hajlamosító tényező.

A vízivás igen, hasznos, segít! Próbálj levest enni, hogy visszatöltsd az elveszett tápanyagokat. Az egyensúlyozó gyakorlat nagyon jó!!!! Segít hamarabb helyrekalibrálni a gyulladás okozta károkat. Óvatosan mozogj természetesen. Sok kitartást, jelezz még :)

85. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 83. - Typhoon)
jún. 28. 21:19

Most azt nézem hogy mérgezés hatására begyulladhat az egyensúlyközpont? Ráhúzódhat a gyulladás? Mert szerintem ez okozza.

Ez megfogott:

"a középfülből belsőfülbe bekerült toxinok hatására."

"Megelőzés és Fontos Tudnivalók

A labyrinthitis megelőzése érdekében fontos a középfülgyulladások időben történő kezelése, az immunrendszer erősítése, valamint az egyensúly- és hallásfunkciók rendszeres ellenőrzése."

Egyensúlyozó gyakorlatokat csinálok.

Szerinted a belső hidratálás (vízivás) jelentősen hozzájárul a javuláshoz?

Általában a helyzetváltoztatás okoz gondot, maga a mozgás nem, tehát tudok mozogni.

84. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 83. - Typhoon)
jún. 28. 21:07

Hát, már elvileg kiürült belőlem egy csomó minden, egész héten alig ettem, szinte csak ittam.

Pokoli hetem volt, plusz a hőség, de azt jobban bírtam.

Az éjszakák és a reggelek eléggé megviselnek, mintha felerősödne.

Amúgy periódusokba hol jobb, hol rosszabb.

Még mindig rezeg összevissza a látóterem, néha erős szédüléssel.

Nincs fülzúgásom, talán egy kicsi sistergős-ciripelős, a hallásom mindig jó volt.

Reggel eléggé bepánikoltam hogy lassan már 1 hete ez van, és nem tudom mi ez!

POKOL, komolyan mondom! :((

Köszönöm, majd megnézem!

83. Typhoon (válaszként erre: 82. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 28. 16:31

Köszönöm szépen. Hogy vagy ma?

Vannak magyar cikkek is, csatolom. :)

[link]

[link]

[link]

Illetve, ezt még érdemes megnézni, mert ez lehet a szövődménye is, de az ritka, általában más okozza ezt:

[link]

Halláscsökkenést és fülzúgást is tapasztalhatsz egy kis ideig egyébként, ez múlik, ha nem, akkor érdemes dokihoz elmenni vele

82. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 81. - Typhoon)
jún. 28. 15:54

A tapasztalat sokszor felér egy orvosi tudással, átvitt értelemben, mert ugye papír nem jár hozzá!

Köszi!

Mi a hivatalos neve?

Magyar cikk nincs?

Tök jól csinálod! Neked is jobbulást!

Átérzem, nagyon is!

81. Typhoon (válaszként erre: 79. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 27. 09:47

Bárcsak, de még nem. :( Mellé krónikus beteg is vagyok, az életem 80%-át kórházban élem, és a szédülés a mindennapjaim része lett, sokat megjártam vele, így bátran támaszkodhatok a tapasztalatokra. Érdemes angol fórumokon nézelődni, és ha kórházba vagy, én mindig mindent kikérdezek a dokiktól amíg lefolyik egy-egy infúzió vagy vizsgálat, tök sok érdekes dologról megnyílik az akinek van ideje beszélni, nem titkos dolgok, csak felvilágosítás. :)

[link]

Fordítóval le tudod fordítani ha esetleg nem megy a nyelv.

Túl leszel rajta! A lehűlés hátha kedvezne most neked.

jún. 27. 07:37
Inkább 5 napja, de stabilan!
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook