Való Világ 2011 (beszélgetés)
Akkor nem értem. Verával tudnál könnyebben?
Én nem. Mármint nekünk rengeteg vitánk lenne.
Tuti kivinném és kinthagynám :)))
Nekem is rosszabb, de sajna már nem sokkal.:(
Verával szerintem egyszerűen bírnék együtt lakni. Ez a folyamatos lamentálás, főnökösködés meg őrjöngés egyszerűen megőrítene.
Vera nekem rosszabb, mint Eszter, de Eszter is pff. Szép kis bagázs.
Amúgy Verát szintén elviselhetetlennek tartom (más okokból), de mélységes elégedettséggel tölt el, hogy jól elgyepálta Esztert. :)
hát vera vágta oda eszterhez a kisautot , vera is lerugta volna forditott esetben.d
Szerintem valami jelzésértéknek, amúgy még a meccs előtt biztos helyre rakta volna.
Ezt nem is láttam, ez már a végtelen butaság netovábbja :)
Ettől biztosan nem fogja megnyerni a meccset, viszont Vera nyilván vérszemet kap és szétcsépeli (meg is történt). Ez az Eszter ennyire nem képes minimálisan logikusan gondolkodni?
Ez azért brutál.
Lemaradtam Eszter mérlegeléséről, nem láttam, hogy a 73kg-hoz hány centi. Mert Kingának a 174cm-hez a 68kg azért nem olyan nagy túlsúly. Ránézésre meg sokkal jobb alakja van, mint Eszternek.
A jellemzés minden szava ül. :)
Megyek.
Jó éjt, sziasztok!
Ezt bírom a legrosszabbul az Eszterben. A teljes humortalanságát.
Nem láttam, de ez tényleg bunkóság.
Egyetértek. Semmi gondom vele, csak normálisan öltözzön fel. Az alakjához megfelelően, lehetőleg előnyösen. Ez vonatkozik vékonyra, túlsúlyosra.
Szerintem Vavyan Fable túl magas mérce neki (abból legalább egy kis humora lenne), a Romana füzetek és társai az ő valódi színvonala.
ez egy boxmeccs volt, nem őzikesimogató:D
minek vitte oda, ha értéket jelentett neki?
Ez így van! Egyik fórumtársam nagyszerűen összefoglalta a villalányok jellemrajzát egy másik fórumon:
[link] . Eszter jelleméhez még: Eszter lerúgta Vera unokaöccsétől kapott matchboxát - amely áttételesen az unokaöccsén keresztül az egész családját jelképezi bent - a ringből, ezzel bebizonyította nagyképűségét, kegyetlenségét és sportszerűtlenségét.
Én nő vagyok, és egyáltalán nem vagyok a kor és a súly alapján történő diszkrimináció híve, sőt, semmi problémám a kövér emberekkel, de ami nem esztétikus, az nem az, akárhogy felcímkézzük, hogy milyen pozitív, hogy megmutatja, attól még nem lesz esztétikus.
Győzike is akkor milyen pozitív, hogy a hatalmas hordóhasát mutogatta, mert képtelen volt felhúzni egy pólót a forgatásra. Érdekes, az nem volt pozitív senki szemében.
most miért véded péter alacsonyságát?:d
Én azon teljesen kiakadtam, de itt azt mondták, hogy neki miért ne lehetne.
:))
na végre valaki aki látja a lényeget.d szóval kinga hogy fikázta erre edzések előtt ő is annyi lehetett:d nem csoda hogy sirt a mérlegen:(
Hát ez még csak nem is volt különösebben szellemes poén most.
A "többiek" esetében nem is őrá gondoltam :)
További ajánlott fórumok: