Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2011 (beszélgetés)
hogy behallatszik az udvarra a forgalom zaja!!
Az elején sem tetszett neked?
nagyon örülök,hogy kiesett...nem bírtam...kamu pasi a csilla ügy meg..ááá
Olivér hogy védi Gergőt :))))
Csinálja a Showt, de nekem ez kifejezetten idegesítő.
Egyet értek,mert ő meg egy kamupasi!:)Fujj.
Gergő sem látja szerintem a saját hibáját. Szerinte az volt neki égő, hogy összeállt Seherével.
Úgy értettem,hogy nem azért ment vissza mert tök jó ember,és megérdemli,hanem azért mert a nézők látnak benne valamit ami csinálja a showt,és érdekes.
Amúgy szerintem a szerkesztők nem kavarnak a szavazások eredményébe...Az tök nagy off lenne,és egy ország átverése.
Én remélem,hogy ott nincsen belenyulkálás.
Gergő azt mondja Verára, hogy pszichopata. Jól fogalmazott,de saját magát is is megkritizálhatná.
Igen, sokan azt hiszik, hogy az a fontos, hogy bent legyen jóban ezzel azzal.
Közben akár egyedül lehet valaki a legerősebb.
Szia! :)
Őőőő...a személyiséget és a nézettséget nem lehet így különválasztani...
Vera kesze-kusza személyisége hozza a nézettséget (a szerkesztők szerint), mert konfliktusokat teremt a villában, akár tud róla, akár nem...
Hát a 4 lány közül,talán még Eszter...de csak mert választani kell.
Bele esett abba a hibába, hogy elhitte, hogy odabenn barátságot kell kötni.
Azt mondta Eszter, hogy talan lehet a titokban olyan mondat ami rosszul van megfogalmazva, viszont ha valaki olyat ir, ami egyaltalan nem igaz, azt "visszadobjak".
Nem régóta nézem a VV-t de idáig kb. 2X láttam.
Nem is mutatják...
Mindenkit kiszavazna a végére...és akkor veszik észre hogy maradt egy valaki...nahát hupsz,akkor ő nyert ...így könnyű:)
Szerintem sem. Azt hittem okosabb lesz, de tévedtem.
Valóban ennyien szavaztak. Legalábbis én így gondolom.
Sok embernek tényleg bejön Vera, de sokan valóban Gergő ellen szavaztak szerintem.
Szerintem már sehol sincs.
Szia Zolcsi!:)
Egyet értek!:)
Nézettség miatt ment vissza a Vera,nem a személyisége miatt.
Remélem. Eszter már nem nyerő, eljátszotta....
Vera egy genya és csodálkozik, hogy nekiesnek.
Tudom, ő csak igazat mond :)))
hoppa, ez erdekes volt... a titkot visszadobjak, ha nincs alapja....
Mindenesetre Vera jól megkavarta a dolgokat :-))
További ajánlott fórumok: