Való Világ 2011 (beszélgetés)
Kinga mikor nem sértődik meg? Csak hisztizni és trágárkodni tud.
És mindent támadásnak vél, pedig általában jogos mikor a többiek megmondják neki mit gondolnak róla.
Seherezádét én személy szerint jobban csípem, mint Kingát. Ugyanakkor azt, amikor bement és teátrálisan eljátszotta a nagy szerelmest, hogy neki az olasz srác az első és utolsó nagy szerelme, majd egy hét múlva már Gergő karjaiban volt nem felejtem el. Illetve azt sem mikor Gergővel voltak a vitái és milyen visszataszítóan viselkedett.
Ha Seherezádé esetleg Kingát hívná ki neki szurkolnék, minden más esetben az ellenfelének.
ma felhánytorgatta, igaz burkoltan
hogy ez a lila kendő már többször kijárt neki, de elengedte
Sziasztok:)
Fecó és Kinga esélyes Sherinél.De inkább az utóbbi.
Attila én úgy látom nem az a típus, aki önzetlenül csinál valamit. Ezzel Kinga is tisztában kellett volna, hogy legyen.
Azt is csodálom, hogy Attila nem emlegeti fel neki, hogy miatta tudott védettséghez jutni.
Egyik kutya másik eb.
Na jó, azért én sem állítom, hogy Kinga okos nő. Atiban sztem nem a védelmet kereste, hanem tetszett neki, hogy nyomulnak rá. ezt már lehet, hogy megbánta.
Kingát én még mindig jobban csípem, mint Atit vagy Sehit. Az is meglehet, hogy ezzel nem tartozom a többségbe. :)
Kinga ha okos lett volna, Attila első agresszív megnyilvánulása után, -mondjuk akkor mikor letépte róla a bikinit- nem állt volna vele többet szóba.
De neki kellett Attika, mert így tudta megúszni, hogy a ne legyen a többiek támadásának célkeresztjében.
Kinga is sokszor húzta őt. Egyik pillanatban elmondta neki és róla, hogy talán még közel is tudná engedni magához mint férfit, majd ezt követően pár nap múlva már azt kiabálta, hogy undorodik tőle.
Kinga az akit nem tudok sajnálni Attila viselkedése miatt.
én is így gondolkozom, de lehet, hogy tévesen.
Kíváncsi leszek, mert szerintem tuti Kingát hívja ki.