Való Világ 2011 (beszélgetés)
Nekem se elég vagány, okos vagy különleges.
Seri sem rosszindulatú vagy pipogya, azt meg, hogy kicsit szőke, kicsit naív könnyebben elfogadom egy fiatal lánytól, mint Csaba semmilyenségét. De tényleg kicsi köztük nálam a különbség. Csabának a mimikájától vagyok rosszul, de az ízlés kérdése, ettől még ő nem rossz, csak számomra nehezen nézhető :D
Hát logikus lenne, de jó sokáig inkább Csaba ellen voltam, mert nem volt túl férfias és "BÁTOR" :)))
Én meg szeretem, ha egy pasi pasi :)
Most én is neki adnám, bár nem tudom, hogy bent marad-e végig.
Csabám..haza beszélsz...:))))))))))
Köszönöm jól. Bár én Vera ellen drukkoltam nem kicsit.
:)
Lehet, hogy Csaba sótlan, de a többi emberkéhez képest mégis legalább értékeket képvisel.
Meglátjuk. Szerintem Csaba vagy Attila.
Nekem mind a kettő megfelel :)
de egyszerre írtátok ugyanazt csabiról:)
Hát,sanszos,hogy ezek után odabenn Verának nem sok szó jut majd...
Én Attilának adnám,de ettől függetlenül szerintem Csaba fogja megnyerni.Lehet,hogy "sótlan",de mégis ugyanott van,ahol a többiek a "nem sótlansággal".És akárhogy is nézem,ő végig "ember maradt".
verát abszolút nem akartam győztesnek, mert patkány, remélem most Fecó esik ki. ő már megkapta, amiért bement, most meg már "hirtelen" kellene minden. menjen csak ki párbajozni,mert még nem volt(bár nem tehet róla) vigye atist, ha már ajánlgatta mindenkinek, aztán fecó maradjon is kint
Itt nem az volt a feladat, hogy csinálja a műsort.
Ember tudott maradni olyan helyen és körülmények közt ahol a többiek nem, vagy csak ideig óráig.
Nálam mindenképpen ő a nyerő.
utolsókból lesznek az elsők;)
kben vagy balázs, vagy oli célzott rá, h kösse fel a gatyáját, mert a többik úgy fogják majd oltogatni, hogy a bentlévők ne gyaníthassanak semmit.
Csaba..sótlan pali,igazából nem érdemelné meg...szinte semmilyen érzelmet nem váltott ki senkiböl...Csaba csak úgy "lézeng" a villába:)
Én inkább Csabára tippelnék.
ja most látom..irtál:))))
jól vagy...???
:)Drágám nem találsz szavakat:)
???hmm
Szegény..:-) Én sajnálom miatta.Én arra leszek kíváncsi,vajon a többiek hogyan viselkednek Verával szemben,illetve hogy Vera visszavesz-e az arcából.Ha több idő telt volna el a párbaj óta,akkor azt mondanám,van rá esély,de a tegnap még nincs olyan messze,nem hinném,hogy kevesebb,mint 24 óra alatt feldolgozta volna az összes sértettségét...Azt hiszem,ő tényleg kimerült ebben a játékban idegileg,és pihennie kellene neki.Nem feltétlenül orvosi segítséggel,de egy kis pihenés,villától való távollét ráférne.
Nem tudom miért, de erre tippeltem volna :)
Szerintem Csaba nyeri. De most ebben a pillanatban kétesélyes:)
Szerintem.
igazából senkinek sem...:)
Vera megnyerte volna..nem bántam volna!!
én személy szerint!!
De ha rajtam múlna..Seherezádé legyen a VV gyöztes:)
Ez még messze nem biztos. Bízzunk a jóban ! :-))
Kinek drukkolsz, vagy tál? :)))
Elkezdték mondani, hogy milyen lesz, amikor 8-an bejönnek.
Ha nem értettem félre, akkor már tudják :)
Mivel szaggatott volt, így nem tuti, de nekem nagyon így tűnt :)
Attila fogja megnyerni a VV 5...sajnos:((
Szerintem már tudják. Este beszéltek róla az onlineban :)
Igen, a paranoia jelei kezdtek már kialakulni. Már arról is Attila tehetett, ha Vera megfázott :)))
én kben a kategóriák második helyezettjeit küldtem vna be hozzájuk, ha már bandát akarnak mindenképp
További ajánlott fórumok: