Való Világ 2011 (beszélgetés)
Szemléltetni szerettem volna bizonyos dolgokat a könnyebb megértés végett.
Nem sikerült.
Jaaa, meg én úgy tudtam (én naív) hogy pl. a rötyiben csak akkor megy a kamera, mikor többen mennek be, erre tnap látom, hogy Ferus ott hüppög.
És ha bánatában nekiállt vóna megvígasztalni magát?!
Persze, hogy nagyon nagy probléma van Verával. Ezt én nem is kétlem.
A két szemetes dolog erre utal.
Én ezt mindig is elmondtam.
Csak hozzátettem másoknak is volt ennyi baromsága amit ugyanígy ki lehetett volna vesézni.
Sajnos... :(
Szidtam is magam, h.mi a bús pöcsnek kell ezt nekem nézni még?!
Próbáljuk meg.
Ha te kimondod, hogy Vera egy idegbeteg ember, aki nem csak okkal köt bele másokba és nem Attila volt az oka, hogy agyament lett,
akkor én kimondom, hogy
pl.
Verának van bátorsága, ami ha jó oldallal párosulna, akkor még én is kedvelném.
Na meg azt is, hogy volt olyan időszak, amikor már Attila provokálta Verát (amit ő be is ismert).
Szóval én azzal tudnék kiegyezni, hogy Verában több volt a negatív, mint amennyit sokan hittek, de bátor volt, hogy szembe ment a gonosszal :)
Ez így jó?
Nem szidom (a szidalmazás mást takar), hanem véleményt alkotok a jelenleg is tapasztalható viselkedéséről. Arról, hogy ez milyen vélemény, csak és kizárólag a Vera tehet. Nem az Attila, nem a Annamari, nem Veronika, nem Péter és nem Csaba.
Mint ahogy arról sem én tehetek, hogy már jó pár napja szinte csak arról szólnak az öf.-k, hogy Vera kivel balhézott, Vera ki miatt borult ki, Vera ki miatt sírt, stb.
Na látod, itt a válasz, hogy miért is nincs vége :)
De le fog ez csengeni. Ahogy eltűnik Vera teljesen, akkor pár napig még tartani fog a hatása, amit gyakorolt az idegrendszerekre, aztán eltűnik.
Majd nemsokára meglátjuk a legújabb castingját, vagy verekedését az utcán, vagy stúdióba az idegrohamát és megint porondon lesz.
:)
Innen kezdődött az egész:-))))
Most fussunk neki még egyszer? Ide jutnánk újra :-)))
Te meg 3 napja véded :)
Mi volt előbb a tyúk, vagy a kiscsibe :)
ja, amúgy helóka- ez lemaradt...:)
Most nem olvasok vissza, mert látom, még mindig a művésznő van porondon, engem meg má kúvára nem érdekel.
Ferus feje annál inkább, hogy lefagyott, mikor megmta neki a nagy baránéja a "hírt"
Látta vki?
De bizony nem:-)))
Tudod nem adom fel, ha kell ez az oldal akár estig erről szólhat :-))))
Megjegyezted néhány hozzászólásban ezeket. Verát pedig már nagyjából 3 napja szidod.
Valóban mérlegelsz.
De bizony ti :)
Amúgy ott van Vera :))))
Ejnye bejnye. De még jó, hogy ilyen hamar bevallottad :) Később kerülhettél volna Vera helyzetébe egy eltitkolt affér miatt :)))
Neked fontos, hogy kivel? Nekem az, hogy hogyan.
Veronikára azt mondtad, hogy milyen naív, pedig Cristofel csak egy karikára akarja.
Még ma is együtt vannak.
Szóval azért vannak itt mellélövések.
Én pont ugyanezt érzem rajtatok.
Napok óta nem szól másról a VV csak Veráról. Holott már nincs is ott.
Biztos nem mi kezdjük a magasztalását.