Való Világ 2011 (beszélgetés)
Dehogynem. Akkor áldozatot csináltak volna belőle.
Nem emlékszel arra, hogy itt is mennyien védték és elfogadhatónak tartották a viselkedését?
Azt nem értettem anno, hogy miért tartották "falka támadások" áldozatának, mikor általában ő provokálta a veszekedéseket. Aztán, amikor azt kapta, amit megérdemelt, szinte belefulladt az önsajnálatba. És ezt hányan bevették...
Elvileg az igazságszolgáltatásnak úgy kellene működnie, hogy ha valaki leülte a büntetését, akkor egyenlített.
Onnantól meg tisztalap.
Így lenne jogos. Szerintem.
Én ezeknél érzem, hogy Éva minta. Emlékszel, tavaly is ezt mondtam, hogy az a bajom, hogy ami nyerőnek van beállítva, azt utánozni fogják.
Ha Évát már az elején kivágták volna emiatt, akkor szerintem ez most nem lenne egy népszerűnek hitt tulajdonság.
Remélem, nem jut be, bár sajnos úgy érzem, bejut.
Nem értem, hogy az utolsó csaj is pl. miért emeli ki, hogy "szeretem a konfliktusokat". Vagyis értem, de ez annyira gááááááááááááz.
Szerintem ez nem erény.
Nem. Az gáz.
:)
A hisztit jobban tűröm, mint a köztörvényeseket :)))
Amúgy nincs bajom a sráccal, csak elvekről van szó.
Az annak számít, hogy ez már egy bevált viselkedés és ezért utánozza?
:)))
Az egyértelmű, hogy az más lapra tartozik, mint a többi bűncselekmény.
És ha gyerekeknek adott el drogot? Szerintem senkinek nem jár, aki tudta, hogy mit tesz. Teljesen tiszta lap nem jár neki. Nem igazságos azokkal szemben, akik azt nem teszik meg. Kaphat esélyt és lehet megbocsátani, de valami mindig ott marad.
Szerintem teljesen tiszta lap nem jár neki. Bár attól függ, hogy miért ült.
A többivel egyetértek :DDDD
Én pedig nem mernék indulni.
Biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lennék a villa lakója ilyen emberek mellett. :-)))
Holnap okosabbak leszünk, és pár hét múlva :)
Lassan mennem kell!
Sziasztok!
Nna majd meglátjuk..ott vannak még a helyes pasik is..:O
kiváncsi vagyok,milyen tükrös-videók kerülnek elő róluk is..:DDDD
:):)
Én ilyen felhozatal mellett csak a "Tanyasi Eset" kategóriában mernék indulni :D
Hűűűűűűűűűha!! :)))
Ez még korai, de lehet!
Az előzőben én Olivérre vagy Bécire gondoltam, egyik sem nyert.