Való Világ 2011 (beszélgetés)
Érdekesen alakul a vv5.
Fura összetétel.
megnézném a fejét egy hasonló feladatban,mikor csúszómászók és rágcsálók között kellene feküdnie..egyből átmenne egy 10 éves kislány szintjére..nna akkor pisloghatna a kis kukkerszemével..
szerintem gergő nem nagyképű..csak kiosztotta a kishölgyet..aki látszólag nincs hozzászokva,hogy idősebb emberek teremtik le..
kis apai szigor kéne neki..
.....hát kik jelentkeznek ilyen helyre? - aki nem tud mit kezdeni magával! - ettől várja a megoldást!
Egy rendezett életű fiatal, - aki tudja, hogy mit akar, - nem is jelentkezik!
Én tuti nem mentem volna be...ki a tököm ez a valami...
Meg mire ..ezek meg ballagtak, mint kislibák az út szélén...
Sehike pont olyan vedelőgép, mint az éva volt...hajnalban néztem őket, hihetetlen ráadásul sötétség fejedelme..
Vicc, hogy a 3 pasi józanabb volt, mint a csajok..
Hiába most ez a trendi, meg a kacsacsőr...:-))
Igen, ezen én is csodálkoztam!
Azért most már betehetnének egy szimpatikus embert is a VV 5-be, mert ezek egytől egyik mind vállogatott furák szerintem!
:-))))))))))))))
ez a szomorú villa igazság:-)))))
Szőkén sem szebb!
Azon csodálkozom, hogy mikor elbeszélgetésre hívta a többit, mindenki beleegyezett!
Nekem nem túlzottan megfelelő a "VV5-Aréna" 21 óra kezdése, de azért néha ide látogatok majd.
Ami egyelőre teljesen bizonyos: Alekoszéknak leáldozott.
..és bármennyire fogadkozott is, nem tudta megakadályozni Veronika beválasztását a show-ba, ami ellen hevesen tiltakozott, erre eszközei sem voltak.
mondjuk tényleg... nem is néztem a szemgolyóit...
hát ő azt hiszi hogy igy sexy..
dehogyis! a szemgolyót nem sminkelik.
nézd meg, hol a szeme, pupillája, és mennyire le van ereszkedve a szemhéja, rémes
itt is ronda
miért hiszi azt, hogy ha félig tartja nyitva a szemét, akkor végzet asszonyává változik?