Való Világ 2011 (beszélgetés)
Én nem estem neki senkinek. Csak védekezem.:)
nem mai, de gyűűűűűlölöm:
[link]
szánalom.hu
ha betölti a 19-et, mi lesz?
én egy 19éves srác vagyok...
Nem igazán.
A telihold hat bizonyos emberekre, akik olyankor ingerlékenyebbé válnak.
Feltehetőleg ezt törtét Veletek is, hogy Zsuzsával így egymásnak estek egy ilyen ember miatt, mint ez a valóságshow hős.
Én csak pislogok, de kezdem megszokni, hogy vagy én látok mindent pont fordítva, vagy egy pár ember.
Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ennyire be lehet valamit nézni. Akár én, akár az, aki a másik oldalt látja.
Valaki nagyon benéz valamit :)))
Mé', farkassá változtál?:)
Ezen mit lehet bekajálni? Bemegy, mint egy boldog párkapcsolatban élő nő, aztán ezt elég hamar elfelejti, meg azt is, hogy mennyire megalázza azt, akit elvileg szeretett valamennyire. Akinek elvileg megígért valamit.
Miután ennek következménye lesz, elkezd mocskolódni azért, hogy a saját jellemtelenségét valahogy elfedje.
Ezen mit lehet benézni, mondd már el nekem!
Mondom, hogy telihold van........
Hát elmondom neked Zsuzsa az én verziómat. Ha figyeled ezt a lányt, akkor akkora egy sunyi hazudozós manipula, hogy az hihetetlen.
Azt mondja Annamarinak: Hát attól félek, hogy ez a dolog miatt, most még nagyobb szükségem lesz Gergő közelségére.
Hát ez tök hülyére vesz mindenkit. Bár nem is csodálom, ha ennyien be is kajolják, akkor tegye.
Én is pont ezen vagyok ledöbbendődve :)
Nagyon triviális oka van. Nem igazán bírom a képmutató, hazug embereket. Te valamiért igen. Vajon ennek mi az oka?
semmit nem tudsz sehi állitolagos exkapcsolatáról,miért vagy ennyire ellene, miért zavar?hasonlit rád? vagy csaltak már meg? vagy mi az oka?
Még csak annyi, hogy számomra az a döbbenetes, hogy Sehi úgy viselkedeik, ahogy és vannak, akik az egész sztoriból a Dya viselkedését ragadják ki. Nem egy kategória a kettő.:)
Igen, ezt már én is megállapítottam.
Eszter sokkal fiatalabbnak néz ki, mint Kinga!
Nem, egyáltalán nem sz@r ember, csak önző és őszintétlen.
Szerelem, szerelem..... ezt a rohadt vízcsapot
ha klaudio meg sehi szerelme problémamentes lett volna akkor nem engedik beköltözni egymást a villába,én ha arra gondolok hogy két napig nemtudom felhivni a szerelmem vagy hogy kéthétig nemlátom, már visszatartana mindenhova való el és beköltözéstől, ezt se felejtsd el:d
Én temető mellett születtem, azért vagyok ilyen szellemes :-)))))))
te is bohóc szeletet ettél,akár csak én...:DDDD
tök jó az élő..azt mutatják Attila hogy dikózik,és közben köhög..
Hát Attilát már láttuk csúnyán ármánykodni nem egyszer, és ismerjük milyen mikor féltékeny. De én most inkább egy olyan szitut néznék meg végre, amiben őt oltogatják de úgy igazán agyasan. Igaz volt már rá több példa is, de egyik sem forrotta igazán ki magát. Pedig Csaba is , Peti is két vállra tudná fektetni.
NNa ezért claudio bosszúból visszavág Ezel-el..:))
A holnapi összefoglalóra kíváncsi léeszek. Attila megint mókuskodott valamit , de most lehet csöcsre fut. :)))
További ajánlott fórumok: