Való Világ 2011 (beszélgetés)
okos szemétkedő játékos,és ez más:D
nem békenobeldijra pályáznak, ne feledd:DDDDDDDDD
Ez a legundorítóbb húzása volt a szememben.
Nekem bizonyos szempontból egykutya. Egyiknek sem drukkolok, nagyjából pont ugyanannyira.
Tévedni emberi dolog :)))
Nem klassz ember ettől, sőt. De ez a különbség Attila és Péter között.
irj rá egy példát ki az aki rendes volt mindenkivel de nem volt uncsi?
Így van, tartanak Attilától, majd rájönnek, hogy nem olyan erős. Még nem látják jól a népszerűséget szerintem. Legalábbis remélem.
Okos szemétkedő ember nem túl jó kombináció.
Beáldozna bármit és bárkit a saját érdekében.
Klassz ember.
Pfff
Szerintem lehet valaki úgy is jó fej, hogy nem unalmas.
full gonosz volt:D tudatosan készitette ki a többit hogy mehessen előre:D nagyon okos:D
hiszen te is tetszettél:P:DDDDDDDDDD
ja az a szar ebbe a játékban hogy ha valaki halál jófej akkor meg az unalmas és azért esik ki, ha valaki pörög és csinálja a müsort akkor meg feszültséget is generál és azért esik ki
még korán van ahoz hogy ati peti cris kiessen mert ők csinálják a műsort,még akkor is ha emberileg nem nekik járna a dij
Rosszabb. Most olyan, mintha még visszafogná magát :)
Én nem láttam. Ott is ugyanilyen volt?
Ebbe van valami, de akkor 10-es szorzóval :)
Szerintem is, ő alapból ilyen. Nagyon gyűlölöm az ilyen típusú embert. Ő olyan, hogy még nézni sem szeretem a tévében, nem hogy még bárminemű kapcsolatom is legyen vele a való életben. A hideg is kiráz tőle.
nekem tetszett már ott is:P
Igen, mindenki a maga módján próbál nyerni. Sok mindent elárul az emberről, hogy neki mi tűnik hasznosnak. :)
hát ez nem hasonloságot jelent hanem hogy attilla látta mivel nyert alekosz és ezt igyekszik reprodukálni
Igen, pont ezért mondtam :)
láttad petit az előző valoságshoban?
Csak eszembe jutott a hasonlóság. Mármint abban látom a hasonlóságot, hogy mindketten különc emberek, akik az életben valamilyen szinten nem képesek megfelelő emberi kapcsolatok kialakítására. Ezenkívül ellentmondást nem tűrnek. A másik hasonlóság az Éva-Kinga iránti birtoklási vágyuk. Mindketten ugyanúgy udvarolnak, nem kedveskedéssel, hanem ellenkezőleg inkább zsarnokoskodással, csipkelődéssel. A másik, hogy Alekoszt sem szerették a villatársak és Attilát sem, de mindkettőtől tartanak a többiek.
hát ez nekem rosszindulatu hogy mikor a kinga mondta neki hogy nem lesz köztük semmi, atilla megbeszélte a többiekkel hogy kingát kell kiejteni:D
neki ez a taktikája hogy bosszantson mindenkit ahol csak lehet és be kell látnod hogy ez abból a szempontból jó ötlet hogy a többiek elkezdjenek sirni és hazafussanak:D
Hát ha neked tetszik, egészségedre. Szerintem Peti nem csak a játék miatt csinálja. Szerintem ez jellemző rá. Nekem nem jön be.
Én nem látom Attilát annyira rosszindulatúnak. A rosszindulat leginkább akkor jön elő belőle, ha Kingáról van szó. Azt nem bírja elviselni, hogy a lány nem közeledik felé és ekkor nem önmaga szerintem. De egyébként tud jó fej is lenni. Kicsit talán nyers és csipkelődős a stílusa sokszor, de szerintem nem rosszindulatú.
mi értelme van most idekeverni alekoszt?
az már lejárt lemez:DDDDDDDDD
atilla és a kis tökmag között meg az a különbség hogy atilla hülye és indulatból gonosz , peti meg nyerni akar okos és direkt gonosz.
szal mig atilla az életben is ilyen , peti csak a játék stilusa miatt ilyen, nem hiába hiszen pszichomokus,és jól is csinálja :D
További ajánlott fórumok: