Való Világ 2011 (beszélgetés)
Egyik éjjel elcsíptem egy beszélgetés részletet! - amikor is Péter beszéli rá Annamarit, hogy rakassa a jeleket magára és vigye ki Verát! Ő - Péter - mindent megtesz, hogy Annamari jöjjön vissza. Ann. elfogadta a javaslatát, majd Péter sűrűn dicsérte, hogy milyen okos nő!?
(két hete Veronikának bizonygatta, hogy igen okos)
Ez a rész tetszik a legjobban:
"a fiúk végül úgy döntöttek, a medencébe hajítják Verát"
Jogos!
Szia!
Igen, úgy tett, mintha szívességet tenne azzal, hogy elfogadta Annamari kérését. Nagy zsivány.:)
Sziasztok!
Na ez az Attila nem semmi.
Nem elég, hogy megint 1 párbajt megúszott, még hálát vár érte, ahelyett, hogy köszi hogy mentek helyettemet mondana! Nem hülye:))
Biztosan igazad lehet, de én nem nagyon tudom elképzelni "megszépülten".:)
Jól áll neki a mostani viselkedése, ez tény. Ha nem csinál valami nagy baromságot és valóban létrejön a Verával vívott párbaja, akkor szerintem nagy esélye van visszatérni.
Az a kihívó megy vissza 95%-ban szerintem maximum a játék első harmadában igaz!
A középjátékban már ki fognak alakulni a kampánytáborok és az erősségek!
Annamari taktikájával inkább a "jelet-magamra-pakolósdi" a gond, ami szerintem még sose jött be!
Illetve ő is lehet h ott szúrja el mint Attiláék. Én egyelőre nem látom mi a gond annyira Verával, mint amit ő lehet h lát, de az öfiben nem jön ki!
Na ezt nem is figyeltem meg eddig. Talán azért, mert a kihívó jobban rá tudott eddig érezni, hogy ki lehet nála gyengébb.
Béci kiesett Jerzy ellen. Olivér Béci ellen, persze tudom, hogy erről vannak más elméletek :)
Most a többire nem emlékszem, de tényleg többnek tűnik a kihívós győzelem.
Hát eltűnt belőle a tartás, vagy nem is tudom mi, de elég összevissza lett.
Bár lehet, hogy ilyen is volt, csak többet nézne ki belőle az ember.
Ez nekem egyelőre gezemice, amit látok tőle.
Azt érzem, hogy van benne egy mélyen lévő keserűség és ez az, ami ki is ül az arcára és a viselkedésére is.
Ha azt megoldaná, akkor meg is szépülne. Ebben tuti vagyok. De addig meg számítani lehet nála alpári szövegekre, ami nekem nagyon nem jön be, főleg egy nő esetében.
Mindenesetre így csendesen nem sok vizet zavar, ez tény.
Tényleg.:) Jó volt, ahogy a két önjelölt manipulátor kifigurázta.
(Gergőt amúgy nem értem túlzottan.)