Való Világ 2011 (beszélgetés)
Ne sajnáld, hogy TV2 nél dolgozik Hajdú. Szép lassan leépűl a TV2 az ilyen alulfejlett tahó műsorvezetőktől.
Ennek már mutatkoznak jelei.
Örülök, hogy ilyen embereket alkalmaznak és nem lángelméket.
Mennyire igazad van:-)
Én mióta a Gergő átverte Sherezádét és mióta megint Esztert küldik nem butítom magam.Másik meg nővérem kedvence kétszer néztem bele mióta Alek bement éppen elég volt.Az egész gatya és ratyi,hurrá hogy téli műsornak ilyenek vannak,még jó,hogy van kábel tévé és lehet kapcsolgatni.
Hajdú urat sem elemezném,mert botrány:-)
Botrányos dolgok ezek éppen ezért én elkapcs és bevezem persze mielőtt bekapcsolom este a kis házi dobozunkat a le...ccarom kapszulát:-)
Így aztán hurrá a média és minden műsor botrányosan csudijó:-)Mindig és minden körülmények között izgatóan hat a bioritmusomra,úgy olvasom nektek is:-)Íme elérték amiről szól,minden magyar ember erről beszél és még a fórumokról és itt is ez folyik...Csurr-csurr tovább:-)
Én arra tippelek, hogy bukta lesz. Alekosz népszerűsége magának köszönhetően rendesen megkopott.
Ez egy erőltetett próbálkozásnak tűnik most.
Miért gondolod, hogy fél? Nem mindenki fél. Meg vannak ennek árnyalatai is.
Azt értem, hogy neked kényelmetlen lenne ezt a kérdést feltenni, de hidd el, hogy azoknak, akik a másik oldalon vannak, nem feltétlenül a legjobb, hogy ha úgy csinálsz, mintha nem létezne ez a téma. Lehet, hogy szeretnének róla beszélni.
A múltkor volt az egyik rádió reggeli műsorában egy telefonáló, aki azért hívta őket, mert a fia mindig elhallgattatja, amikor a saját temetéséről akar beszélni. Mindig azt mondja neki, hogy "Ne már, nincs semmi bajod, mikor lesz az még!" stb. Úgyhogy betelefonált és elmondta a rádión keresztül, hogy mit akar.
Kényelmetlen lehet a téma, de attól még vannak pillanatok, amikor jó lehet, ha beszélnek róla. Semmiképpen nem illetlen dolog, ha nem illetlenül teszik fel a kérdést.
Politikában is mindig választások előttre időzítnek botrányokat..!
Viszont ha az rtl megkezdi az Alekosz lejáratást akkor nincs alapja azoknak a találgatásoknak h "megegyezett titokban az rtl és a tv2 h az átigazolási botrány megjobban felhúzza az összeskűvők nézettségét a tv2 meg majd kötbért fizet"...!
Ezt a véleményt olvasom máshol is!
Elképzelhető!
Bár ettől Alekosz nem lett szimpatikusabb!
Az ilyen műsorok sajna kihaltak.
Én még Fábryt bírom, bár most ő sincs, ha jól látom.
"Egy haldokló embertől hogy lehet már akkora taplóságot kérdezni,hogy mennyi időt ad magának,meg hogy fél-e....."
Ez lehet egy nagyon jó téma és megfelelően felvezetve, megfelelő alannyal el tudok képzelni egy nagyon szép, tartalmas interjút (nem feltétlenül Hajdú közreműködésével).
Akkor a felhajtás körülötte, hogy most azok is odakapcsolnak az Összeesküvőkre, akiknek ez eddig eszükbe se jutott.
Pl. én megnéztem valami reklámbejátszást róla, pedig sose szoktam. Igaz, ennyi elég is volt belőle, mert irritál továbbra is. Úgyhogy nem emelem a nézői számát.
Azt gondolom, hogy amikor megjelent a képernyőn, akkor lépniük kellett volna.
Mert ki a bánat tehette volna szóvá, hogy kit sztárolnak a VV szereplői között, ha nem ők?
Nekem a frizbi vegyes. Van, amikor tetszik, de van benne valóban ripacskodás, az nagyon gagyi.
Hajdu tipikus példája a modern "hogyan feküdjünk le a pénznek bármi áron" gondolkodásnak.
Azt hiszi, hogy csak az számít.
El tudom képzelni,hogy nagyot fog a végén bukni. Ez az Alekoszos dolog is szerintem nagy ráfizetés lesz nekik.
Ezt erősitik is benne,hiszen a Hajdúék elég sokat fizetnek érte,hogy végre a nézettségük megközelitse a VV-ét!
Nekem a Frizbi sem tetszik,ripacskodás nem valódi beszélgetős müsor!
Szerintem égeti magát.
Már a párkeresőben elkezdett olyan mű lenni, hogy borzalmas. A VV-ben még tényleg voltak néha jó poénjai, de már egy jóideje egy megjátszós mitudomén ki lett. Szerintem elhiszi magáról, hogy ő nagyon okos.
Nem tudom, nekem hitelét vesztette... de persze attól függ milyen szemszögből nézzük..
Az mondjuk hozzá tartozik, hogy sosem kedveltem :D