Való Világ 2011 (beszélgetés)
Kit érdekel a magyarázata.
Na, Bunyós Pityunak több esze van, mint Verának. Tanítja az életre.:)
Érdekes, hogy Vera rib.ncozik mindenki. Hogy lehet olyat mondani, hogy anyád egy ri.anc?
Pityu bácsi közéjük csaphatna már. :-))
Talán ma elmondják. Én sem vágom.
kaphat egy kis előadói jogdíjat )))))))))))
Még mindig nem derült ki, legalábbis számomra, hogy Attila mivel verte ki a biztosítékot.
Ha Vera kiesik sem lesz anyagi gondja. :)
[link]
kemény büntit kapott Attila
most láttam, mit olvasottt fel neki Gergő
így van.tehát valakik akarnak lenni, rövid idő alatt...
Mi is a teória Csaba győzelme mögött?
Csak azért kérdezem, mert sokan meg vannak győződve róla, hogy ez a játszma rég eldőlt. Van valami info erről?
Ezt az egész lómájat, Csaba fogja megnyerni.
A többi elterelés.
Nem azért mentek a többiek se, mert menő, hanem mert sok pénzt szerezhetnek, viszonylag rövid idő alatt.
meg ő tényleg senkinek sem valakije,meg ilyesmi...verát meg pl a velvet tolja előre
kérdésed jogos... de ő nem azért, mert menő dolog lenne, na ...:)
igaz, nem sokat tesz érte...
nézettségért mindent, más egyéni szoc problámája meg már mellékes... pedig szerencsétlen annamari, direkt nyerni ment
az a gáz, ha őt akarják, felesleges szavazni is...
Igen, igazad lehet.
Az Rtl Klub nem véletlenül tért el az eddigi gyakorlattól és menet közben, váratlanul fedte fel a szavazás állását, aminek csak egyetlen oka lehet:a szerkesztők Verát várják vissza, mert őt találják érdekesebbnek.
Nem ez az első eset, hogy irányítják, ill. befolyásolják a szavazást, szóval nem lehetünk meglepve.
:DD
Lila kendőért a fekvőágyból is kikelne! :)
Péter hogy boxol! - iskolahéten miért volt testnevelésből felmentve?
Jó lenne, ha Annamari nyerné meg az egész játékot! Jó helyre menne a pénz, nagy szükségük lenne rá. A testvére és családja abszolút mély szegénységben él.
....de ilyen unottan, káromkodva ez nem fog menni Annamarinak! ....jobban kellene küzdenie!
:)
Hát tényleg érdekesen érdekel ahhoz képest h évek óta jár lakodalmakba állítólag! :)
inkább az ízlésrendőrség vinné el...
:))))
Szerintem ha Vera tér vissza, azt kizárólag annak köszönheti, hogy megmutatták a szavazás állását és a tegnapi összefoglalóban pl egyértelműen pozitív figuraként hozták ki őt. És tudjuk, hogy ilyenkor az emberek hajlamosak az utolsó két nap alapján szavazni/dönteni, elfelejtik, hogy mi volt pl két hete.
Szerintem nagyobb az esélye Verának, hogy visszatér a villába, mint Annamarinak, bár úgy olvasom, ő sem a legnépszerűbb a nézők előtt..
További ajánlott fórumok: