Való Világ 2010 (beszélgetés)
Azt nem is figyeltem, de önmagához képest kedves volt és a gyerekek körül is rajongták. Az aranyos volt azért.
:)
Gyermekvédelemben dolgozom: Inkább hagyjuk, hogy egy mai átlag(!) apuci mit tanít a gyerekeinek, ha egyáltalán valamennyit otthon tartózkodik.
Na de én nem vagyok Béjci párti.
Na nekem ott se .:-)
Nem a stílusa miatt azzal nem volt gondom.
CSak nem tudtam hova tenni az átlátszó, melltartót mutogató blúzt. Az nagyon fontos volt egy óvodába...
De, az lehet vicces. Amikor mi a tanpályán mociztunk és még nem volt jogsink, akkor ha jöttek a rendőrök, akkor mi is menekültünk.
Ne légy már ilyen merev :)))
pl. fenn van a saját honlapján az önéletrajzában...
Doki, megint lebuktál :)
erről is dumálunk itt hónapok óta, de újdonság.
a fejszére és a kötélre sem emlékeztél
Én is "kicsit" Éva párti vagyok, tehát örülök, hogy Ő ment vissza.
Láttatok már Róla is meztelen képet? Kering a neten.
Ha nem láttátok beteszem.
Ha láttátok, nem :-)
Nekem nem szimpatikus a Béjla. külsőleg semmiképp.
De nagyon meggyőző volt számomra ahogyan a gyerekekkel kommunikált: a villában amikor Szandi volt a lánya és kint amikor a tesójával táncot tanítottak. Ha valami ez, nagyon sokat elárul egy emberről.
Mindannyian lopunk.
Időt, pénzt, szerelmet, energiát, türelmet.
Értem amit mondasz, és az elejével egyet is értek, de gondolj bele, ha mindenki olyan lenne mint Éva..., és megint csak az önuralommal tudok előhozakodni, ez kb ugyanaz a felfogás, hogy minek vitázzunk, amikor verekedni is lehet.
És javíts ki, ha nincs igazam, de nekem az jött le, hogy Évát véded,
"Aki képtelen elfogadni egy másik embert,az ne is várja ,hogy mindenki elfogadja őt." akkor viszont a mondatod vége logikai bukfenc, Éva azért ordibál mindenkivel, mert ő elfogad másokat igaz? :) akkor más miért fogadja el, hogy idegbajos?