Való Világ 2010 (beszélgetés)
Csaba doki!
Te vagy bazi sokat írsz /mint én/, vagy minden mondatodat új sorba írsz, hogy soknak látszon.
Olyan vagy mint amikor a hódítók kevesen voltak, de plussz lovat vittek, és nagy csinnadratát csaptak hogy tömegnek látszanak. :):)
Ezért mondtam, hogy Évában van sok rosszindulat.
Hiába Anikó napraforgózik néha.
Akkor meg kell neki mondani, hogy ez vagy, azt nem foglalkozom veled.
Bár már célozgatott rá és mondta is, hogy nem bízik benne, de akkor meg ne is hitegesse.
Kicsit más súlyú a két dolog! Anikó ebből nem fog titkot csinálni! Már Jerzynek is a fejéhez vágta h kiviszi!
Amit Éva talált ki az viszont aljas, mert Anikó neki elmondta h vigyék ki Jerzyt és ezt húzást Anikó már csak a kiválasztáskor fogja megtudni!
Nem baj! Én bízom így is Anikóban Béci ellen is, Éva viszont leírta magát! Illetve lehet h rájön h megvezetik!
Igen, elkészülhetünk rá, hogy a soron következő párbajoknál is alkalmazza ezt a húzást a csatorna, végül is miért ne tenné meg??
Ők a saját maguk kreálta szabályzatot emlegetik, de még azt sem tudni, hogy azt maradéktalanul betartják-e..
Joguk van a verseny alatt tetszés szerinti időpontban felfedni a szavazás állását, őket kizárólag /?/üzleti szempontok vezetik, vagyis a minél nagyobb bevétel elérése.
..hogy amit csinálnak, az ebben a formában inkorrekt??
Igen, de ki figyel oda-mondják ők..
Más se csinálunk csak hintázunk!:)
Megkérem Akác 56-ot lökjön még rajtam egy kicsit! :):)
Mind a ketten jól tudnak kinézni messziről :)
Gigi nekem mint nő, nem jön be. Éva arca tud szép lenni, de amikor puffadt az arca, akkor vááá.
A teste, mivel nem sportol, így olyan is.
Gigi nekem testre is több, mint ami tetszik.
Téged csak érdekel, hiszen reagáltál rá!
Háá-Hááá-Bláááá :):)
Na én pl Gigit nagyon nagy fogúnak látom :-D
Az arca nem csúnya de néha tényleg olyan mintha nem tudná becsukni a száját, de a teste szerintem messze a legjobb a VV4ben.
Éván külsőre semmi szépet nem látok, lógó mell, táskás szemek, az arcbőrét tönkre vágta, rossz test.
És legjobban az háborít fel, hgy ha valaki ezt szóvá teszi a válasz : nem tehetek róla, már hogy ne tehetne az ember a testéről... sokat tudna alakítani rajta.
Szerintem Béci Anikót vinné. Ami nem lenne túl bátor lépés és sokat is gyengítene rajta.
Ha Alekot viszi az nagy csata lesz és el sem tudom képzelni, hogy ki fog nyerni. Mindketten nagyon esélyesek.
De Laciék most 3-an szavazhatnak egy emberre, így nem biztos hogy Béci megy most.
Érdekes, amit írsz. A tegnapi összefoglalóban is néztem, hogy Anikó milyen halkan és sugdosva mondta Lacinak, hogy Éváék rá rakják, hogy ki tudja vinni Jerzyt. Laci mondta, hogy nem hiszi, hogy így lesz. Aztán Éva kinézett a kamera felé, és odamondta Lacinak halkan, hogy "higyjél nekem". Akkor azt mondtam, mekkora szemét már megint ez az Anikó.
Aztán mikor az udvaron Éva és Alek megbeszélte ugyanezt a dolgot, csak úgy, hogy átvágják Anikót és Bécire raknak, az nagyon nem tetszett. Kimondottan gusztustalan dolognak tartom mindkét fél részéről. Bár valószínűleg ez is a taktika része, tudják, hogy Anikó úgyis elmondja mindenkinek. Béci nem fogja kivinni Alekot, benn akar maradni a döntőben.
Én már elgondolkodtam rajta, hogy Évával valószínűleg megtépnénk egymást, vagy nagyon jó barátok lennénk (persze az első hátam mögött kibeszélésig).
Nem merem azt mondani, hogy Évával jobban tudok azonosulni, mert akkor megkapom több embertől, hogy akkor ugyanolyan romlott vagyok, mint ő:) természetesen soha nem köpnék le senkit, nem esz meg a szutyok, és sorolhatnám. Viszont a habitusa (nem az üvöltözése) közelebb áll hozzám, mint Gigi sunyisága. Ennyi
Én például nem ezek közé tartozom. Kimondottan helyes lánynak tartom, nem értem a lóarcozást, de aki így hívja, biztosan több lovat látott, mint én:)
Évát nem tartom szépnek, nem a szem alatti karikái, nem az alkohol torzította arca, egész egyszerűen az arcberendezése miatt.
én csak annyit kérdeznék,hogy mi volt gigi benti életében olyan dolog,ami ilyen gyülöletet,utálatot vált ki egyesekből..?
Nem védeni akarom,csak magára egy két konkrétumra vagyok kiváncsi,hogy miért..?
Plusz arra,hogy már nincs bent,miért nem léptek tovább..?
Koncentráljatok a még bentlévőkre..:)
Én is csak azért drukkoltam Évának mert Gigi ellenes vagyok.Nem barátkoznék Évával a való világban.Tőlem mindkettő mehetett volna kifelé.
De annyira nem fontos nekem a VV és az ő személyiségük,h folyamatosan érvelgessek mellettük vagy ellenük.
HAJRÁ LACI!
Szerintem példaértékű, ahogyan nyilatkozik.
Megint megköveznek a példaértékű szó miatt :)
Tudom. Rámszóltak, hogy sok vagyok és ez lett a hatása :)) Még több lettem. :)
Majd belefáradok :)