Való Világ 2010 (beszélgetés)
A NekedValó-ban a szőke hölgy Éva anyukája?
Nem tudjátok véletlenül?
Szia fingusz:)
Én biztos nem haragszok meg rád de te se rám,hajrá Laci!
Fene tudja.
Érdekes, de annak idején a VV2-t Laci 704.901 szavazattal nyerte.
Anikónak 691.489 szavazata volt.
Százalékban mi az? Szinte semmi. Még 1% sincs.
nekem nem az alekosz, mint férfi jön be! ne tessék félreérteni!
az alekosz, mint ember, bírom a humorát:)
Sziasztok!
Előre bocsájtom hogy nem vagyok senkinek a rajongója.Az hogy Éva ment vissza nagyon megvoltam elégedve a szavazással.Inkább az Éva"hisztije" mint a Rácz meg kompániája!Meglehet haragudni de a Laci nagyon patkány volt Évával ,a fenyegetésre gondolok.
Igaz mást sem tud mint fenyegetni,utasítgatni meg ásítozni.)Nem egy tökös csávó:))
A negatív hozzászólásokat lesz@om,ettől nem lesz nekem se rosszabb se jobb:))))
Még nem láttam semmit a "csúszó-mászó-parádéból", de nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet volt a dél-amerikai dzsungel-körülményeket a villa udvarába beerőszakolni.
Az u.is nem egy zárt udvarra való. Ennél már az is jobb lett volna, ha kivinnék a maradék néhány embert valamelyik hegy oldalába és ott táborozással, nomád körülmények között különféle erőpróbáknak tennék ki őket.
Nekem ez bizony azt üzeni, hogy a szerkesztőknek elfogytak az ötleteik megfelelő, játékos programokkal lekötni a villalakók napjait.
De ha így van, akkor ez hogy lehet??
A korábbi Való Világok-szériák során volt, most nincs?!
Bearl Grillst nem szoktad nézni? Na ő mindent meg kell hogy egyen.
Múltkor borjú ürülékből csinált teát :))))
Akkor úgy mondom, hogy ahogy beszélt, abból nem az jött le, hogy nem szereti és álszentnek tartaná. Na :)
Mint, ahogy Béci is sokszor azt mondta Évának, hogy nem lenne veled semmi baj, ha előbb gondolkoznál és utána beszélnél.
És tök szerethető lennél, ha...
Szóval detto a két ember ilyen szempontból :)
Fúj, amikor láttad a nagy hernyót szétnyomodni a fogai közt az embernek..wáááá
Én ezeket nem bírnám...
Amúgy is finnyás vagyok kaja téren...