Való Világ 2010 (beszélgetés)
Csabi most nem jöttél utánam...:(
A marhaszem a kedvencem :))))
Ha nem gond, én inkább nem vagyok kíváncsi erre a "mesére", mert nagyon sajnálnám a kis malacot.:(
Kb. 5 tejeskávét iszok én is naponta.:)
Cseresnyét nem vagyok hajlandó a számba venni a kukacok miatt, az epret imáááááádom, a szedret, a málnát, a dinnyét (a sárgadinnyét nem), az egrest, a meggyet, a barackot, a szőlőt szintúgy.
jaja:)onnantól nem eszek gyári felvágottakat,mióta ezt elmesélték,brrr:)
Gennyes kismalac? Mivaaaan?:)
Dóra hozzászólása után szerintem már nem sokáig...;)
Nálam is a hús az elsődleges.
meg gennyes kismalacot is...én is bocsi:)
nem láttam, de visszanézem még ma éjszaka.
:)
mármint marhaszemet meg szóját meg csonttörmeléket ?
(bocsiiiii.......:))
Éva anyja és húga is benne voltak és megmondták a frankót!
na én viszont nem vagyok nagy gyümölcsös sajnos.
kivéve az epret.
az szintén olimpikon.
meg a cseresznye.
Nemá. Én mindennap párizsit eszem :)
úúúú, az is jóóó.
akkor "csak" a fehérjében különbözünk :)
én tejeskávéfüggő vagyok. napi 4-5 lecsúszik. belőlem él a tejfeldolgozó.
sajna nem legenda:/persze,tudom,hogy mindenbe kerül sokszor direkt ez-az,de a hús az azért csak hús...
Imádom a gyümölcsöket, meg a zöcccségeket is.
Akkor hasonló az ízlésünk.:) Én még kiegészíteném a sort a csöves kukoricával. Nyáron meg vagyok zakkanva érte.:)
értem :)
wáááá, a rizibizi - főzelék - sült krumpli nálam is igazi Olimpikonok.
éhes lettem.
Ja, én is hallottam már a parizer és virsli készítés legendájáról.;)
Csak én, ezért is könnyű megoldani. Mert pl. ha tejfölös csirke van nokedlivel, akkor csak szaftot teszek a nokedlire. Ha pörköltet csinálok tarhonyával, akkor is ugyanezt játszom el. A főzelékekhez soha nem eszek kenyeret és nem teszek rá húst, vagy virslit, vagy akármit. Ha rizottót csinálok, akkor csinálok magamnak külön rizi-bizit, mert azt nagggyon imáááádom, stb. Én így szeretem a kajákat. Reggelizni soha nem szoktam (rengeteg kv-t iszok helyette), tehát ott is kimarad a kenyér, vacsira meg nagyon gyakran fűszeres sült kruplit eszek (Actifry-ban olaj nélkül), mert nagy krumpli fan vagyok.:)
Hát hogy a kígyótól húst nem eszel :)
ilyet még nem hallottam :)
a gyárit hanyagold,egyik rokonom dolizott a húsiparnál...:)
Ja, háziszalámit is szoktam enni.
de hogy csinálod, Ami ? elsőre nehéznek tűnik, mert ezek ált. nagyon alapvető elemei az étkezésnek.
kíváncsi vagyok.
egyébként a család is így táplálkozik vagy csak Te ?
Hát hogy furi. és nem tudtam rá írni. Olyan, mintha kerekre nyitottam volna a szemem :)))
Inkább húst egyél,mint szalámikat,én meg nem eszem őket,max az olyan cuccokat,amiket ismerős csinált...
További ajánlott fórumok: