Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
pl hogy veled beszélgetek:))))))))
Most is azt nyilatkozták,h nincs következménye.
tanulság: nem kell a multon rágódni:)
akkor viszon tudnod kell,hogy vannak előjelei a betegségnek:)
Húúú de rossz állapotban volt!:(
Szerintem is fizetni kell 3 millát,ha önként megy ki valaki,nem hiába csinált olyan cirkuszt Zsuzsi,hogy kizárják inkább,mint hogy ki menjen önként!
De az egészségügyi ok az más:))
Egy szem agresszió sem volt benne.
Éva gyermetegen viselkedett.
Anikó és Béla is azt mondta, amit érzett, és igazuk van, ő valóban Alekba kapaszkodik.
/Éva nullát érne nélküle, ez már az én véleményem.
Azóta van tartása, amióta a görög a pártfogója../
Nekem az egész ember fura volt. Időzített bomba, és van abban valami hogy elfolytott düh,agresszió.
nagyon nagyon ritka egyik verzió is,inkább a depressziósoknál fordul elő ilyen
ELlkileg instabil emberek nem kaphatnak fegyverviselési engedélyt, mert az Ön és közveszélyes.
Neki van, de azt jobb lenne bevonni.
Fókuszban most megy.
tul vagyok rajta ne oktass a témában:) másrászt meg láttuk lacit nap mint nap és ez volt atz első eset hogy ilyen tüneteket produkált és ő is mondta hogy lehet hogy ez pszihés és hidd el ha kijön pár hét alatt túl lesz rajta és ez csak a bezártság okozta nálla
Tegnap már nem tudtam jönni, ma meg még nem tudtam benézni. :)
:-O
Nem önveszélyes.Eszébe sincs meghalni.
Vagy arra gondolsz hogy közveszélyes?
Bizony, egyszer benéz a vatikáni viziló...
Ez a kiborulás azért remélem hogy az illetékes hatóságnak is felkelti a figyelmét.
Nem rosszindulatból írom, de a fegyverviselési engedélyét be kell vonni!
Nem hibának mondtam,tényként,simán ,minden emoció nélkül.
Nem kötődöm egyikhez sem.Nekem mind1 ki nyeri.
Teljesen más okból nézem.
Szia,
sokat lógtál,ezért még számolunk!:)
sületlenség hogy van egy szerződés és aki egyoldalúan felmondja fizetnie kell? és nem is mondtam biztosra, menj te a sütőbe:)))))))
További ajánlott fórumok: