Való Világ 2010 (beszélgetés)
:-DDD
Először nem akartam válaszolni...de még is aztán lezárom mert ez nem az én topikom.
1. edzőteremben edzek..., szeretnél te ilye kart hidd el ;-)
A másik, hogy nem volt gusztustalan, mert ők ezt vállalták, a témát amúgy sem nem én kezdtem.
A te személyeskedésed a gusztustalan, de pechedre lerázom magamról, mivel sejtem miért véded ilyen barom szöveggel Évát...hidd el ha most neki állsz edzeni van még remény :-D
Na részemről ennyi.
Szia.
itt nem arról van szó, hogy van-e vér a pucájában!!!
hanem ha van esze, a leggyengébbet viszi ki! hiszen a nyereményről van szó, nem kell itt hepciáskodni, meg buta dolog lenne az erőfitogtatás.
egyértelműen gyengébbet kell kivinnie , nem hülye senki, hogy kockáztasson!
Éva férfi szemmel is xarul néz most ki.
Mit kell ezen kiakadni.
Csak ki kell nyitni a szemünket. :)
dehogy nem... nem dolgoztál még az éjszakában ezek szerint.... örülj neki....még ha hozzá is szokott az ember, akkor sem természetes az ember számára a fordított napirend.... Nme véletlenül látszik meg ennyire mindenkin, aki az éjszakában nyomja.... Amikor bejátszik az életembe a vendéglátás is, rajtam is meglátszik pillanatok alatt. A szemeim táskásak lesznek, beesettek, fekete karikásak, a bőrömön meglátszik, h nem csak én dohányzok, hanem körülöttem is bagós levegő van, stb. Nme Éva az egyedi. Mindenki ilyen, aki éjszakázik.
Az meg, h milyen a teste.... Tudod, vannak, akik alkatilag olyanok, h nincs hajlamuk a narancsbőrre, vannak, akik meg nagyon is hajlamosak rá. Van, akinek akkor is feszes marad a bőre, ha meghízik, majd lefogy 40 kg-ot, de van, akinek rugalmatlanok a kötőszövetei...... Ez alapján megítélni bkit is.......hát.....
Ha kihívná Alekoszt, akkor az sokat dobna rajta.
Ha nem meri most kivinni, akkor a döntőbe még esélyesebb lenne Alek szerintem :)
Bármilyennek tartod is magad, gusztustalan volt, amit az Éváról írtál!
Jótanácsként meg egy kis karerősítést ajánlanék, mert igencsak lötyögnek azok a tejeszacsik! :DDDD
Hogy érezd viszonozva!!!!
Hát szimpi lenne.
Persze Anikó sem gáz, csak akkor nagyon bejön, amit Alekoszék akartak. Csak emiatt nem akarnám :)
ha Béla helyében lennék, bizony kivinném Jerzyt, bármennyire is genyó húzás is a "sógora" ellen,
hiszen őt tuti kinn hagyná
remélem, Anikót viszi, aki kint is marad!!!
de megfordult a fejemben az is, hogy dafke kiviszi Alekoszt...
Béci vidd ki Alekoszt!!!!
(nem fogja)
De ennek lenne értelme:)
Hááááát pedig tartom ;-)
Azért hidd el van tükröm .....nálam nem jön be a belém beszélés :-D