Való Világ 2010 (beszélgetés)
Észre sem vettem,jeeee!!!
Megint milyen szép kerek számot fogtál ki!:)
Igen,azt mondta Laci,h Béci már csak a döntőben kíván párbajozni Alekkel és a leggyengébbet erzsit viszi.
Lehet,h ők erről beszélgettek már korábban.
Persze ez nem azt jelenti,h úgy lesz ahogy Laci mondja de sokat enged sejtetni.
Ő sem ítéli el a taktikázást, hiszen Anikó részéről helyén valónak tartja.;)
Sziasztok!
Szegény erzsi jángyereg.mindenki őt akarja eltenni láb alól..:)
ezt tegnap a belevalóba mondta ?
megkérdezték tőle , hogy szerinte Béci kit fog kihívni?
Nem hiszem el,h egy ilyen nagy nyereménynél sem gondolnád másképp.Attól még ugyanolyan ember maradhat Béci ha most másképp gondolkodik.Nem elitélendő ilyenkor már ez a taktikázás.
Igen, gyengébbnek tartja, de magánál az Anikót is gyengébbnek tartja. Legalábbis remélem!
Sztem Béci erzsit gyengébbnek gondolja.
Laci is határozottan mondta,h a leggyengébbet viszi ki,ezek szerint ők ketten erzsit látták a gyengébbnek.
De Anikót vigye!
A remény hal meg utoljára.
Nekem a tökösség mindig fontos, akkor is, ha ez csak egy játék. Ha őt nem szereti leginkább és vele érzi magát leginkább kellemetlenül a villában azok közül akit ki lehet hívni, hívja őt ki.
Nem látom az okát, hogy miért Jerzyt vinné ki és nem Anikót. Szerintem tisztában van vele, hogy mindkettővel szemben esélyes a győzelemre.
Félek,h belenyúl erzsibe.
Ha meg így alakul akkor legalább lesz egy Éva-Ani párbaj és valóban az a lány kerüljön be a döntőbe aki ott győztes lesz.
na mennem kell,remélem anikót viszi ki és kint hagyja,ennyi,sziasztok
Szerintem nem volt végig rokonszenves neki, amit sok esetben Anikó magának köszönhetett.
Meg is itta a levét, mert Szandika fordult egyet és őt hívta ki.
Remélem okosan és korrekten választ közülük!
Bécinek végig rokonszenves volt Anikó. Sok esetben kellemetlenül érintette mikor vitáztak. A kb. egy hónappal ez előtti elnézés kérést is annak tudom be.
Így van, nem voltak annyira jóban, ezért is adott, hogy kit kellene most Bécinek kivinnie.
Ezért nem értem Plasticot:(
Béci meg sztem tegnap nem a mézesmadzagot húzta el Anikóék előtt hanem megmondta feketén-fehéren,h közülük választ.
hát persze,ő is be van szarva mint a többi
pedig amennyire megakarja nyerni , hülyeség lenne kockára tenni a nyereményt , mert ha Alekot hívja ki akkor igencsak kockára teszi .
Akkor sem lehetett volna büszke,hogy nyert!
Ő is szót fogadott,és rá tette a jelet!
Ezt azért nem hiszem. Annyira távolról sem volt jóban és nem beszélt meg mindent Bécivel, mint ahogy Éva és Alekosz tette egy cigi kíséretében a kerti asztalnál.
Azok a szóváltások azért kemények voltak. Jerzyvel nem volt ilyen. Remélem ezt nem felejti el Béci!
Megint badarságokat beszélsz. Nem Béci akarta azt a párbajt, ő csak a ,,szenvedő alanya" volt.
Túl nagy a tét ahhoz, hogy itt tökösködjenek és ezt Béci tartja szemelőtt a legjobban.
További ajánlott fórumok: