Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ebben is van valami :O)
Én nem láttam a tegnapit, de semmi jóérzésem nem volt, hogy Anikó és Gigi vezesse Alekosz műsorának bármely részét. Túl negatívan álltak hozzá, így ez valahogy nem oké.
Amúgy Gigi egyre savanyúbban nyilatkozik mostanában mindenről. Ez már nem tetszik.
Most mindegyik egykori villalakónak aki szeretné találni fognak valami pozíciót, hogy a médiában maradhasson.
Fél év múlva úgyis egytől egyig eltünnek, mint Petőfi a ködben.
Sziasztok itt is! :)
Szerintem azért van ott Gigi, hogy az ő táborukat is próbálják megfogni nézőnek.
Sziasztok!
Nem mentek át a B-oldalra?
Vagy össze kellene vonni a két fórumot..most ide-oda ugrálunk..:)
Ez teljessen igaz!!
Szerintem így nem fogalmazta meg még senki:D
Már írtam korábban, hogy a Gigi és az Anikó, Alek hátán kapaszkodik pedig, hogy utálták!!
NEvetséges...
Szegény Éva. Biztos azt gondolta kint már megszabadul Giggancstól. És tessék.
Alek műsort vezet Gigi, ahol Éva csak vendég.
Jááááj! :))))
Persze. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg ezt a csajos dolgot.
Meg arra is, milyen csajszi jön be neki.
Bírom a dumáját is, van humorérzéke. Biztos nem lesz unalmas.:)
Anikó ügyes volt az Alekosznakvalóban!!!
A Gigi viszont olyan lekezelő volt az Éváékkal és a szókincse is kimerült a "csajok szerintetek"-ben. Az Éva meg mindent úgy kezdett, hogy "emlékszel rá Anikó, neked is mondtam".
Há'l istenenk ezért a műsorért nem kell fentmaradni:)
Te jártál erre régen. :))))
Bár nálam nem ő volt a favorit, de örültem neki.
Nagyon jól játszott.
Legalább egy ember, akinek jóval könnyebb az élete.:)))))))
Egyébként engem egyáltalán nem zavar, hogy mivel oldotta meg a valószínűleg nem könnyű életét.
Csak azért akadtam ki, hogy a másik két finalistát elmondták mindennek, meg egyfolytában azt olvastam mindenhol, hogy az ország szégyenei, meg a nők szégyene, meg ez kell a magyarnak, meg stb.
Elgondolkodtam azon, hogy ez, amit Jerzy csinált, ez vállalhatóbb, vagy jobban belefér emberek értékrendjébe?
No, csak ezért hoztam fel. Különben mint írtam bírom a srácot. Annak ellenére, hogy nem neki drukkoltam.
Bár azt hiszem, én egyik villalakót sem utáltam. Hisz nem is ismerem őket az igazi való világban.:))))))))
Sziasztok!
Hát ennyi volt kérem szépen:)
Alekosz nyerte meg az egész játékot:)
Oda tényleg nem.:)))
Bevonult magától a luxusbörtönbe.:)))))
Értem, értem!
Azért okos fiú Jerzy! - a tükrösért nem zárják börtönbe!
Egyébként nagyon jó lelkű srácnak gondolom őt.
De most nekem is jól jönne egy bankrablás, rám férne. És okom is lenne rá elég nyomós.:))))))
De szerintem nem értene meg senki:))))
Elfogadom, amit mondassz, - de nem tudhatjuk, hogy Jerzyt mi vitte rá erre a tettre! - valószínű, hogy a pénzért csinálta.
...meg lehet, hogy Alek is megtette volna, ha felkérik és fizetnek érte.
Tegnap még a bögyömben maradt egy kérdés. Ha én közönséges vagyok, akkor az mi, aki csinálja?
Vagy neki elnézhető minden, mert 180 magas fiatal szép fiú???
Ez megtörtént dolog, ami tény. Lehet színezni, meg szépítgetni, de megtörtént dolog.
Na, ennek még ki kellett jönnie.:))
Menyasszonykereső-témában már az új topikot látogassátok!
Ott találkozunk.